tamiczek Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='Pianka'] Śliczny nosek:loveu: ah ah śliczny nochalek aż chce się pocaaowac Quote
Asiaczek Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='bGirl'] (ale czego się nie robi dla cioci) wielkanocne porządki z futrem WielkoLUDA czyli po praniu świąteczny Leń nasz czarny nochalek Pozdrawiamy [SIZE=1][SIZE=1][SIZE=2][SIZE=1]bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD O, jakie fajne! A kiedy wiosemnne strzyżenie? Pzdr. Quote
niunia32 Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 kochana Karinko wpadamy życzyć dobrej nocy ogromne buziaki dla Ciebie i mizianko dla sweet czarno - białego duetu :loveu: pozdrawiamy Tajfunek & niunia Quote
BlackSheWolf Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 ale super fotki :D a ten nos.. :D:D hihi :) pozdrawiamy i równiez zyczymy dobrej nocy :) Quote
WinterGirl Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 Cioteczki dziękujemy za miluchne słowa [quote name='Asiaczek']O, jakie fajne! A kiedy wiosemnne strzyżenie? Pzdr. delikatna sugestia, że zarośliśmy troszeczkę?!:diabloti: [quote name='niunia32']kochana Karinko wpadamy życzyć dobrej nocy ogromne buziaki dla Ciebie i mizianko dla sweet czarno - białego duetu :loveu: niunia32, ogromny tulasek na dobranoc jesteś butterfly15 mięciutkich snów Pozdrawiamy [SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=2][SIZE=1]bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD[SIZE=1][SIZE=1] [SIZE=2][SIZE=2] Quote
Asiaczek Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Nieee, ja się nie wtrącam w długość włosa; każdy ma to, co lubi. A ja lubię ostrzyzone sztucerki. Tak mam! Pzdr. Quote
WinterGirl Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 [quote name='Asiaczek']Nieee, ja się nie wtrącam w długość włosa; każdy ma to, co lubi. A ja lubię ostrzyzone sztucerki. Tak mam! Pzdr. WielkoLUD lubi nosić długie włosy, mój mężczyzna lepiej wygląda z dłurzszym "futerkiem", lata przedzierania się przez krzaki, płoty czy "delikatne" zabawy (podgryzanie) niestety są widoczne tu i tam... Pozdrawiamy [SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=2][SIZE=1]bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD[SIZE=1] [SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2] Quote
Likaa Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Piękny nochalek czarnego :* Aż się go chce całować :* Pozdrawiamy Lika&Taffy Quote
Asiaczek Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='bGirl']WielkoLUD lubi nosić długie włosy, mój mężczyzna lepiej wygląda z dłurzszym "futerkiem", lata przedzierania się przez krzaki, płoty czy "delikatne" zabawy (podgryzanie) niestety są widoczne tu i tam... Pozdrawiamy [SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=2][SIZE=1]bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD[SIZE=1] [SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2] Hihihi... skąd ja to znam... Quote
WinterGirl Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 [quote name='Likaa']Piękny nochalek czarnego :* Aż się go chce całować :* Pozdrawiamy Lika&Taffy Likaa, nocny buzial dla CIEBIE [quote name='Asiaczek']Hihihi... skąd ja to znam... WielkoLUD to weteran Pozdrawiamy [SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=2][SIZE=1]bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD[SIZE=1] [SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2] Quote
g_o_n_i_a Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 ALE CUDNY KRÓLIK ŁAAA :iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou: Quote
WinterGirl Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 Pozdrawiamy [SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1]bGirl & Cleo , WielkoLUD Quote
kesslee Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Kochani, a kiedy nowe fotki? :D hi hi Trzymajcie się cieplutko w ten ponury ranek :* Quote
goldenka245 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Dzieńdoberek:loveu: Sliczny króliczek :) Quote
ewelinabuck Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 mowimy dziendobry cioteczce;) ;) i pozdrawiamy ;) Quote
Elizusiek Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Witamy słodko po świątecznym obrzarstwie :loveu: Quote
Usia Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Hej witamy po swietach :p Niedzwiadki super :razz: a wielkanocny króliczek to raczej do koszyczka sie nie zmiescił :evil_lol: :evil_lol: Quote
WinterGirl Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 [SIZE=2]goldenka245 ewelinabuck Elizusiek [quote name='kesslee']Kochani, a kiedy nowe fotki? :-D hi hi Trzymajcie się cieplutko w ten ponury ranek :* świąteczny Leń mija, [SIZE=1]więć wrzucimy garstkę fotek wieczorkiem [quote name='Usia']Hej witamy po swietach :p [quote name='Usia'] Niedzwiadki super :razz: a wielkanocny króliczek to raczej do koszyczka sie nie zmiescił :evil_lol: :evil_lol: WielkoLUD w koszyczku :diabloti: to jak słoń w składzie porcelany.. [SIZE=2]Pozdrawiamy [SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1]bGirl & Cleo , WielkoLUD Quote
kesslee Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='bGirl'] [SIZE=3][SIZE=2]świąteczny Leń mija, [SIZE=1]więć wrzucimy garstkę fotek wieczorkiem :multi: :multi: :multi: Bardzo się cieszymy :D Quote
zuzolandia Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Hello!!!! helllo!!!! poswiateczne całuski przesyłamy !!!!!!!!! Quote
niunia32 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='bGirl']świąteczny Leń mija, więć wrzucimy garstkę fotek wieczorkiem to czekamy z niecierpliwością :) zyczymy miłego dnia! :* pozdrawiamy Tajfunek & niunia Quote
WinterGirl Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 garstka fotek biało- czarnych przeszukując zakamarki naszego dysku.. [SIZE=3] [SIZE=3] I ta czarna część duetu.. WielkoLUD łodziutkie buziale dla wszytkich odwiedzjących cioteczek Pozdrawiamy [SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1]bGirl & Cleo , WielkoLUD [SIZE=1] Quote
Anza&Hacker Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 No, no słodziachne! :loveu: ...a masz może fotki z dworu? :razz: Quote
WinterGirl Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 [quote name='Anza&Hacker']No, no słodziachne! :loveu: ...a masz może fotki z dworu? :razz: yes, może wieczorkiem uda się coś odkopać... Pozdrawiamy [SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1]bGirl & Cleo , WielkoLUD [SIZE=1] Quote
Recommended Posts