zuzolandia Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 przepyszne mordeczki !!!!!! witanko ;-) kofffana;-) słodkich senków zyczymy ;-) Quote
Sylwia&westie Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 o jej :loveu: ale pięknie oni razem wygladają :loveu: chyba wypożycze sobie biało-czarnych do moich zdjec :D przyjedz do nas :razz: Quote
Elizusiek Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Wstawać śpioszki :lol: my wcześnie wstaliśmy bo słoneczko do nas zajrzało i miziało nas po buziach :lol: Quote
Likaa Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Kochana co u was ? Spacerek był ? Fotki były ? Humorek jest ? A zdjecie pt. Cleonaleśnik rewelacja :lol: Quote
Basia_Sz Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Dzisiaj jeszcze tu nie zaglądaliśmy :loveu: Witajcie :multi: Quote
WinterGirl Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 zuzolandia Usia Sylwia&westie Elizusiek Likaa Basia_Sz Witajcie kochane cioteczki biało- czarni wstali skoro świt zabiegane z nas mordki, teraz leniuszka złapaliśmy... biało- czarni po długaśnej wyprawie z papą, a dwu- nożna po stepie, nóżki troszkę się napracowały... [SIZE=1][FONT=Comic Sans MS][SIZE=2][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][SIZE=1]Cleo & [SIZE=3][SIZE=1]WielkoLUD Quote
eria Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 cześć! zapomniałam Ci ostatnio napisać że bardzo mi się podoba Twój obecny avek :loveu: - chyba najlepszy z wszystkich które miałaś ;) :loveu: Quote
marzenna79 Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Witaj Karinko !!!:multi::loveu: Piękne plenerowe foteczki Cleosi i Teddiego.:loveu::loveu: Ta zieleń...:loveu: i Twoje szczęśliwe pieseczki...:loveu: Aż miło popatrzeć...:loveu: Pozdrawiam serdecznie Karinko, a pieskom serwuję mizi, mizi. :loveu::loveu: Dobranoc.:multi: P.S. Spóźnione gratulacje z okazji 100 stronki !!!!!!! Quote
Basia_Sz Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Heloł :loveu: Wpadłam tutaj na momencik, bo do pracy dybam :roll: ale wcale mnie nie kręci :shake: taka perspektywa :evil_lol: Cieplutkie pozdrowienia w deszczowy poranek :multi: Quote
niunia32 Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Witam kochana po króciutkiej nieobecności! zaglądamy zobaczyc co u Was słychać?? ja właśnie widzę że się niebo rozjaśnia hihihiih buuuziaki!! Tajfek i niunia Quote
niunia32 Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 cześć Słodziutka!!! hello Cleo & Teddy!!! wpadamy by życzyć bardzo przyjemnego dzioneczka i dużo słoneczka!!! przesyłamy tulańce dla biało - czarnych i buziaka dla dwu - nożnej pozdrawiamy Tajfek i niunia Quote
zuzolandia Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Dziendoberek;-) a gdzie to sie podzewaja BIAłO-CZARNI ?????? hej hej Quote
Kasia_zg Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Dzieńdobry i miłego dzionka życzymy...A gdzie to sie podziali biało-czarni?? Pozdrowionka dla Was i gorace buziole!! Quote
marzenna79 Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Halo, halo !!!!!!! :multi::multi: Gdzie Wy jesteście Karinko ??????? :cool3: :roll: Pozdrawiamy Waszą trójcę i czekamy na Wasz powrót.;) Quote
Sylwia&westie Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Hello ! A wy gdzie sie podziwacie ? gdzie nowe foteczki ?? :razz: Quote
WinterGirl Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 HellO kochane cioteczki.. [quote name='eria']cześć! zapomniałam Ci ostatnio napisać że bardzo mi się podoba Twój obecny avek :loveu: - chyba najlepszy z wszystkich które miałaś ;) :loveu: dziękuje, oby dobrze się sprawował..:diabloti: marzenna79 Basia_Sz niunia32 Usia a_ga.isk Pianka Kasia_zg zuzolandia wielki tulas za odwiedziny biało- czarnych, tęskniliśmy za wszystkimi cioteczkami, bez wyjątku [quote name='Elizusiek']Gdzie Wy jesteście? [quote name='Sylwia&westie']Hello ! A wy gdzie sie podziwacie ? gdzie nowe foteczki ?? :razz: [quote name='kesslee']Coś Was długo nie ma :shake: już wracamy do WAS cioteczki i obiecujemy nie znikać, więc uśmiech na WASZYCH buźkach może już powrócić... zdrówko podreperowane, oby już rzadnych psikusów nie było, ale musimy na siebie uważać i powolutku wracamy do formy... dziękujemy że tyle cioteczek o nas pamiętało gorący całuśnik [FONT=Comic Sans MS][SIZE=2][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][SIZE=1]Cleo & [SIZE=3][SIZE=1]WielkoLUD Quote
niunia32 Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 [quote name='bGirl']HellO kochane cioteczki.. dziękuje, oby dobrze się sprawował..:diabloti: marzenna79 Basia_Sz niunia32 Usia a_ga.isk Pianka Kasia_zg zuzolandia wielki tulas za odwiedziny biało- czarnych, tęskniliśmy za wszystkimi cioteczkami, bez wyjątku już wracamy do WAS cioteczki i obiecujemy nie znikać, więc uśmiech na WASZYCH buźkach może już powrócić... zdrówko podreperowane, oby już rzadnych psikusów nie było, ale musimy na siebie uważać i powolutku wracamy do formy... dziękujemy że tyle cioteczek o nas pamiętało gorący całuśnik [FONT=Comic Sans MS][SIZE=2][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][SIZE=1]Cleo & [SIZE=3][SIZE=1]WielkoLUD kochana cieszę się, że już wróciłaś, bo bardzo za Wami!!!! oczywiście uśmiech powrócił na ustach :) kochana to uważ bardzo na siebie!!! :) przesyłam wielkiego buziaka i mnóstwo pozytywnej energii i tulanko dla biało-czarnych Tajfek i niunia Quote
kesslee Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 [quote name='bGirl'] już wracamy do WAS cioteczki i obiecujemy nie znikać, więc uśmiech na WASZYCH buźkach może już powrócić... zdrówko podreperowane, oby już rzadnych psikusów nie było, ale musimy na siebie uważać i powolutku wracamy do formy... dziękujemy że tyle cioteczek o nas pamiętało gorący całuśnik [FONT=Comic Sans MS][SIZE=2][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][SIZE=1]Cleo & [SIZE=3][SIZE=1]WielkoLUD Bardzo się cieszę :multi: I trzymam za słowo co do nie-znikania :cool1: Dobrze że już jesteście :loveu: Quote
Recommended Posts