malawaszka Posted August 3, 2012 Author Posted August 3, 2012 Saththa napisał(a):Heh albo 'atakuje" jak mu sie rpzypomni :lol: moze nie chce strawiac dobrego wrazenia... albo się boi, ze straci swoja opinie ehhehehe a kto go tam wie co nim kieruje - napewno coś nienormalnego :D - mały nienormalny sznupkowaty móżdżek :evil_lol: a Rafik mnie denerwuje ranoooooo :angryy: on się nudzi i nie ma spania! a łeb ma taki długi już, że zagląda na łóżko, łazikuje - a byliśmy na spacerze koło 6 rano, ja potem dosypiam troszkie :D ale on się nudzi i łazi i marudzi aaa :mad: Quote
Saththa Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 hmmm a nie możesz fuknąc na niego zeby sie polozył? tazzman tez tak ma czasami ale wystarczy fuknąc ze ma spac i odwrócić sie tylem do niego i on spi dalej. Bez spaceru rano:) Quote
wilczy zew Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Popieram Sandrę,jedno z pierwszych haseł,które poznała Mordziasta to było "spać". Quote
malawaszka Posted August 3, 2012 Author Posted August 3, 2012 no też fukam, odsyłam, Dżordż warczy na Rafika też wtedy :D to on się kładzie - na 5 sekund i od nowa, połozy się i wystarczy, że ruszę palcem u nogi i on już gotowy przy tymże palcu i mamla :D Quote
malawaszka Posted August 3, 2012 Author Posted August 3, 2012 wilczy zew napisał(a):a tak serio to wieczorem wymęcz go proszę Cię wz te Twoje rady :mdleje: to jest szczeniak - regeneruje się w ciągu godziny góra dwóch :lol: ja się staram palcem nie ruszać aż mi czasem drętwieją nogi :D żeby tylko pospać parę minut dłużej :lol: ale co z tego jak Jarek się wierci rano i to Rafikowi też pasuje :D Quote
Margi Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Bo to maluch.Maluchy tak mają.Nawet mój kot tak robił jak był mały.Teraz mu przeszło. Quote
Saththa Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Uuuuuu długo mu ta regeneracja schodzi :) tazz sie regenerował w przeciągu 5 minut ehhhh az mi gorzej jak sobie przypomne ;) A Rafik sie nauczy :) grunt to sie nie poddawac :lol: Jak wyjechałam na tydzien to moja mama o 3 wychodziła z Tazzem, bo wystarczyło, ze jęknął a mama z nim siuuuuuuuuuuu i na dwór... albo o 5 :evil_lol: Mnie tez probował.. dwie noce ofukałam ijuz sobie rpzypomniał, że on tak naparwde to w nocy nie musi siku :lol: Quote
malawaszka Posted August 3, 2012 Author Posted August 3, 2012 no ja wstaję kurde... jak Dżordż przestał chcieć o świcie to Rafik teraz chce, ale jemu się naprawdę chce ... a to marudzenie potem jak dosypiam to jest złośliwość - bo ja wstaję i nie idę z nimi na dwór bo to by było dopiero niewychowawcze - i tak jak dziś - wstałam, wypiłam kawę, siedzę przy kompie - i co? i Rafik śpi!!!! już nie łazi, nie marudzi - ja nie śpię to już można być spokojnym i iść spać!!! :angryy: a jakbym spała to by łaził i marudził! Quote
Saththa Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Oczywiscie ze mu się chce. tazzman zawsze! zrobi siku. Zawsze! wiec zawsze mu się chce;) Quote
malawaszka Posted August 3, 2012 Author Posted August 3, 2012 zerduszko napisał(a):Klatka, klatka :D o wiesz jaki byłby kwik w tej klatce - on jest mega wokalny :D Saththa napisał(a):Oczywiscie ze mu się chce. tazzman zawsze! zrobi siku. Zawsze! wiec zawsze mu się chce;) ale Rafik robi qpe :lol: więc jemu się chce bardziej haha Quote
