auraa Posted August 16, 2012 Author Posted August 16, 2012 Dla mnie ten fb jest cały czas nie do ogarnięcia! Nie wiem gdzie ktos pisze.....Czy pisze, jest to dla mnie za trudne!!!!! Quote
Ekiana Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 No co TY, idzie Ci swietnie. A na FB latwiej sie wstawia zdjecia niz tutaj. Naprawde. Wgrywasz z dysku nic nie musisz linkowac. To bardzo przypiesza Quote
Ekiana Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 Musisz to ogarnąć, nauczycielka jesteś! :) Quote
auraa Posted August 17, 2012 Author Posted August 17, 2012 ale nie informatyki!!! Ja od tych małych. Uczę literek, cyferek, lewej strony, prawej strony! W komputerze oni są lepsi ode mnie! Quote
Ekiana Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 Przeczytałam właśnie na Facebooku, ze koleżanka potrzebuje transportu do lekarza? Nie napisałaś skąd dokąd. Tylko, że to było 7 godzin temu... Czy koleżance udało się już dostać z kotką do lekarza? Krwawienie z dróg rodnych - to niepokojące... Quote
auraa Posted August 18, 2012 Author Posted August 18, 2012 nic nie wiem. Nie mam zasiegu ani w komputerze ani w telefonie. Jestem pod Kozienicami. Dzwoniłam do niej kilka razy ale była poza zasięgiem. Quote
auraa Posted August 18, 2012 Author Posted August 18, 2012 Caly czas nie możemy się zdzwonić. Dzwonimy do siebie bez efektu. Nie wiem co się dzieje. Dwa głuche telefony! Quote
Ekiana Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 Wiele życzliwych osób kibicuje Bursztynce aby znalazła kochający dom. Jednak skoro nie ma wieści trudno jakoś pomóc. W sumie to nawet nie wiemy czy nic jej nie jest. Cisze się, że chociaż niewidome kociątko znalazło dom - to bardzo fajny! Quote
auraa Posted August 23, 2012 Author Posted August 23, 2012 " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Bursztynka to piękna i łagodna koteczka. Niedługo zostanie znów bezdomna. Kto jej pomoże? Quote
auraa Posted August 23, 2012 Author Posted August 23, 2012 " class="ipsImage" alt=""> I co Wy na to! Jest Wspaniała! Quote
Ekiana Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Wstawiłam tez i pierwsze :) nie a co szczędzić, piękna jest Quote
Recommended Posts