Aga76 Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Czwartkowe dzień dobry :loveu: Pozdrawiamy. Quote
apple Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Haloooo BGirlka chono mi tu cześć powiedzieć:evil_lol: Quote
WinterGirl Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 [quote name='Aga76']Czwartkowe dzień dobry :loveu: Pozdrawiamy. jak dobrze, że już czwartek weekend tuż, tuż Haloooo BGirlka chono mi tu cześć powiedzieć:evil_lol: bGirlka mówi : HelOOO chciałam jako stały punkt dnia pokawuszyć u Ciebie.. Quote
apple Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [quote name='bGirl']jak dobrze, że już czwartek weekend tuż, tuż bGirlka mówi : HelOOO chciałam jako stały punkt dnia pokawuszyć u Ciebie.. No polałam ci już.....idź szybko bo ci wystygnie :razz: Quote
WinterGirl Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 [quote name='apple']No polałam ci już.....idź szybko bo ci wystygnie :razz: biegnę już... Quote
Aga76 Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Kawusia z serduszkiem od razu wpłynęła na poprawę samopoczucia Quote
WinterGirl Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 [quote name='Aga76']Kawusia z serduszkiem od razu wpłynęła na poprawę samopoczucia cała przyjemność po stronie bGirl noski eskimoski Quote
Izabela124. Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Witanko aniolki http://i161.photobucket.com/albums/t201/WinterGirl___/others/DSCN9157.jpg sliczne moje dwa szkrabki Quote
ariss Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Przesyłam całą mase porannych uścisków:calus: Quote
Aaliyah1981 Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Dzien dobry dzis chyba uda mi sie skonczyc ogladac alerie:evil_lol: Quote
Kasia Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Słoneczne dzień dobry :loveu: Wszak jeszcze lutowe ale wiosenkę prawie prawie czuć.... Quote
despera Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Witamy i pozdrawiamy po długiej nieobecności:) Quote
WinterGirl Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 [quote name='Izabela124.']Witanko aniolki http://i161.photobucket.com/albums/t201/WinterGirl___/others/DSCN9157.jpg sliczne moje dwa szkrabki HallU cieszymy się, że spacerowe fotaski wpadły Ci w oczko [quote name='gassira']Przesyłam całą mase porannych uścisków:calus: dla tych uścisków warto rano wstawać [quote name='Aaliyah1981']Dzien dobry dzis chyba uda mi sie skonczyc ogladac alerie:evil_lol: trzymamy kciuki za happy ending.... [quote name='Kasia']Słoneczne dzień dobry :loveu: Wszak jeszcze lutowe ale wiosenkę prawie prawie czuć.... Witanko Baby [quote name='despera']Witamy i pozdrawiamy po długiej nieobecności:smile: nieznikaj nam już... & zostawiamy tulasa dla naszych gości Quote
agaciaaa Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Wpadłyśmy życzyć miłego wieczorku! Buziaki :loveu: Quote
Doginka Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 A ja tak szybciutko i króciutko przyszłam życzyć Quote
Asiaczek Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Witaj bGirl! U Ciebie - jak zawsze - pozytywne emocje aż wibrują... Pzdr. Quote
Aaliyah1981 Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 witam wlasnie udalo mi sie obejrzec wszystkie fotki z galerii jestem oczarowana :loveu: a to kwiatuszek od Frania dla slicznej damy Quote
Kasia Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Dzień dobry w słoneczny początek weekendu :loveu: Quote
WinterGirl Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 [quote name='agaciaaa']Wpadłyśmy życzyć miłego wieczorku! Buziaki :loveu: [quote name='Doginka']A ja tak szybciutko i króciutko przyszłam życzyć leciutko unosimy się i witamy... Witaj bGirl! U Ciebie - jak zawsze - pozytywne emocje aż wibrują... Pzdr. jak tylko słoneczko ze oknem się pojawi od razu wszytko bgirl widzi w kolorach.. [quote name='apple']Ja tylko chciałam powiedzieć Dzień Dobry Izabela124. HellO, hellO... [quote name='Aaliyah1981']witam wlasnie udalo mi sie obejrzec wszystkie fotki z galerii jestem oczarowana :loveu: [quote name='Aaliyah1981'] a to kwiatuszek od Frania dla slicznej damy z Frania mały gentleman :loveu: a moja Cleonia rumeni się.... wielki buzial w nochal [quote name='Kasia']Dzień dobry w słoneczny początek weekendu :loveu: u bGirl jeszcze nie weekendzik, ale odliczam jeszcze 2h i 12min misiowe tulasy Quote
Avaloth Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 śliczne fotki ze spacerku :loveu: te na 233 czy jakoś tak :evil_lol: domagam się nowych tamte były już dawno :eviltong: Quote
Aga76 Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 I mamy upragniony weekend życzymy udanego wypoczynku. Quote
Aaliyah1981 Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='bGirl']z Frania mały gentleman :loveu: a moja Cleonia rumeni się.... wielki buzial w nochal W koncu to prawdziwy angielski gentleman ;)Jak ogladalam fotki Cleo to sie tak zapatrzyl :cool3: Quote
Recommended Posts