__Lara Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 AtaO napisał(a):asiuniab To ostatnie zdjęcie - ślubne - REWELACJA !!! Rzeczywiście piękne - świetny pomysł! :) Quote
asiuniab Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 __Lara napisał(a):Rzeczywiście piękne - świetny pomysł! :) ha, dziękuję, a pomysł, to mój osobisty ( w końcu to wydarzenie całej naszej rodziny, a Ogony to nasza najbliższa rodzinka:) ) Quote
asiuniab Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Przepraszam, że tutaj piszę, ale tu chyba najwięcej osób jest, co znają sprawę; Kochani dostałam prośbę od Pani Małgosi, co ma zabrać Fago do Finlandii, aby zorganizować dla Fago transport z Opola do Warszawy, gdzie teraz przebywa do Finlandii, do której Pani Małgosia wyrusza w niedzielę rano, skopiuję: PILNE potrzebny transport dla FAGO (mały spokojny pies) - OPOLE - WARSZAWA Musi w niedzielę rano wyjechać do DS, do Finlandii - jeśli nie dotrze natychmiast do Warszawy, DS przepadnie POMÓŻCIE!! pokryję koszty benzyny. jeśli ktoś może pomóc bardzo proszę o informację; [FONT=lucida grande] [/FONT] Quote
ewu Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 asiuniab napisał(a):Przepraszam, że tutaj piszę, ale tu chyba najwięcej osób jest, co znają sprawę; Kochani dostałam prośbę od Pani Małgosi, co ma zabrać Fago do Finlandii, aby zorganizować dla Fago transport z Opola do Warszawy, gdzie teraz przebywa do Finlandii, do której Pani Małgosia wyrusza w niedzielę rano, skopiuję: PILNE potrzebny transport dla FAGO (mały spokojny pies) - OPOLE - WARSZAWA Musi w niedzielę rano wyjechać do DS, do Finlandii - jeśli nie dotrze natychmiast do Warszawy, DS przepadnie POMÓŻCIE!! pokryję koszty benzyny. jeśli ktoś może pomóc bardzo proszę o informację; Figu jeździ do Warszawy. Opole- Katowice mogę załatwić- pojadę i zawiozę. Quote
ewu Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 Pani Asia, która miała adoptować Lumpo chce wpłacić na psiaki. Podam Jej numer konta Lobarii:) Quote
AtaO Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 ewu napisał(a):Pani Asia, która miała adoptować Lumpo chce wpłacić na psiaki. Podam Jej numer konta Lobarii:) Skarbnikiem Lumpo jestem ja, ale jeżeli już podane zostało konto Lobarii to trudno - rozliczymy się :) Piękne dzięki dla Pani Asi, która wciąż pamięta o naszym psiaku :) Quote
Lobaria Posted July 28, 2012 Author Posted July 28, 2012 AtaO napisał(a):Skarbnikiem Lumpo jestem ja, ale jeżeli już podane zostało konto Lobarii to trudno - rozliczymy się :) Piękne dzięki dla Pani Asi, która wciąż pamięta o naszym psiaku :) Pytanie, czy Pani wpłaca na Lumpo, czy ogólnie na Pszczyńskie Psiaki - ewu - zapytaj:) Quote
Lobaria Posted July 28, 2012 Author Posted July 28, 2012 ewu napisał(a):Figu jeździ do Warszawy. Opole- Katowice mogę załatwić- pojadę i zawiozę. Transport Fagunia przesunął się na następny weekend, wiec zobaczymy... Dzięki ewu za chęć pomocy :) Quote
ewu Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 Lobaria napisał(a):Pytanie, czy Pani wpłaca na Lumpo, czy ogólnie na Pszczyńskie Psiaki - ewu - zapytaj:) Lumpo bezpieczny:) Pani wpłaci na potrzeby Pszczyniaków:) Cudna dziewczyna , obiecała i dotrzymuje słowa. Dziękujęmy:) Quote
Lobaria Posted July 28, 2012 Author Posted July 28, 2012 ewu napisał(a):Lumpo bezpieczny:) Pani wpłaci na potrzeby Pszczyniaków:) Cudna dziewczyna , obiecała i dotrzymuje słowa. Dziękujęmy:) ewu, może zaprosisz Panią do KPPPP? I Panią Trufelka, która już chyba zgłaszała chęć. Ja nie mam czasu rozsyłać, a Ty masz chyba kontakt z Panią. P.S. Gdyby nie to K na początku, to można by pomyśleć, że zapraszamy do Polskiej Partii Przyjaciół Piwa ;) Quote
ewu Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 Lobaria napisał(a):ewu, może zaprosisz Panią do KPPPP? I Panią Trufelka, która już chyba zgłaszała chęć. Ja nie mam czasu rozsyłać, a Ty masz chyba kontakt z Panią. P.S. Gdyby nie to K na początku, to można by pomyśleć, że zapraszamy do Polskiej Partii Przyjaciół Piwa ;) Zaprosiłam Panią:) Do Pani Trufelka też napiszę, czeka na umowę adopcyjną. Quote
Lobaria Posted July 28, 2012 Author Posted July 28, 2012 ewu napisał(a):Zaprosiłam Panią:) Do Pani Trufelka też napiszę, czeka na umowę adopcyjną. Kochana, nie ma zdjęć Twojego Pszczyniaka w powitalnym poście :mad: Proszę nadrobić zaległości :) Quote
elize Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 Dziękuję bardzo za zaproszenie do KPPPP. Wieczorkiem uzupełnię profil o swoje psiaki. Quote
Lobaria Posted July 28, 2012 Author Posted July 28, 2012 elize napisał(a):Dziękuję bardzo za zaproszenie do KPPPP. Wieczorkiem uzupełnię profil o swoje psiaki. Witamy, witamy :) Quote
