Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 89
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Witajcie, przepraszam że was zaniedbałam, ale mój aparat pojechał do Hanoweru i nie było czym pstrykac zdjec :(
Ale już wrócił a wiec na dzis krótka historia o zasypianiu :)

Posted

Lokuś stawiaj ucho

To ucho już stoi, tylko że trochę źle je podklejalam i trochkę jedna cześć małżowiny się zawija do wewnątrz, ale samo ucho stoi. Tutaj był zmęczony, a jak jest zmęczony to zauważyłam że własnie czasem mu klapnie :)

Posted

Visenna napisał(a):
To ucho już stoi, tylko że trochę źle je podklejalam i trochkę jedna cześć małżowiny się zawija do wewnątrz, ale samo ucho stoi. Tutaj był zmęczony, a jak jest zmęczony to zauważyłam że własnie czasem mu klapnie :)

No tak, jak Lokuś opada z sił, to ucho też :evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

Loki waży dwa kilo, a ucho już stało i wzięło i klapło :( ale nie chcę go już klepić, trudno, najwyżej będzie kłapouch, zamierzam z nim tylko jeszcze w tym tyg zawiźć do fryzjera i opitolic :)

Zdjęcia w ruchu Moje ulubione!p

Oj, jemu jest strasznie ciężko zrobić fotkę w ruchu :)

Hej Visenna ślicznego masz psiaka

Czekam na nowe fotki

No witaj, dzięki.
Fotki zrobię, ale musze mieć chwilę czasu, bo teraz to zasuwam między stajnią i pracą i ściągam do domu o 19stej, a to już nie pora na fotki :( a najlepszy kumpel Lokiego, maltanczyk Niko, wychodzi na dwór jak już jest ciemno i nie mogę im razem popstrykać! Dopiero byście kwiczały :lol: Niko jak biegnie to wygląda jak...kurcze, nie wiem jak to opisac, ale jest boski, uwielbiam go :D