Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zaglądam do Nuteczki, słodka jest :)...
A to badanie krwi takie przed zabiegiem? Bo ja za takie zawsze płacę 55 zł...Nawet tydzień temu miała robione Emi...
Na pewno wyniki będą dobre :)

• Replies 828
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

o kurcze, to juz po kasiorce prawie :sad: za sterylke liczymy, ze bedzie zwrot, ale na to czyszczenie zabkow to juz chyba nie bedzie z czego :sad: teraz trzeba szybciutko z bazarkow zbierac na utrzymanie malej... dolozylam 3 fanty, wyslalam wczesniej na maila do Myszy zdjecia... ps. na pewno beda dobre! :)

Posted

[quote name='iwonamaj']Zaglądam do Nuteczki, słodka jest :)...
A to badanie krwi takie przed zabiegiem? Bo ja za takie zawsze płacę 55 zł...Nawet tydzień temu miała robione Emi...
Na pewno wyniki będą dobre :)[/QUOTE]

Witaj Iwonko!!!
Ja też myślałam, że będzie góra 60 zł, no ale cóż............

Na paragonie mam wszystko wyszczególnione:
- mocznik 10,-
-kreatynina 10,-
- glukoza 10,-
- alkaiczna fosfataza 10,-
- Aspat 10,-
- Alat 10,-
- morfologia krwi obwodowej 18-parametr. 20,-
- kompres 0,20,-
- igła 0,70
- pobranie krwi 15,10
razem 96,-

Posted

[quote name='kolejna kobietka']o kurcze, to juz po kasiorce prawie :sad: za sterylke liczymy, ze bedzie zwrot, ale na to czyszczenie zabkow to juz chyba nie bedzie z czego :sad: teraz trzeba szybciutko z bazarkow zbierac na utrzymanie malej... dolozylam 3 fanty, wyslalam wczesniej na maila do Myszy zdjecia... ps. na pewno beda dobre! :)[/QUOTE]

No niestety, zostało niewiele, o cenę czyszczenia ząbków nie zapytałam, bo dzisiaj nie było naszego doktora, tylko inna p. doktor.

Owa p. doktor zachwycała się Nutką, że taka spokojna i wpatrzona we mnie;)

Posted

[quote name='Beatkaa']Czekamy z niecierpliwością Gabi :loveu:[/QUOTE]

Jak już zrobię to będę musiała komuś przesłać na meila i poprosić o wstawienie, bo ja w tej kwestii CKM jestem totalny:niewiem:

Zaraz idę z Nutką na wieczorny spacerek, bo z Tz-em nadal nie chce wychodzić

Posted

Czekamy na foteczki :)
Moja Emi wczoraj miała zabieg- 1 ząbka straciła, reszta wyczyszczona, ale stres jak zwykle, ogromny...
Kurcze, ja tez nie potrafię wstawiać tu fotek, to dla mnie okropnie skomplikowane ;)

Posted

[quote name='kolejna kobietka']ja tez czekam na zdjatka z niecierpliwoscia! :loveu:

ehhh bo te dogo tak ma, najpierw trzeba na jakims innym portalu je umiescic... ze tez nie mozna prosto z pulpitu :sad:[/QUOTE]

Ale dlaczego nie mozna?
A przez ImageShack?

Posted

Mamy już zielone świato dla sterylizacji: post 4701
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/184498-AKCJA-STERYLIZACJA-WZNAWIAMY-!-Tymczasowe-konto?p=19733504#post19733504[/URL]

Jednak pieniądze za sterylkę są przelewane dopiero na podstawie faktury od weta, którą trzeba przesłać na adres fundacji.

Są więc 2 rozwiazania:
Jeśli wet zgodzi się poczekać na pieniądze, to fundacja może zrobić przelew na jego konto po przesłaniu faktury.
Jeśli jednak trzeba zapłacić od ręki to trzeba wyłożyć pieniądze i załączyć do faktury nr swojego konta.

Posted (edited)

[quote name='obiezyswiat75']Wplacilam Ci na konto trochę grosza dla Uszki :)[/QUOTE]

Dzięki kochana zgadzam się z Toyotą, że po raz kolejny ratujesz sytuację.
[B]Miałam ustalać sterylkę na ten tydzień, niestety wczoraj po południu zmarła mi babcia...
Nie wiem kiedy się pozbieram......... proszę dajcie mi trochę czasu[/B].........

Aha, Wyniki Nutka ma dobre

Edited by Gabi79