WinterGirl Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 eria napisał(a):dzień dobry bliźniaczy dueciku i bGirl :multi: moje "pączuszki" witają Rybka_39 napisał(a):Witam fajne masz piechy!:loveu::loveu: dziękować... apple napisał(a):To nie są piechy ino piesy:evil_lol::eviltong: piechy, piesy bardziej to rozpieszczone do granic możliwości przylepy :diabloti: ale i tak ILT Quote
Doginka Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 No cóż, zajrzałam, bo mam jeszcze 10 minutek do wyjścia.:razz: Autka jeszcze nie mam i nie prędko będę miała:shake:, ale będę jeździć autkiem mojego Misia:multi: I jeszcze nie jadłam dzisiaj żadnego pączka na żywo - tylko te wirtualne:-( Quote
zuzolandia Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 witajcie słodkosci nasze!!!!!!!!! przynioslam WAM krepelka troszu kalorii nie zaszkodzi ;-) http://www.paczekdlaciebie.pl/703954 buzi buzi! Quote
Asiaczek Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 [quote name='bGirl'] bo czarnuszek już mi posmutniał, że nie zagląda ciotuchna ale mogę go uspokoić że już jesteś.... link już w Twoich dłoniach czekamy na arcydzieła, które wyjdą z pod Twojej ręki.. quote] O, jak o Czarnuszku pamietam! Nawet chyba bardziej niz o Cleosi...:oops: Pzdr. Quote
WinterGirl Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 Doginka napisał(a):No cóż, zajrzałam, bo mam jeszcze 10 minutek do wyjścia.:razz: Autka jeszcze nie mam i nie prędko będę miała:shake:, ale będę jeździć autkiem mojego Misia:multi: I jeszcze nie jadłam dzisiaj żadnego pączka na żywo - tylko te wirtualne:-( obiecaj bGirl i przylepom, że zjesz jednego malutkiego pączusia... i już teraz zaciskam kicuki za Twoje wymarzone 4 kółka zuzolandia napisał(a):witajcie słodkosci nasze!!!!!!!!! przynioslam WAM krepelka troszu kalorii nie zaszkodzi ;-) http://www.paczekdlaciebie.pl/703954 buzi buzi! dziękujemy, paluszki (łapki) lizać.... Asiaczek napisał(a):O, jak o Czarnuszku pamietam! Nawet chyba bardziej niz o Cleosi...:oops: Pzdr. aj my z Cleo już od dawna o tym wiemy, ale nie jesteśmy zazdrosne... lecę do naszych milusińskich Quote
Bzikowa Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Co słychać u szanownych państwa piesów biało czarnych ? :loveu: Quote
Asia & Ginger Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 bGirl napisał(a):Baby link już jest u Ciebie Nie mam linka... :shake: Albo ślepa jestem. :eviltong: Quote
Izabela124. Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Witanko A kiedy dasz jakies zdjecia swych anioleczkow? Quote
ariss Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 napewno teraz jest robiona sesja zdjęciowa i dostaniemy dużoooo weekendowych fot:multi::loveu: Quote
Izabela124. Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 hejka No i gdzie sie podziali? Ktos ich ukrald? Quote
apple Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Nie ma ich:niewiem:........ wracać :placz: Quote
WinterGirl Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 puk puk... choć noski i łapki zmarznięte przedstawimy zalążek naszego spacerku... ciepłe tulaski zostawiamy... Quote
Tepes Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 O spacerek:) Bonek od razu by chciał włazić do tej wpdy:P Quote
basia bonnie Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 podziwiamy fotki czarno-białego dueciku ze spacerku :multi: :loveu: :loveu: Quote
Asia & Ginger Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 W końcu nowe fotki. :multi: Ale macie fajne miejsca spacerowe. :cool3: :p Quote
WinterGirl Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 Oj kochne w weekendy ciężko nas znaleźć, w ciągłym biegu... ale poniedziłek ciężki czas... więc jesteśmy... miluchnego dnia Quote
taxelina Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 to nas tez ciezko w weekdny do pracujemy daleko i pare godzin a potem spimy bo padnieci Quote
Recommended Posts