Sara_i_Aris Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Och, super metamorfoza piesia i Pańci :loveu: Quote
Visenna Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 Ano skończył pół roczku, dziekujemy za życzenia :) ..i zeszły mu w prezencie jajka w koncu! :diabloti: W prezencie dostał gryzak denta stixa którą jak zwykle z głośnym piskiem usiłuje gdzies ukryć :lol: Jak ja załuje że nie mam kamerki - padlibyście ze śmiechu obesrwując jak próbuje zagarniac pyskiem nieistniejący piasek żeby zakopac gryzaczka..:loveu: Byliście u jednego fryzjera? no jakbym miala jeszcze za niego placic u swojego fryca tobym zbankrutowała :) Quote
Visenna Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 Dzisiejsza seszyn ;), z królikiem i kawałkiem banana. O tego banana to kłotnia była, bo Krolika uwielbia, pies mniej, ale jak zobaczył ze ona je, to przecież nie mógł odpuscic :D A tu z plasterkiem na uszu, bo nie chce stanąc ;( i widać jak ma za długą kufę ;) Quote
Sara_i_Aris Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 [quote name='Visenna'] Super zdjęcie :loveu: Aris tez jak widzi, że Kubuś (chomik) coś je, to prosi mnie, żebym mu dała, albo zjada to, czego chomik już nie mógł :evil_lol: No i jest bardzo tolerancyjny, jak zmieniam trociny, to bawi się z chomikiem i mam pewność, że mi nie ucieknie, najwyżej wkładam go do kartonu, a Aris nie pozwala mu wyjść :loveu: Quote
Visenna Posted April 29, 2007 Author Posted April 29, 2007 Sesja z życia Yorka nadmorskiego: Pańcia zdradziła Lokiego i pokochała Figla od pierwszego wejrzenia :lol: Na moją czerwoną gębę nie patrzcie - niby było chłodnawo, a spiekłam twarz że nie mogę prawie mówic :lol: pod kolor bluzki :lol: Loki i Figiel - Tygrys uznał ze jest za stary na psoty i olał towarzystwo, wolał do ludzi :) NIespodzianka! Spotykamy inne Yorki - niebieskie szelki to Loki, czerwone Figiel, a najmniejszy to najstarszy z towarzystwa Tygrys. York lewitujący Kooocham kopac! A co tam jest pod tym piaskiem? Reklama pewnej znanej firmy, producenta butów i dresów :evil_lol: A tak naprawdę piesek robi to co najbardziej lubi, czyli gryzie nogi chodzących ludzi, w tym przypadku biednej Natalii, która juz obiecała nawet że więcej czerwonych butów nie założy ;) Od lewej: Radora, Natalia i Loki Quote
Kasia_zg Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Witam cieplutko!! Obejrzałam całą galeryjke i jestem zauroczona Lokim:loveu: Słodziachny jest!! Pozdrawiamy i tulaski przesyłamy ;) Quote
Visenna Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 Dziekujmy za zachwyty i machamy ogonkiem :D znaczy Loki macha ;) Quote
Visenna Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 Miłość Yorkowo - Królicza "Kochankowie ze Szczecina"- W roli Romea: Loki, w roli Julii: Fufka :lol: Quote
Magda Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Super zdjęcia!! Nie zauważyłam tych znad morza:loveu::loveu: 3 yoreczki A ten konik jaki duży przy Lokim:cool3: Quote
madziasto4 Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Sesja z królikiem boska :evil_lol: Osz to skubaniec, a to z lewej zaglądał, a to z prawej :lol: Mam wrażenie, że Loki to taki sam czort jak Toro :) I dam głowę, że Toro wyczyniałby przy króliku to samo co Loki, a na dodatek trenowałby i udoskonalał postawę na 3 łapach imitując oddawanie moczu :cool3: Quote
Visenna Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 hhhuuuhhh, ale mnie tu dawno nie było! A ten konik jaki duży przy Lokim Kobyła jest duża nie tylko przy Lokim, przy mnie tez...ma w kłębie tyle co ja w ogole, czyli 174 cm. Uwierzcie, wsiaść na nią z ziemi to masakra :cool1: Sesja z królikiem boska No to jeszcze jedno zdjecie z króicem w ruchu i jedno z zarośnietym Lokim dla porównania + zdjecia po fryzjerze którego dziś odwiedziliśmy. Pani Ania wzięła sobie do serca to że powiedziałam ze ma byc krótko i Lokiemu teraz gdzie niegdzie przeswituje różowizna ciałka...:evil_lol: ale to nic, jest gorąco i przynajmniej nie będziemy musieli za miesiąc znów biec do fryca :) Quote
Magda Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Fryzurka bardzo podobna do Mikusiowej:cool3: Nawet to różowe ciałko:loveu: Słodko wygląda z tym oklapniętym uszkiem Quote
