Asiaczek Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='bGirl'] on jak krówka na pastwisku wszytko zjada.. (kwaitki...bratki) :diabloti: nic nie przetrwa... [SIZE=2][SIZE=1]Cleo & [SIZE=3][SIZE=1]WielkoLUD Hahaha... Moje baski (Dżezik i Żelka) jak były małe, to zjadały mlecze ż(ółte kwiaty). I po tej diecie nie było żadnyh sensacji...:crazyeye: Pzdr. Quote
niunia32 Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 my juz uciekamy, zaglądamy i życzymy :* Tajfun i niunia Quote
WinterGirl Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 Cioteczki duża buźka za odwiedzinki [quote name='niunia32'] kochana! jak mija wieczorek? ? mam nadzieję, że już lepiej z Tobą! a co porabia sweet duecik?? buziaki :* Tajfun i niunia powolutku wracam do zdrowia, wszyscy dbają o dwu- nożną, rozpieszczają (..), mam opiekę na najwyższym poziomie... i nawet moi mali biało- czarni pomagają, przytulają i całują.. Cioteczki mięciutkich senków pozdrawiamy milusio [SIZE=1]Cleo & [SIZE=3][SIZE=1]WielkoLUD Quote
niunia32 Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='bGirl']Cioteczki duża buźka za odwiedzinki powolutku wracam do zdrowia, wszyscy dbają o dwu- nożną, rozpieszczają (..), mam opiekę na najwyższym poziomie... i nawet moi mali biało- czarni pomagają, przytulają i całują.. Cioteczki mięciutkich senków pozdrawiamy milusio [SIZE=1]Cleo & [SIZE=3][SIZE=1]WielkoLUD kochana to dobrze, że wracasz do zdrówka, ale mimo to życzę go [SIZE="4"]bardzo dużo wypoczywaj :) pozdrawiamy Tajfun i niunia Quote
nane Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='bGirl']Cioteczki duża buźka za odwiedzinki powolutku wracam do zdrowia, wszyscy dbają o dwu- nożną, rozpieszczają (..), mam opiekę na najwyższym poziomie... i nawet moi mali biało- czarni pomagają, przytulają i całują.. Cioteczki mięciutkich senków pozdrawiamy milusio [SIZE=1]Cleo & [SIZE=3][SIZE=1]WielkoLUD Najważniejsza jest profesjonalna obsługa kochanych aniołków :loveu: Quote
WinterGirl Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 [quote name='niunia32']kochana to dobrze, że wracasz do zdrówka, ale mimo to życzę go bardzo dużo wypoczywaj :) pozdrawiamy Tajfun i niunia [quote name='nane']Najważniejsza jest profesjonalna obsługa kochanych aniołków :loveu: Cioteczki tulaski ogromne, jesteście kochane... słodkich senków [SIZE=1]Cleo & [SIZE=3][SIZE=1]WielkoLUD Quote
a_ga.isk Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 O WielkoLudka widzimy :loveu: I dobrej nocki życzymy ;) Quote
niunia32 Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 witamy w słoneczny dzień, przesyłam pozytywne fluidy. dla psiaków oczywiście tulanko i miłego dnia życzymy pozdrawiamy tajfun i niunia Quote
WinterGirl Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 Witamy biało- czarni jeszcze śpiochają, zaraz pobudka i spacerek, a dla cioteczek- miłego poniedziałku... [SIZE=1]Cleo & [SIZE=3][SIZE=1]WielkoLUD Quote
Basia_Sz Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Witamy czarnych i białych w poniedziałek, pańci życzymy miłego dzionka :loveu: Quote
marzenna79 Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Dzień dobry Karinko !!! Witajcie Cleo i Teddy w poniedziałkowy słoneczny dzionek. Kuruj się, kuruj dziewczyno, bo czekamy na foteczki. Miłego dnia Wam życzy Sukces i Marzenna.:loveu::loveu::loveu: Quote
WinterGirl Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 dwie foteczki biało- czarnych [SIZE=1]Cleo & [SIZE=3][SIZE=1]WielkoLUD Quote
Likaa Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Cuddeńka w domku masz ! :* Całuuuski I dla cudnych cudeniek i dla ciebie :lol: Quote
WinterGirl Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 Likaa dziękujemy za buziale, ale nie uciekaj i nie wykręcaj się tylko proszę pokazać kawalera Cleosi :diabloti: [SIZE=1]Cleo & [SIZE=3][SIZE=1]WielkoLUD Quote
Dobcia Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='bGirl'] Jakie one słodkie:loveu: Nie ma jak wspólny odpoczynek;) Quote
Basia_Sz Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='bGirl'] Wpadłam zobaczyć jak się mają biało - czarni popołudniową porą, a tu taki widoczek przecudny :loveu: Quote
marzenna79 Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Witajcie Karinko !!!!!!! :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: :huh: Piękne biało - czarne rodzeństwo !!!!!!! :huh: Quote
Marta_Ares Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 ta parka jest boska:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Kasia_zg Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Witam Cie Karinko Serdecznie i Twój biało-czarny duecik :) Po dłózszej nieobecnosci nadrobiłam zaległości i tak sobie czytam i zmartwiło mnie że taka chorutka byłaś mam nadzieje że już jest Ci lepeij?? A ta foteczka jest cudowna Oni tak słodziutko razem wygladają...tulaski cieplutkie dla nich... Miłego wieczorku Wam zyczymy...Buziaczki!! Quote
Recommended Posts