baster i lusi Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 dziś ostatni dzień głosowania w krakvecie. bezdomne psy z szydłowca mogą wygrać karmę ale potrzebne są głosy, bo przegrywają ze "zbieraczką" kotów :-( [FONT=Arial] [/FONT]proszę, zagłosuj na szydłowiec!http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=15498 Quote
zadra Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 zadra napisał(a):Dzisiaj ukazało sie ogłoszenie w Dzienniku Wschodnim. Ciekawa jestem czy były już jakieś telefony w sprawie Mojry? Quote
Havanka Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Wciąż trzymam kciuki za Mojrę ! Może wkrótce ktoś się odezwie. Quote
Havanka Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Murka napisał(a):Niestety, nikt nie dzwonił :( Kurcze, szkoda... a może zbyt szybko oczekujemy odzewu na ogłoszenie? Najbliższe dni będą decydujące. Quote
Havanka Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Z tym ogłoszeniem w prasie, wiązałam duże nadzieje... Quote
ania z poznania Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Murko, miałaś już okazję sprawdzić Mojrę na psy? Quote
Murka Posted August 3, 2012 Author Posted August 3, 2012 Mojra chce się z psami ewidentnie bawić i będziemy ją na serio zapoznawać jak się wygoi po sterylce (teraz ma kołnierz). Z jednym psem już ją zapoznawałam wcześniej i wygląda na to, że ma zdrowe relacje, tzn. nastawienie przyjazne, ale w kaszę sobie dmuchać nie da :) Quote
zadra Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Szkoda,że nikt nie dzwonił.Ogłoszenie bedzie sie pojawiało jeszcze przez trzy tygodnie. Quote
zadra Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 Ciekawe jak się goi ranka posterylkowa w takim upale? Quote
Murka Posted August 5, 2012 Author Posted August 5, 2012 zadra napisał(a):Ciekawe jak się goi ranka posterylkowa w takim upale? Na szczęście ładnie się goi. Myślę, że jutro lub pojutrze zdejmiemy suni kołnierz :) Quote
zadra Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Murka napisał(a):Na szczęście ładnie się goi. Myślę, że jutro lub pojutrze zdejmiemy suni kołnierz :) To super.W takie upały bywa różnie. Quote
Tola Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 W ogłoszeniach jest podany albo mój nr albo Murki; do mnie jeszcze nikt nie zadzwonił... A sunia taka słodka. Quote
Murka Posted August 12, 2012 Author Posted August 12, 2012 Mojra jeszcze zakołnierzowana (kołnierz się trochę zdefasonował), bo choć ranka się już ładnie zagoiła to zrobił się jakiś odczyn na nici (tak podejrzewam). Przemywam i smaruję to codziennie (takie trzy gulki się zrobiły po bokach ranki), jutro chyba wet będzie u nas to rzuci na to okiem. [IMG]http://images39.fotosik.pl/1702/f31f4beb7e601120.jpg[/IMG] A Mojra bardzo grzeczna, wszystko przy sobie pozwala zrobić i brzunio pokazuje na komendę :loveu: Jest okropnie towarzyska i lubi być wszędzie tam gdzie jest człowiek. Quote
zadra Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 [quote name='Murka']Mojra jeszcze zakołnierzowana (kołnierz się trochę zdefasonował), bo choć ranka się już ładnie zagoiła to zrobił się jakiś odczyn na nici (tak podejrzewam). Przemywam i smaruję to codziennie (takie trzy gulki się zrobiły po bokach ranki), jutro chyba wet będzie u nas to rzuci na to okiem. [IMG]http://images39.fotosik.pl/1702/f31f4beb7e601120.jpg[/IMG] A Mojra bardzo grzeczna, wszystko przy sobie pozwala zrobić i brzunio pokazuje na komendę :loveu: Jest okropnie towarzyska i lubi być wszędzie tam gdzie jest człowiek.[/QUOTE] Jaka ona śliczna. Quote
Tola Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 Co z toba będzie piękna? Pisałam jakis czas z p. Krystianem - był zainteresowany do momentu, kiedy napisałam, ze warunkiem adopcji jest wizyta.... Quote
Murka Posted August 17, 2012 Author Posted August 17, 2012 Mojra wcześniej czy później znajdzie dom, jest piękna, bardzo w typie rasy i ma fajny charakter. Gulki na brzuchu oglądał wet i tak jak przypuszczałam okazały się odczynem na nici wewnętrzne. Trzeba przemywać i czekać aż się zagoi. No i goi się dość ładnie :) Quote
zadra Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 [quote name='Murka']Mojra wcześniej czy później znajdzie dom, jest piękna, bardzo w typie rasy i ma fajny charakter. Gulki na brzuchu oglądał wet i tak jak przypuszczałam okazały się odczynem na nici wewnętrzne. Trzeba przemywać i czekać aż się zagoi. No i goi się dość ładnie :)[/QUOTE] Najważniejsze,że się goi ! Quote
Murka Posted August 19, 2012 Author Posted August 19, 2012 Miałam dziś pierwszy telefon w sprawie Mojry... pan z Lublina, miał amstafkę. Ma się zastanowić (chyba obawia się psa z nieznaną przeszłością, bo myślał, że sunia jest u nas od szczeniaka). W każdym razie dobrze to wróży, że ktoś się sunią interesuje :) Quote
Havanka Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 [quote name='Murka']Miałam dziś pierwszy telefon w sprawie Mojry... pan z Lublina, miał amstafkę. Ma się zastanowić (chyba obawia się psa z nieznaną przeszłością, bo myślał, że sunia jest u nas od szczeniaka). W każdym razie dobrze to wróży, że ktoś się sunią interesuje :)[/QUOTE] Może pan się zdecyduje? W każdym razie trzymam mocno kciuki ! Quote
Recommended Posts