Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 522
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

też się cieszę:-)a Gruzja ma wreszcie uśmiechnięty, kochany pyś:-)))
śliczna jest.
A jak będziecie szukać nowego opiekuna? czy Gruzja nadaje się do bloku?jak reaguje na nowe osoby?
a czesanko to pewne furminatorem:-)?

Posted

Echinacea napisał(a):
też się cieszę:-)a Gruzja ma wreszcie uśmiechnięty, kochany pyś:-)))
śliczna jest.
A jak będziecie szukać nowego opiekuna? czy Gruzja nadaje się do bloku?jak reaguje na nowe osoby?
a czesanko to pewne furminatorem:-)?

Poczekamy jeszcze troche z ogloszeniami, niech sie dziewcze otworzy i poczuje pewniej. Zobaczymy czy nie wyjda z niej jakies negatywne cechy charakteru.
Jeszcze nie miala kontaktu z obcymi,w sobote spodziewamy sie psiowych gosci wiec wykorzystam ich w tym celu.
Narazie bardzo spokojna, nie szuka kontaktu, dotyk ludzkiej reki nie jest jeszcze czyms przyjemnym. Na spacerach chwilami chodzi za mna wiec jakies postep mamy:)
Jak wchodze do budynku to z zaciekawieniem spoglada i weszy usilnie bo wie ze za kazdym razem cos dobrego czlowiek przynosi.

Posted

Odwiedzam cudna Gruzje:modla::iloveyou:jak pieknie czytac takie wiesci , ze juz bezpieczna , zaopiekowana ech ....:loveu: trzeba bedzie jakies bazarenki poczynic dla ,,malenkiej ,,

Posted

[quote name='ewa gonzales']Odwiedzam cudna Gruzje:modla::iloveyou:jak pieknie czytac takie wiesci , ze juz bezpieczna , zaopiekowana ech ....:loveu: trzeba bedzie jakies bazarenki poczynic dla ,,malenkiej ,,
Ewusiu jesteś kochana!!! Bardzo się przydadzą

Posted

pozwolę sobie

Zamieszczone przez mariamc
Wspólny kandydat Dogo i Miau przegrywa na KV.

GŁ0SUJCIE NA BIAŁĄ PODLASKĄ - TAM CZEKA PONAD 350 PSÓW.

Znajdźcie chwilkę czasu i zagłosujcie w ankiecie, która może pomóc Schronisku dla Bezdomnych Zwierząt w Białej Podlaskiej zdobyć karmę na zimę. Wystarczy parę minut, a ponad 350 psich ogonów zamerda w podziękowaniu :smile:
Wystarczy się zarejestrować i oddać swój głos. Jest to zupełnie bezpłatne.
Nie bądźmy obojętni...

INSTRUKCJA JAK GŁOSOWAĆ W KV
1. wchodzisz na stronę http://www.krakvet.pl/forum

2. wciskasz link Rejestracja

3. wyskakuje regulamin rejestracji, a Ty zaznaczasz: Akceptuję

4. wyskakuje wniosek rejestracyjny, a Ty go wypełniasz: pole użytkownik, dwa razy e-mail, dwa razy hasło oraz rozwiązujesz zadanie - potwierdzenie rejestracji
i wciskasz"wyślij"

5. dostajesz na maila (często ląduje on w spamach), którego podałeś, wiadomość aktywacyjną i klikasz na ten przysłany link

6. logujesz się na Forum Krakvetu http://www.krakvet.pl/forum wpisując nazwę użytkownika i hasło

7. na forum wybierasz dział "Pomoc dla schronisk"

8.wybierasz wątek "Poznajmy się"
:arrow: http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.p ... 51ee6e7637
i wpisujesz jeden post uprawniający do głosowania w ankiecie

9. dalej wybierasz „Głosowanie na schronisko, które otrzyma pomoc - wrzesień 2012”
:arrow: http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=15746

10. wyskoczy Ci ankieta- zaznaczasz pozycję 3 (trzecią) - schronisko "Azyl" w Białej Podlaskiej , klikasz pod ankietą „wyślij”.

11. Podajesz nr telefonu komórkowego ( dziewięciocyfrowy), smsem dostajesz kod weryfikacyjny, który wpisujesz i zatwierdzasz oddanie głosu..SMS jest darmowy!

• 2 weeks later...
Posted

Wieści od Gruzji:

Gruzja bez wiekszych zmian, sama do czlowieka podchodzi tylko na spacerku. Spacery powoli, powoli zaczynaja sprawiac przyjemnosc. Zaczyna eksplorowac po psiemy teren, nieco spokojniejsza sie zrobila.

Ktos musial bardzo skrzywdzic tego psa ehh Najwiekszym plusem jest to ze nie wykazuje kompletnie zadnej agresji, nawet w sytuacjach dosc mocno stresujacycch. Ktoregos razu zaplatala sie ze smyczka i musialam lapinki poprzekladac zeby niezdarne dziewcze uwolnic. Byla spieta bardzo ale zadnych gwaltownych rekacji obronnych.

Posted

Zofija,a ja z zawodowej ciekawości( sama pracuję w jednej z największych, ogólnopolskich OPP na rzecz dzieci, zajmuję się marketingiem i PR), czy Fundacja ma status OPP no i jak generalnie pracuje się w fundacji zwierzaczkowej:-)? Zatrudniacie pracowników? ilu? pytam, bo wiem, że na dzieciaki ( a udzielamy kompleksowej pomocy) czasem trudno pozyskać granty, dotacje, darowizny i tak sobie chciałam pogadać on line na ten temat.. Jeśli to temat na priva, i będziesz miała chwilę, ro please o mejla. Jak na złość, nie mam żadnych znajomych z pieskowych fundacji, ale też i do tej pory nie angażowałam się w pomoc finansowo. adopcyjnie:tak. ale Gruzja ujęła mnie bardzo...
przepraszam za off topa:oops:

Posted

[quote name='Echinacea']Zofija,a ja z zawodowej ciekawości( sama pracuję w jednej z największych, ogólnopolskich OPP na rzecz dzieci, zajmuję się marketingiem i PR), czy Fundacja ma status OPP no i jak generalnie pracuje się w fundacji zwierzaczkowej:-)? Zatrudniacie pracowników? ilu? pytam, bo wiem, że na dzieciaki ( a udzielamy kompleksowej pomocy) czasem trudno pozyskać granty, dotacje, darowizny i tak sobie chciałam pogadać on line na ten temat.. Jeśli to temat na priva, i będziesz miała chwilę, ro please o mejla. Jak na złość, nie mam żadnych znajomych z pieskowych fundacji, ale też i do tej pory nie angażowałam się w pomoc finansowo. adopcyjnie:tak. ale Gruzja ujęła mnie bardzo...
przepraszam za off topa:oops:

Mój mail: [email protected]

Ja pracuję zawodowo w zupełnie innej branży. W Fundacji -po pracy. Nie zatrudniamy nikogo, nie zarabiamy. Mamy wolontariuszy, stałych i zmiennych. W sensie, ze nie każdy daje radę robić coś w wolnym czasie bez zysku. A nawet dopłacać. Staramy się o OPP. Musi być 2 lata i moze nam się w tym roku uda:).

Posted

Rozliczenie Gruzji:
[FONT=Bookman Old Style]01.09. Aga-20zł
12.09. Zofija-30zł
18.09. Wessi-40zł
=90zł

Razem na dzień 01.10.12 jest
[/FONT][FONT=Bookman Old Style]487,00zł

-70zł-hotelowanie Gruzji
Na koncie zostaje na dzień 01.10.12-417,00zł[/FONT]