Behemot Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Visenna, wstawiasz za duże zdjęcia. Zmniejsz je, proszę, inaczej zostaną zamienione na linki :razz: Mod Behemot Quote
DiDDlina85 Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Loki jest przepiekny:p..cudny szczeniaczek..fajne zdjęcia z polowania na mysz:p:loveu: Quote
Agga Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Bardzo groźny pieseczek. Na liste groźnych psów dopisać. Quote
Visenna Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 Witajcie, przepraszam że was zaniedbałam, ale mój aparat pojechał do Hanoweru i nie było czym pstrykac zdjec :( Ale już wrócił a wiec na dzis krótka historia o zasypianiu :) Quote
madziasto4 Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Ale ma fajny transporterek :loveu: Lokuś stawiaj ucho :cool2: Quote
Visenna Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 Lokuś stawiaj ucho To ucho już stoi, tylko że trochę źle je podklejalam i trochkę jedna cześć małżowiny się zawija do wewnątrz, ale samo ucho stoi. Tutaj był zmęczony, a jak jest zmęczony to zauważyłam że własnie czasem mu klapnie :) Quote
madziasto4 Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Visenna napisał(a):To ucho już stoi, tylko że trochę źle je podklejalam i trochkę jedna cześć małżowiny się zawija do wewnątrz, ale samo ucho stoi. Tutaj był zmęczony, a jak jest zmęczony to zauważyłam że własnie czasem mu klapnie :) No tak, jak Lokuś opada z sił, to ucho też :evil_lol: Quote
Visenna Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 O kurcze, dopiero zauważyłam post moda...przepraszam, nastepne zdjecia bedą juz mniejsze! Tylko jaka wielkosc jest optymalna? Quote
madziasto4 Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Visenna napisał(a):O kurcze, dopiero zauważyłam post moda...przepraszam, nastepne zdjecia bedą juz mniejsze! Tylko jaka wielkosc jest optymalna? max 500x500 pikseli ;) Quote
Elizusiek Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 słodko-miziato-przytulasny :loveu: cudny :loveu: Quote
Visenna Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 ślicznota mała i rozkoszna Piękny ten Twój Looki dzieki :) Quote
Zuza96 Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 Takiego drugiego słodziaka się nie znajdzie na świecie !!! hihi Quote
Sara_i_Aris Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 [quote name='Visenna'] Zdjęcia w ruchu :loveu: Moje ulubione! Quote
madziasto4 Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Dzień dobry! Co słychać? :) Widzę, że jeszcze jedno uszko się waha czy stanąć :lol: Ile Lokuś waży? :) Quote
Pati i Daisy Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Hej Visenna ślicznego masz psiaka :loveu: Czekam na nowe fotki;) :diabloti: Quote
Visenna Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 Loki waży dwa kilo, a ucho już stało i wzięło i klapło :( ale nie chcę go już klepić, trudno, najwyżej będzie kłapouch, zamierzam z nim tylko jeszcze w tym tyg zawiźć do fryzjera i opitolic :) Zdjęcia w ruchu Moje ulubione!p Oj, jemu jest strasznie ciężko zrobić fotkę w ruchu :) Hej Visenna ślicznego masz psiaka Czekam na nowe fotki No witaj, dzięki. Fotki zrobię, ale musze mieć chwilę czasu, bo teraz to zasuwam między stajnią i pracą i ściągam do domu o 19stej, a to już nie pora na fotki :( a najlepszy kumpel Lokiego, maltanczyk Niko, wychodzi na dwór jak już jest ciemno i nie mogę im razem popstrykać! Dopiero byście kwiczały :lol: Niko jak biegnie to wygląda jak...kurcze, nie wiem jak to opisac, ale jest boski, uwielbiam go :D Quote
Magda Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 [quote name='Visenna'] Słodko tu wyszedł:loveu: Rzeczywiście ma już sporo włosków. Kiedy fryzjer? Quote
Visenna Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 Kiedy fryzjer? Mam nadzieję że jutro :) Quote
Magda Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Visenna napisał(a):Mam nadzieję że jutro :) No to czekam na fotki;) Quote
Visenna Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 PRZED: PO:Nowa fryzurka piesia i nowa grzywka panci ;) I zabawa balonikiem Quote
madziasto4 Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Ojej zupełnie inny piesek :) Nawet kolorek jaśniejszy :) Quote
Magda Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Jaki on ma piękny pysio!:loveu::loveu: Te oczka.... <rozpływam> Byliście u jednego fryzjera?:lol: Quote
Recommended Posts