WinterGirl Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 deer_1987 napisał(a):to nas tez ciezko w weekdny do pracujemy daleko i pare godzin a potem spimy bo padnieci bGirl naprawia zdrówko w weekendy, poza domkiem.... dlatego zawsze wracam z uśmiechem do domku, gdzie czekaja moje stęsknione bąbelki i wtedy odsypiam wszytkie zaległości jak cioteczka całuśnik Quote
WinterGirl Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 [quote name='deer_1987']Aha, jakies bieganie czy co? :) to była by przyjemność... troszkę w bardziej szarych kolorach to wygląda u bGirl (..) apple witanko Quote
taxelina Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 A nie zdradzisz nic? Nie bede naciskac. Mam nadzieje ze to nie jakas powazna choroba :( Quote
WinterGirl Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 deer_1987 napisał(a):A nie zdradzisz nic? Nie bede naciskac. Mam nadzieje ze to nie jakas powazna choroba :( oj już ładnych pare lat zmagamy się, ale najważniejsze że nie jestem z tym wszystkim sama, jestem otoczona wspaniałymi bliskimi i dziękujem im za to.... Quote
taxelina Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Aha to zycze i tak i tak zdrowka i zeby kiedys sie problemy skonczyly!! To wspaniale miec bliskich obok siebie! Quote
Helga&Ares Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 http://i161.photobucket.com/albums/t201/WinterGirl___/others/DSCN9160.jpg ale miały spacerek!:) Quote
Kasia Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Witaj Karinko! Tak dawno tu nie zaglądałam do Was, że normalnie aż mi wstyd....:oops: Z przyjemnością obejrzłam fotki Twego cudownego dueciku :loveu: Quote
Doginka Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 [quote name='bGirl']obiecaj bGirl i przylepom, że zjesz jednego malutkiego pączusia... i już teraz zaciskam kicuki za Twoje wymarzone 4 kółka Wstąpiłam na chwilkę, chociaż oczka mi się kleją, ale musiałam podziękować za pączusia wirtualnego - no i oczywiście zjadłam go też w realu, ale dopiero na drugi dzień:p A foteczki spacerkowe dueciku wspaniałe:loveu::loveu::loveu: Ps. Nie załamuj się chorobą - ja walczyłam z rakiem ponad 12 lat i wygrałam:multi::multi::multi: Quote
Asiaczek Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Witaj bGirl, troski i smutki zostaw poza domem i ciesz sie tym, co mamy na codzień... Pzdr. Quote
WinterGirl Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 HellO [quote name='Doginka']Wstąpiłam na chwilkę, chociaż oczka mi się kleją, ale musiałam podziękować za pączusia wirtualnego - no i oczywiście zjadłam go też w realu, ale dopiero na drugi dzień:p A foteczki spacerkowe dueciku wspaniałe:loveu::loveu::loveu: Ps. Nie załamuj się chorobą - ja walczyłam z rakiem ponad 12 lat i wygrałam:multi::multi::multi: dziękuje za ciepłe słowa, dodają wiary i przywracają uśmiech w trudnych chwilach... [quote name='Asiaczek']Witaj bGirl, troski i smutki zostaw poza domem i ciesz sie tym, co mamy na codzień... Pzdr. jesteście Wielkie, takie wirtualne wsparcie uskrzydla moją osóbkę... ogromniasty uścisk Quote
apple Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Przyleciałam najszybciej jak umiałam Witanko kochani Quote
ariss Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 i ja przyszłam się przywitać i moim skromnym ramieniem wesprzeć na duchu;) Quote
WinterGirl Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 [quote name='apple']Przyleciałam najszybciej jak umiałam Witanko kochani Witanko, przytulanko [quote name='gassira']i ja przyszłam się przywitać i moim skromnym ramieniem wesprzeć na duchu;-) po buziaku dla Ciebie te słowa to jak miodek dla puchatka... mmmm Quote
mia_mia Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 cześć:p co slychac u potworow tych malych i tych duzych? Quote
Doginka Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Jestem i przynoszę Ci słoneczko na cały dzień Quote
WinterGirl Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 [quote name='mia_mia']cześć:p co slychac u potworow tych malych i tych duzych? Witam Bułeczki osiem łapek miewa się bardzo dobrze, czekają na te cieplejsze klimaty, póki co okupują moje łoże, objadają się i ciągle pieszczoty im w główkach.... [quote name='Doginka']Jestem i przynoszę Ci słoneczko na cały dzień wysyłamy misia aby w podzięce wyściskał Cię od czubka głowy po stópki całuśnik Quote
Haker Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Cudowne futrzaki Black and White the best Quote
WinterGirl Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 HellO ewulka brakowało twojego białego diabełka i Ciebie tutaj mamy uśmiech od uszka do uszka... Quote
Haker Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Hej , troche się tu placzę na forum , ale mam nadzieje ze już niedługo :cool3: Quote
WinterGirl Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 Haker napisał(a):Hej , troche się tu placzę na forum , ale mam nadzieje ze już niedługo :cool3: aj tam jeszcze chwilka i będziesz poruszać się po forum z "zamkniętymi oczkami" ... Quote
WinterGirl Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 [quote name='eria']dzień dobry bliźniaczy dueciku:loveu: Witanko jak patrze na Twoje uśmiechnięte mordki na mojej twarzy pojawia się również smile... Quote
Aaliyah1981 Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Witam :multi:dopiero zaczynam ogladac galerie ojjjjjjjjjjjjjjjj jest troszke tego :roll: juz kilka stron za nami bardzo podoba mi sie zdjecie ze skrzydelkami aniolka http://i161.photobucket.com/albums/t201/WinterGirl___/Cleo/232323.jpg Quote
Recommended Posts