Doginka Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 gassira napisał(a):ile:crazyeye: To teraz i Ty będziesz prezenty rozdawać:evil_lol:;) Nawet mam już dla Ciebie 2:razz: Quote
ariss Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Doginka napisał(a):Nawet mam już dla Ciebie 2:razz: :calus::Cool!::calus::Cool!: Quote
WinterGirl Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 Zostawiamy ogromnego tulasa na dobry początek dnia gassira & Doginka dla WAS dodatkowy tulasek też taaaki duży... Quote
apple Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Przyszłam sie do was przywitać a wyjde utulkana przez misia- jak miło:loveu: Quote
WinterGirl Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 apple napisał(a):Przyszłam sie do was przywitać a wyjde utulkana przez misia- jak miło:loveu: misio utuli zawsze, ale pamiętaj, że on też lubi być tulony ;) aj bo się bGirl spóźni, job czeka... Quote
Kasia_zg Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Witamy sie ciepło z Wami zostawiając gorącego buziala na umilenie dzionka i mocnego tulasa Quote
WinterGirl Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 HellO tygra Kasia_zg bGirl już za biurkiem wdrąża się w kolejny dzień pracy... Quote
Aga76 Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Miłego wdrażania się w nowy dzień obowiązków :loveu: pozdrawiamy słonecznie Quote
agaciaaa Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Witamy :multi: i prosimy o fotki dueciku ;) Quote
Asia & Ginger Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Ale śliczne foteczki z muzeum i kosteczka. :cool3: :loveu: :loveu: :loveu: Ja też poproszę linka, gdzie można zrobić takie cuda. :cool3: Quote
Izabela124. Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Witanko Ja tez prosze o jakies zdjecia, dobranoc Quote
Doginka Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 bGirl napisał(a):Zostawiamy ogromnego tulasa na dobry początek dnia gassira & Doginka dla WAS dodatkowy tulasek też taaaki duży... Ja ze swojej strony baardzo dziękuję za misiowe tulaski - kocham być tulkana przez Misia i Misię:loveu::loveu::loveu: A teraz idę spać(jak wszystkich odwiedzę), bo jestem wykończona ciężkim dla mnie tygodniem:tard: i wyjątkowo ciężkim dniem dzisiejszym, ale zakończonym sukcesem:multi: - zdałam egzam na Prawo Jazdy:multi: DOBRANOC:hand: Quote
Asiaczek Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Hej, hej, ja o Was nie zapomniałam i dlatego baaaardzo prosze o ten sławetny link do robienia kosteczek... Myslisz, że zrozumię, jak to sie robi? Ja w techniczne rzeczy taka kumata-inaczej...:oops: Miłego i Słodkiego dnia! Pzdr. Quote
Kasia Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Witaj Karinko! Przyszliśmy z tradycyjnym tłusto-czwartkowym pączkiem :loveu: http://www.paczekdlaciebie.pl/252178 Quote
apple Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Jak tam to białe 4x4:razz::loveu::loveu::loveu: Witam was pączkowo Quote
WinterGirl Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 HellO agaciaaa gassira Czarna_Owieczka apple Kasia Izabela124 dziękujemy za wszytkie pączusie, może uda się nam troszkę przybrać na wadze... Asia & Ginger napisał(a): Ale śliczne foteczki z muzeum i kosteczka. :cool3: :loveu: :loveu: :loveu: Ja też poproszę linka, gdzie można zrobić takie cuda. :cool3: Baby link już jest u Ciebie Doginka napisał(a):Ja ze swojej strony baardzo dziękuję za misiowe tulaski - kocham być tulkana przez Misia i Misię:loveu::loveu::loveu: A teraz idę spać(jak wszystkich odwiedzę), bo jestem wykończona ciężkim dla mnie tygodniem:tard: i wyjątkowo ciężkim dniem dzisiejszym, ale zakończonym sukcesem:multi: - zdałam egzam na Prawo Jazdy:multi: DOBRANOC:hand: nie ma za co, trzeba pomagać internetowej rodzince i zaglądaj, tutaj zawsze czeka moc przytulasków dla każdego... a teraz rozciągam transparent, Gratulacje witamy w gronie "zmotoryzowanych" 4 kółka już są? Asiaczek napisał(a):Hej, hej, ja o Was nie zapomniałam i dlatego baaaardzo prosze o ten sławetny link do robienia kosteczek... Myslisz, że zrozumię, jak to sie robi? Ja w techniczne rzeczy taka kumata-inaczej...:oops: Miłego i Słodkiego dnia! Pzdr. bo czarnuszek już mi posmutniał, że nie zagląda ciotuchna ale mogę go uspokoić że już jesteś.... link już w Twoich dłoniach czekamy na arcydzieła, które wyjdą z pod Twojej ręki... polane lukrem buziaki Quote
eria Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 dzień dobry bliźniaczy dueciku i bGirl :multi: Quote
Rybka_39 Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Witam fajne masz piechy!:loveu::loveu: Quote
apple Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Rybka_39 napisał(a):Witam fajne masz piechy!:loveu::loveu: To nie są piechy ino piesy:evil_lol::eviltong: Quote
Rybka_39 Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 apple napisał(a):To nie są piechy ino piesy:evil_lol::eviltong: Jak zwykle sie czepia:diabloti: Niech bedzie pieseczki:loveu: Quote
Recommended Posts