niunia32 Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='Aga76']:crazyeye: ależ superaśne ujęcie :razz: no właśnie, świetne!! milusnego dnia Karinko Tajfek i niunia Quote
WinterGirl Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 [quote name='Sylwia&westie'] A gdzie fotki białego stworzonka ? :angryy::razz: Czarny oczywiscie super ! Dziś chcę fotkę białaska :D Pozdrawiamy !! jak tylko lepiej się poczujemy nadrobimy zaległości fotkowe dueciku [quote name='niunia32']milusnego dnia Karinko Tajfek i niunia wzajemnie cioteczko, proszę z Tajfkiem doskonale wykorzytsać tą słoneczną pogodę na plenerkowe wypady.. buziale [SIZE=1]Cleo & [SIZE=3][SIZE=1]WielkoLUD Quote
niunia32 Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='bGirl'] wzajemnie cioteczko, proszę z Tajfkiem doskonale wykorzytsać tą słoneczną pogodę na plenerkowe wypady.. buziale [SIZE=1]Cleo & [SIZE=3][SIZE=1]WielkoLUD oczywiście cioteczko nasza kochana! :) buziaki i mizianko dla duetu :* Tajfek i niunia Quote
WinterGirl Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 [quote name='niunia32']oczywiście cioteczko nasza kochana! :) buziaki i mizianko dla duetu :* Tajfek i niunia mizianko wykonane słoneczne tulaski dla WAS znikamy się położyć.. [SIZE=1]Cleo & [SIZE=3][SIZE=1]WielkoLUD Quote
Carolcia Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Cleosia slicznie tu wyszla na tle tego drzewa :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Juszes Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 WItam w niedzielne popoludnie i zycze milego dzionka Tobie i psiakom =* Quote
WinterGirl Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 dzię- ku- je- my za ciepłe słowa pozdrawimy milusio cioteczki [SIZE=1]Cleo & [SIZE=3][SIZE=1]WielkoLUD Quote
eria Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 ale fajną minę Wielkolud zrobił :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Basia_Sz Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Heloł :loveu: Wpadłam również ja z wizytą, by galerię wyśmienitą trochę zwiedzić, pooglądać i na cuda Twe spoglądać :evil_lol: Aż wyrwało się westchnienie: Czarny cudny jak marzenie :loveu: No a biała ta kuleczka jest przepiękna jak laleczka :loveu: Lecz wrażenie takie mam, że ja Was już skądsiś znam! :cool3: Quote
tygra Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 białe drzewko i mały biały piesio super kompozycja Quote
WinterGirl Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 [quote name='eria']ale fajną minę Wielkolud zrobił :loveu: :loveu: :loveu: on cały jakiś taki fajny, jest.. [quote name='Basia_Sz']Heloł :loveu: Wpadłam również ja z wizytą, by galerię wyśmienitą trochę zwiedzić, pooglądać i na cuda Twe spoglądać :evil_lol: Aż wyrwało się westchnienie: Czarny cudny jak marzenie :loveu: No a biała ta kuleczka jest przepiękna jak laleczka :loveu: Lecz wrażenie takie mam, że ja Was już skądsiś znam! :cool3: dziękujemy za rymowanke, zdolna cioteczke z CIEBIE ogromny tulas za to działo [quote name='kesslee']No słodziak niepospolity po prostu :loveu: [quote name='tygra']białe drzewko i mały biały piesio super kompozycja dziękujemy za milutkie słowa [SIZE=1]Cleo & [SIZE=3][SIZE=1]WielkoLUD Quote
Asiaczek Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 No tak: Czarny to na podłodze, a Biały - na tle białego drzewka i stokrotek... Eh, nie ma sprawiedliwości... Pzdr. Quote
WinterGirl Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 [quote name='Asiaczek']No tak: Czarny to na podłodze, a Biały - na tle białego drzewka i stokrotek... Eh, nie ma sprawiedliwości... Pzdr. a gdzie najlepiej na zimnych kaflach, WielkoLUD zimno- lubny stwór, on zawsze w cieniu...:diabloti: [SIZE=1]Cleo & [SIZE=3][SIZE=1]WielkoLUD Quote
Asiaczek Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 No, w stokrotkach też mu byłoby dobrze... Pzdr. Quote
WinterGirl Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 [quote name='Asiaczek']No, w stokrotkach też mu byłoby dobrze... Pzdr. on jak krówka na pastwisku wszytko zjada.. (kwaitki...bratki) :diabloti: nic nie przetrwa... [SIZE=2][SIZE=1]Cleo & [SIZE=3][SIZE=1]WielkoLUD Quote
Guest Kamcia_14 Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Witaj Bgirlko :multi: . Fajna fota :thumbs:. Czyżby Cleo - kameleon :razz: . Quote
WinterGirl Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 [quote name='Kamcia_14']Witaj Bgirlko :multi: . Fajna fota :thumbs:. Czyżby Cleo - kameleon :razz: . Cleo zawsze wtopi się w otoczenie :diabloti: [SIZE=1]Cleo & [SIZE=3][SIZE=1]WielkoLUD Quote
marzenna79 Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Witamy wszytkie cioteczki przesyłamy słonecze buziale.. i trochę czarnego.. [SIZE=5]Hurra !!!!!!! Widzę oczko spod grzywy.:loveu: [SIZE=4]Proszę o więcej fotek na tle tego pokoju.:roll: :oops: ( Z wiadomych względów. ) Teddy WielkoLUD jest śliczny na tym ślicznym tle.:loveu: Witajcie Karinko ! :multi::multi::multi: Życzę Ci dużo zdrówka i wszystkiego dobrego.:loveu: Quote
Loona Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Witaj :) Fajne zdjęcia, szkoda, że mało i że za duże. Zmniejsz, bo jak mod wejdzie to wszystko w linki pozamienia a szkoda by było :shake: Pozdrawiamy Loona i Figaro :) Quote
WinterGirl Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 [quote name='marzenna79'] [SIZE=5]Hurra !!!!!!! Widzę oczko spod grzywy.:loveu: [SIZE=1][SIZE=4]Proszę o więcej fotek na tle tego pokoju.:roll: :oops: [SIZE=1][SIZE=1]( Z wiadomych względów. ) [SIZE=1]Teddy WielkoLUD jest śliczny na tym ślicznym tle.:loveu: Witajcie Karinko ! :multi::multi::multi: Życzę Ci dużo zdrówka i wszystkiego dobrego.:loveu: kurujemy się, tulasek dla CIEBIE kochana [quote name='Loona']Witaj :smile: Fajne zdjęcia, szkoda, że mało i że za duże. Zmniejsz, bo jak mod wejdzie to wszystko w linki pozamienia a szkoda by było :shake: Pozdrawiamy Loona i Figaro :smile: dziękujemy za niusa, podporządkujemy się.. zapaszamy częściej [SIZE=1]Cleo & [SIZE=3][SIZE=1]WielkoLUD Quote
ewelinabuck Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 witam:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: zagladamy i widzimy foteczki:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
niunia32 Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 kochana! jak mija wieczorek? ? mam nadzieję, że już lepiej z Tobą! a co porabia sweet duecik?? buziaki :* Tajfun i niunia Quote
Recommended Posts