zerduszko Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 malawaszka napisał(a):o wiesz jaki byłby kwik w tej klatce - on jest mega wokalny :D Nie bądź taka pewna :) Nawet gad i ryjec były cichutko i szybko szły spać. Quote
malawaszka Posted August 3, 2012 Author Posted August 3, 2012 ja klatkę rozkładam tylko jak bardzo bardzo muszę - tak o to nie lubię jak mi to żelastwo stoi bleee Quote
Saththa Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 malawaszka napisał(a): ale Rafik robi qpe :lol: więc jemu się chce bardziej haha A po niej po tym spacerze to z nim w ychdozisz? bo zrozumiałam ze wychdozisz i stad o tym siku pisałam:lol: Quote
malawaszka Posted August 3, 2012 Author Posted August 3, 2012 Saththa napisał(a):A po niej po tym spacerze to z nim w ychdozisz? bo zrozumiałam ze wychdozisz i stad o tym siku pisałam:lol: nie rozumiem pytania jeśli to jest pytanie :lol: Quote
Saththa Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 malawaszka napisał(a):nie rozumiem pytania jeśli to jest pytanie :lol: Heheh jest znak zapytania a to chyba świadczy o tym, ze zadałam pytanie :lol: Chodziło mi o to czy po tym spacerku o 6 rano co na qpe idziecie, to jak wracacie i Ty się kladziesz to czy Rafiątko jak jęczy to czy z nim wychodzisz??:) Quote
zerduszko Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 malawaszka napisał(a):ja klatkę rozkładam tylko jak bardzo bardzo muszę - tak o to nie lubię jak mi to żelastwo stoi bleee Bo masz dla dobermana :P Quote
WATACHA Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Moje też dziś się rozkręciły ha,ha o 4 rano jak switało.Jedno szczekało, drugie piszczało, wszystkie chyba biegały, ogólny misz masz.Wariaty.Leoś płakał, więc z nim wyszłam, a on zaczął wesoło biegać po krótkim siku.Ale jak wróciłam do domu to było nakupkane, ale nie wiadomo kto winny, bo kupy były dwie różne ;).Mógł Leoś zrobić jak poszłam do łazienki.A Luka mogła zrobić jak wyszłam z Leosiem.Jak wstawałam żadnej nie było.I bądź tu mądry Quote
malawaszka Posted August 3, 2012 Author Posted August 3, 2012 Saththa napisał(a):Heheh jest znak zapytania a to chyba świadczy o tym, ze zadałam pytanie :lol: Chodziło mi o to czy po tym spacerku o 6 rano co na qpe idziecie, to jak wracacie i Ty się kladziesz to czy Rafiątko jak jęczy to czy z nim wychodzisz??:) nie! potem jak odsypiam i on jęczy to nawet jak już wstanę to nie wychodzę z nimi - najpierw piję kawkę i dopiero za jakieś 1-2 h od wstania - tak oduczałam koty budzenia nas :D zerduszko napisał(a):Bo masz dla dobermana :P też fakt... WATACHA napisał(a):Moje też dziś się rozkręciły ha,ha o 4 rano jak switało.Jedno szczekało, drugie piszczało, wszystkie chyba biegały, ogólny misz masz.Wariaty.Leoś płakał, więc z nim wyszłam, a on zaczął wesoło biegać po krótkim siku.Ale jak wróciłam do domu to było nakupkane, ale nie wiadomo kto winny, bo kupy były dwie różne ;).Mógł Leoś zrobić jak poszłam do łazienki.A Luka mogła zrobić jak wyszłam z Leosiem.Jak wstawałam żadnej nie było.I bądź tu mądry łomatko to wesoło :D Quote
malawaszka Posted August 3, 2012 Author Posted August 3, 2012 a Raficzek szuka kogoś na wizytę przed adopcyjną w Bytomiu! Quote
WATACHA Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 malawaszka napisał(a):a Raficzek szuka kogoś na wizytę przed adopcyjną w Bytomiu! Ooooooooo rany :) Quote
Recommended Posts