niunia32 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='bGirl']garstka fotek biało- czarnych przeszukując zakamarki naszego dysku.. [SIZE=3] [SIZE=3] I ta czarna część duetu.. WielkoLUD łodziutkie buziale dla wszytkich odwiedzjących cioteczek Pozdrawiamy [SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1]bGirl & Cleo , WielkoLUD [SIZE=1] ale Cleosia słodko w kucyku wygląda :loveu: a Teddy to śpioch z tego co widze :) kochany :loveu: mizianko dla nich :) [quote name='bGirl']yes, może wieczorkiem uda się coś odkopać... kop, kop :) a my czekamy :) pozdrawiamy Tajfek & niunia Quote
Carolcia Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Jaki on cudasny :loveu: :loveu: wysciskaj go ode mnie:sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Quote
Elizusiek Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 jakie fajowe wykopane fotki :loveu: oczywiście buziaki od cioci Elizy :loveu: Quote
eria Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 cześć! nadrobiłam zaległości,czekam na fotki z dworu o których ktoś wspomniał :cool3: :cool3: Quote
Kasia_zg Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Witamy biało-czarnych gorącym buziolkiem!! Foteczki sa słodziuchne...Milutkiego wieczorku życzymy!! Quote
Madzik93 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Hej my z rewizytą od Lorci:D [SIZE=3][SIZE=2]:loveu:[SIZE=3][SIZE=2]Ale panienka w spine[SIZE=3][SIZE=2]cz[SIZE=3][SIZE=2]ce[SIZE=3][SIZE=2]:loveu: [SIZE=3] [SIZE=3][SIZE=2]Gdzie łapa a gdzie pyszczek?:razz: Quote
WinterGirl Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 Cioteczki biało- czarni merdają ogonkami w podzięce za wszytkie miluchne słowa.. Pozdrawiamy [SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1]bGirl & Cleo , WielkoLUD [SIZE=1] Quote
niunia32 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 zaglądamy by życzyć słodkich snów i przesyłamy buziaki pozdrawiamy Tajfek & niunia Quote
marzenna79 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Witajcie biało-czarne rodzeństwo !!!!!!!:multi: :multi: :loveu: :loveu: Dobry wieczór Karinko kochana !!! :loveu: :multi: Dziękujemy za śliczne foteczki Cleosi i Teddiego.:loveu: :loveu: Sukcesik pozdrawia Was poświątecznie i życzy wszystkiego dobrego !!!:loveu: :loveu: :loveu: [SIZE=3] [SIZE=3] Quote
WinterGirl Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 [quote name='niunia32']zaglądamy by życzyć słodkich snów i przesyłamy buziaki pozdrawiamy Tajfek & niunia niunia32 dreams [quote name='marzenna79']Witajcie biało-czarne rodzeństwo !!!!!!!:multi: :multi: :loveu: :loveu: [quote name='marzenna79'] Dobry wieczór Karinko kochana !!! :loveu: :multi: Dziękujemy za śliczne foteczki Cleosi i Teddiego.:loveu: :loveu: Sukcesik pozdrawia Was poświątecznie i życzy wszystkiego dobrego !!!:loveu: :loveu: :loveu: dobry wieczór ciociu biało- czarni dziękują Sukcesowi za życzenia, oczywiście merdacze odwzajemniają wszytkiego co dobre... nocne tulasy Pozdrawiamy [SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1]bGirl & Cleo , WielkoLUD [SIZE=1] Quote
Usia Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Jak mu siersc odstaje :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: zyczymy kolorowych snów ;) Quote
Aga76 Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Dzień dobry Karinko :loveu: Piękności biało - czarne :p :p :p Wspaniały duet :p :p :p [SIZE=3] Quote
Elizusiek Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Dzien dobry w ten piekny ranek[SIZE="1"] przynajmniej u nas:lol: Quote
*Ania...Niuf* Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 cześć...widziałam zdjęcia:multi: super pieseczki:loveu: :loveu: :loveu: Quote
niunia32 Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Czesc!! Zaglądamy życzyć miłego dnia! :* pozdrawiamy Tajfunek & niunia Quote
zuzolandia Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Dziendoberek kofffani BIAłO-CZARNI;-) widze ze towarzystwo normalnie wugodnickie ze hej ;-) taaaaaa rozpieszczanie ;-) skad ja to znam ;-) Buziolki !!!! Quote
Kasia_zg Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Witamy biało-czarnych w ten słoneczny piekny dzionek...własnie oglądałam Wasze foteczki urocze są. Ale przyznam że duecik nalezy do wygodnickich...mięciutkie podusie...szerokie łóżeczko:razz: ...ohh tez to znam Nie ma to jak rozpieszczone kochane psiaczki:) Przyjemnego dzionka!! Quote
mila_2 Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 hehehe - widzę, że u sznaucerów to rodzinne pościel i te sprawy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: wychodząc dziś do pracy zostawiliśmy Becię na łóżku opatuloną kołdrami...zimno jej było, w końcu rano był przymrozek;) Quote
marzenna79 Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Dzień doberek biało-czarne towarzystwo !!!:multi::loveu: Ładnie to tak spać na ludzkiej pościeli ??????? :cool3: ;) Karinko, rozpuściłaś ich jak dziadowskie bicze...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ...hihihi...:evil_lol: Skąd ja to znam ??????? :eviltong: :roll: Gdy do Sukcesa mówię; idź do siebie...on lezie na moje łoże...:oops: Miłego popołudnia.:loveu::loveu: Quote
WinterGirl Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 Witamy, wpadamy z ciepłym powiewem dnia cioteczki biało- czarnym śmieją się mordkami i meddacze poszły w ruch na wasz widok P.S. z rewizytą wpaniemy wieczorkiem Pozdrawiamy [SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1]bGirl & Cleo , WielkoLUD [SIZE=1] Quote
niunia32 Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 kochani! mam nadzieje, że dzionek mija bardzo miło [SIZE="1"]Cleo, Teddy, mam nadzieję, że wyciągnęliście swoją dwu-nożną na porządny spacerek :) :) tulaski dla was bGirl dla Ciebie buziak i życzymy przyjemnego wieczora [SIZE="3"]gorąco pozdrawiamy Tajfuś & niunia Quote
Recommended Posts