Lobaria Posted July 31, 2012 Author Posted July 31, 2012 Dziś przyszło 50 zł od Pani Grażyny Cz. z Opola - dziękujemy pięknie !!!! Quote
elize Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 Właśnie miałam pisać, że otrzymacie z mojego polecenia od pani Grażyny 50 zł. Była tak dobroczynna, iż wpłaciła na konto skarbonki oraz na konto KPPPP. Na pewno się przydadzą :) Pani Basiu ogromna prośba nie mogłam wysłać do pani wiadomości, bo pokazało limit... Quote
elize Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 (edited) [FONT=book antiqua]Obiecałam i słowa dotrzymuję... zdjęcia moich pupili (nawet koszatniczka załapała się na drugim foto). [/FONT] Imię: Miki. Mój najdroższy liczący 12 lat wychowanek, jamnik brązowy podpalany, od szczeniaka u nas. W gruncie rzeczy wiele przeszedł w ciągu ostatniego roku: pogryzienie przez samca huskiego, znienacka atak terriera (uciekł ludziom z bagażnika samochodu), a tym roku Rhodesian nieutrzymany na samyczy przez "głupią" właścicielkę (inaczej nie mogę tego opisać, nie panuje nad psem i nic nie robi sobie z tamtego wydarzenia wręcz wypuszcza psa przed bloki gdzie pełno innych psów). Kochany, przytulanka i łatwo go przekupić, wystarczy biszkopt i pies was :] Tutaj szczeniak rasy wyżeł - Ika. Wątek na jej temat można znaleźć na forum. Kochany urwis, także przytulanka, słodka księżniczka, dała popalić nam i Mikusiowi przez ponad tydzień swojego pobytu, ale bez wątpienia jamnik jak i ja tęsknimy za nią szalenie... Niesamowicie pojętna suczka (zaledwie 3 miesiące a umie zrobić siad, waruj oraz daj łapę). Cudowna kruszyna. Niestety od 2 dni jest ponad 200 km od nas, pojechała do ludzi znających rasę i mających dom z ogrodem, którzy jestem pewna dadzą jej lepsze warunki rozwoju. U mnie za bardzo skomplikowała się sprawa rodzinna (nie ma to związku z sunią). Codziennie mamy aktualne wieści na jej temat i tak oto dzisiaj nazwano ją Elba, poniżej zdjęcia z pobytu nad wodą tam gdzie teraz mieszka: Pustka jaka zapadła po jej oddaniu jest nie do opisania :( Edited July 31, 2012 by elize kosmetyka Quote
Avilia Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Chciałabym nieśmiało prosić o wsparcie w postaci karmy dla psiaków. Nasze zapasy zbliżają się ku końcowi.My niestety nie wyrabiamy już finansowo. Będziemy wdzięczne za najmniejszy woreczek,za każdą puszeczkę.Psiaki tym bardziej... Quote
asiuniab Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 [quote name='Avilia']Chciałabym nieśmiało prosić o wsparcie w postaci karmy dla psiaków. Nasze zapasy zbliżają się ku końcowi.My niestety nie wyrabiamy już finansowo. Będziemy wdzięczne za najmniejszy woreczek,za każdą puszeczkę.Psiaki tym bardziej... niestety nie mam jak wspomóc finansowo, ale mam dużo rzeczy na bazarek, oraz koce, poduszki, ręczniki, do wyściełania bud, bo nim się oglądniemy to przyjdą mrozy i tego też Wam może brakować. Czy jest ktoś z grona przyjaciół pszczyńskich, kto taki bazarek by przeprowadził? Quote
Lobaria Posted August 1, 2012 Author Posted August 1, 2012 [quote name='Avilia']Chciałabym nieśmiało prosić o wsparcie w postaci karmy dla psiaków. Nasze zapasy zbliżają się ku końcowi.My niestety nie wyrabiamy już finansowo. Będziemy wdzięczne za najmniejszy woreczek,za każdą puszeczkę.Psiaki tym bardziej... Zamówię w KrakVecie Chappi 2x 15 kg plus gratis 150 g za 115 zł. Po coś w końcu powstał ten wątek i zbieranie pieniążków na Pszczyniaki :) Quote
Avilia Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Dzięki Elu!Zawsze to parę dni jedzenia. Asiu,jeżeli nikt by się nie znalazł to ja zrobię bazarek. Ale nie ukrywam,że wolałabym aby ktoś mnie w tym wyręczył,bo na głowie mam niestety sporo:) Quote
Lobaria Posted August 2, 2012 Author Posted August 2, 2012 Poszło zamówienie do Krakvetu, pieniążki wysłane 2 x CHAPPI z wołowiną i drobiem 15kg 1 x PEDIGREE Gravy Bones 150g za 115 zł 30 kg karmy będzie :) Quote
asiuniab Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 Avilia napisał(a):Dzięki Elu!Zawsze to parę dni jedzenia. Asiu,jeżeli nikt by się nie znalazł to ja zrobię bazarek. Ale nie ukrywam,że wolałabym aby ktoś mnie w tym wyręczył,bo na głowie mam niestety sporo:) wierzę Ci, że byłoby Ci ciężko teraz jeszcze z tym bazarkiem, ja tylko dodam, że zrobię fotki tym rzeczom, bo to też chyba trochę roboty z tym jest; mam nadzieję, że ktoś się jednak zgłosi:) Quote
Lobaria Posted August 2, 2012 Author Posted August 2, 2012 Agnieszka N. z Gliwic wpłaciła dla Pszczyniaków 130 zł - dziękujemy bardzo !!!!! :Rose: Czyli niejako mamy na ta karmę, która w KrakVecie zamówiona. Quote
Recommended Posts