Visenna Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 Słodko wygląda z tym oklapniętym uszkiem Ani mnie nie denerwuj nawet! Weźcie sobie z Mikim to klapnięte, a nam dajcie stojące ;) :lol: Quote
Magda Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Visenna napisał(a):Ani mnie nie denerwuj nawet! Weźcie sobie z Mikim to klapnięte, a nam dajcie stojące ;) :lol: To dziwne, że nie chce stanąć...:mad: Może przyklej usztywniacz w postaci patyczka od lodów:evil_lol: Quote
Visenna Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 Eee, juz mi się nie chce walczyc z tym uchem :) Quote
Visenna Posted February 16, 2008 Author Posted February 16, 2008 Przedstawiam Wam: Goofie Park Ridge, po Piccolo Bakarat i Emmy Liberi Gaias, trzymiesięczny Yorkshirre terrier, którego przywiezliśmy wczoraj z Legionowa :) I z przyszywanym braciszkiem Lokim Quote
madziasto4 Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Ale niespodzianka!:multi: Jak się chłopaki dogadują? Mów szybko!:multi: Quote
Visenna Posted February 16, 2008 Author Posted February 16, 2008 Loki się Goofcia boi :) Tzn, toleruje go, nawet się bawi z nim chwilami, ale generalnie jak Goofie chce zabawkę to Loki, natychmiast mu oddaje, Loki nie da się powąchać Gofiemu z tyłu na chiny i jak Loki gdzieś leży a przyjdzie Goofie, to Loki się ewakuuje :) Mam problema: dzis na resztę nocy zapakowałam Goofa do haltera (jego pierwsza noc) - strasznie rozpaczał! Wył szczekał, piszczał chyba ze 2 godziny..potem odpuscił i moze ze 3 godz dał pospac...dziś też muszę go do haltera, bo ma 3 miesiace i nie wychodzi, w zwiazku z tym leje gdzie popadnie, wiec w nocy musi być zamknięty...obawiam się ze znów będzie koncert, a nie wiem czy dobrze robię - u hodowcy był w kojcu z siostrą, ale reszta psów była w klatkach,więc nie wiem czy wcześniej on też nie był w klatce...czy ja mu lęku separacyjnego nie pogłebię? Mam go od wczoraj, i musze powiedziec że mały żąda wręcz kontaktu z człowiekiem, cały czas chce być na rękach, cały czas się w oczy wpatruje...najgorzej ze upodobał sobie mnie i na krok mnie nie puszcza, jak leze na tapczanie to kładzie się na moich kapciach koniecnzie (z aznaczam mam go od wczoraj, od 23!). To pewnie przez to, ze w aucie 7 godzin jazdy mały wymiotował i ja cały czas z nim siedziałam z tyłu..nie wiem, zamykać w halterze, przeczekać te protesty? ( głos to on ma donośny, aż uszy bolą...) Quote
madziasto4 Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Hihi jakbym o Masterku czytała:evil_lol: Master też początkowo uciekał przed namolnym Torkiem, nie dawał się powąchać..:lol: A teraz chłopaki szaleją razem:lol: Goofi jest uroczy:loveu: Helter, halter..nie chodzi o kennel?:oops: Bo rozumiem, że o klatkę chodzi tak? Do klatki trzebaby małego stopniowo przyzwyczajać, włożyć mu tam jego posłanko/kocyk, zabawki, miskę, jeśli odważy się tam sam wejść, to nagradzać, i na razie nie zamykać, nagradzać samo wejście i przebywanie krótkie w otwartej klatce. Quote
Visenna Posted February 16, 2008 Author Posted February 16, 2008 Tak, chodzi o klatkę, taką plastikową, transporterek. Problem w tym, że nie mam mu co włożyc - one w kojcu miały tylko jakąś szmatkę, nic nam właściciel nie dał z zapachem matki - pewnie go nie potrzebowały, były (szczeniaki) we dwójkę. I wyszło teraz tak, że małego uspokaja mój zapach, przy mnie się kładzie i śpi..cały dzien noszę chusteczkę pod bluzką, włożę mu wieczorem w transporterek, ale chyba to niewiele pomoze, bo juz próbowałam i nie działało to na niego specjalnie.. Ten transporterek to tylko do spania się nadaje, tam się nie zmiesci miska czy posłanko, tam się mieści kocyk jakiś i pies :) No nic, jakoś to przetrwamy, dziś w nocy tez długo płakał, ale wkońcu dał za wygraną :) Quote
madziasto4 Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Ach transporterek...To faktycznie zbyt wiele się tam nie zmieści;) Ale tak czy siak przyzwyczajaj maluszka w ciągu dnia do przebywania w transporterku, powodzenia :) I liczę na masę fotek chłopców :thumbs: Quote
Visenna Posted February 16, 2008 Author Posted February 16, 2008 Mógłby mi ktoś zmienić tytuł wątku na "Galeria Lokiego i Goofiego"? Bo ja nie mogę Quote
madziasto4 Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Musi się dać. Edytuj pierwszy post i zmień jego tytuł. ;) Quote
Recommended Posts