Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 425
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mojra chce się z psami ewidentnie bawić i będziemy ją na serio zapoznawać jak się wygoi po sterylce (teraz ma kołnierz). Z jednym psem już ją zapoznawałam wcześniej i wygląda na to, że ma zdrowe relacje, tzn. nastawienie przyjazne, ale w kaszę sobie dmuchać nie da :)

Posted

zadra napisał(a):
Ciekawe jak się goi ranka posterylkowa w takim upale?

Na szczęście ładnie się goi. Myślę, że jutro lub pojutrze zdejmiemy suni kołnierz :)

Posted

Murka napisał(a):
Na szczęście ładnie się goi. Myślę, że jutro lub pojutrze zdejmiemy suni kołnierz :)

To super.W takie upały bywa różnie.

Posted

Mojra jeszcze zakołnierzowana (kołnierz się trochę zdefasonował), bo choć ranka się już ładnie zagoiła to zrobił się jakiś odczyn na nici (tak podejrzewam). Przemywam i smaruję to codziennie (takie trzy gulki się zrobiły po bokach ranki), jutro chyba wet będzie u nas to rzuci na to okiem.
[IMG]http://images39.fotosik.pl/1702/f31f4beb7e601120.jpg[/IMG]

A Mojra bardzo grzeczna, wszystko przy sobie pozwala zrobić i brzunio pokazuje na komendę :loveu:
Jest okropnie towarzyska i lubi być wszędzie tam gdzie jest człowiek.

Posted

[quote name='Murka']Mojra jeszcze zakołnierzowana (kołnierz się trochę zdefasonował), bo choć ranka się już ładnie zagoiła to zrobił się jakiś odczyn na nici (tak podejrzewam). Przemywam i smaruję to codziennie (takie trzy gulki się zrobiły po bokach ranki), jutro chyba wet będzie u nas to rzuci na to okiem.
[IMG]http://images39.fotosik.pl/1702/f31f4beb7e601120.jpg[/IMG]

A Mojra bardzo grzeczna, wszystko przy sobie pozwala zrobić i brzunio pokazuje na komendę :loveu:
Jest okropnie towarzyska i lubi być wszędzie tam gdzie jest człowiek.[/QUOTE]
Jaka ona śliczna.

Posted

Co z toba będzie piękna?
Pisałam jakis czas z p. Krystianem - był zainteresowany do momentu, kiedy napisałam, ze warunkiem adopcji jest wizyta....

Posted

Mojra wcześniej czy później znajdzie dom, jest piękna, bardzo w typie rasy i ma fajny charakter.

Gulki na brzuchu oglądał wet i tak jak przypuszczałam okazały się odczynem na nici wewnętrzne. Trzeba przemywać i czekać aż się zagoi. No i goi się dość ładnie :)

Posted

[quote name='Murka']Mojra wcześniej czy później znajdzie dom, jest piękna, bardzo w typie rasy i ma fajny charakter.

Gulki na brzuchu oglądał wet i tak jak przypuszczałam okazały się odczynem na nici wewnętrzne. Trzeba przemywać i czekać aż się zagoi. No i goi się dość ładnie :)[/QUOTE]

Najważniejsze,że się goi !

Posted

Miałam dziś pierwszy telefon w sprawie Mojry... pan z Lublina, miał amstafkę. Ma się zastanowić (chyba obawia się psa z nieznaną przeszłością, bo myślał, że sunia jest u nas od szczeniaka).
W każdym razie dobrze to wróży, że ktoś się sunią interesuje :)

Posted

[quote name='Murka']Miałam dziś pierwszy telefon w sprawie Mojry... pan z Lublina, miał amstafkę. Ma się zastanowić (chyba obawia się psa z nieznaną przeszłością, bo myślał, że sunia jest u nas od szczeniaka).
W każdym razie dobrze to wróży, że ktoś się sunią interesuje :)[/QUOTE]
Może pan się zdecyduje? W każdym razie trzymam mocno kciuki !