Visenna Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Okee, jak wszyscy to wszyscy, więc i ja zakładam galerię mojego psiula :) Ciekawe czy ktoś tu w ogóle zajrzy :D Loki - krótko po przywiezieniu do nowego domku, jakies niespełna 3 miesiące miał Eej, królic, wyłaź z tej klatki bo chuchne i dmuchne i zdmuchnę Ci dom! :D po co psu legowisko, skoro istnieją duże pluszaki? :) z cyklu :"rozbrajające miny Lokiego" portrecik i tu też Quote
Visenna Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 No wreszcie nas ktos odwiedzil :multi: hehe, Positive, będę zadowolona jak będzie w barwach podobny do Twojego :) Madziasto : Loki ma prawie 4,5 miesiaca - patrz mój podpis ;) Quote
Marzenuś Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Hej, śliczny jest Loki. Ma taki słodki pycholek :p Quote
madziasto4 Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Visenna napisał(a): Madziasto : Loki ma prawie 4,5 miesiaca - patrz mój podpis ;) Rzeczywiście, podpis...:splat: No zaraz, ale to ten w avatarku? ;) Quote
Visenna Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 ehh, czy ja się kiedyś nauczę wstawiać te fotki? :/ Mały edit... To skoro ktoś nas jednak odwiedza, to nowe fotki wstawiam :) Ciesze się że się Wam podoba mój kundelek w typie Yorka :loveu: bo dobra zabawka nie jest zła Oj pancia, nigdy nie widziałaś jak pies buta gryzie ze tak piejesz z zachwytu?! :lol: I znów bucik, razem z figlarną minką. Lubię tę fotkę I zdjęcie-ilustracja do wierszyka pt "małpa w kąpieli" :loveu: Kto wie który link w imageshack'u jest linkiem do duzego zdjęcia? Chciałabym od razu wklejać tu zdjęcie, a nie miniaturkę na którą trzeba kliknąc. Quote
madziasto4 Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Pierwszy link z drugiej listy ;) 'Hotlink for forums (1)' Quote
Visenna Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 No własnie się zastanawiam, ale szczerze mówiąc mam obiekcje ze zblizaniem się do niego z nożyczkami czy maszynką do golenia... w sumie jesli uszy mu nie staną to trudno, też bedzie sliczny, choć wolałabym zeby stanęły. Byłam z nim w Jork Stuido na Mieszka I własnie podstrzyc te uszy i babka powiedziała ze jemu te uszy stana - dzis ma identycznie jak Twój miał, lewe stoi, prawe kłapie, ale wydaje mi sie ze mu staną same, tak jak mowila fryzjerka. W podklejanie sie bawic nie chcę bo nie umiem. Od jutra spróbuje mu jeszcze podac fosforan wapnia i te kurze łapki, i zobaczymy :) A dzis bedą smioechowe zdjecia Lokiego i nie śmiechowe zdjecia mojego nieżyjącgo Yoreczka Szoguna, po którym pustkę wypełnia, aczkolwiek niestety nie szczelnie :( , Lokuś. Kto zgadnie co piesek robi na zdjeciu w taki deszcz? I dlaczego patrzy z takim wyrzutem :D A tak Loki skacze z murka..nie marudzcie, przecież wyraźnie widać kontury psa :evil_lol: A to ŚP Szogunek :( Nie zdązyłam mu tu zrobić jego włąsnej galerii - to hołd dla niego :placz: I to też Szogun (Madziasto, to ten psiak z avka mojego) I jeszcze raz mój biedny śliczny, tym razem przy ulubionym zajęciu (dla niewtajemniczonych - to czarne to suczka ;) ) Quote
madziasto4 Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Uszka na prawdę radziłabym króciutko obstrzyc nożyczkami (do paznokci) ;) Jak mały uśnie to nie będzie problemu ze skróceniem włosków na uszkach ;) Ja Torkowi musiałam dodatkowo kleić, jeszcze niedawno chodził zaplasterkowany przecież ;) Duch :shocked!: :evil_lol: Szogun był śliczny...tylko szkoda, że 'był', a nie 'jest' :-( Co się stało? :-( Choroba, nieszczęśliwy wypadek? :-( Quote
Visenna Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 Co się stało? Choroba, nieszczęśliwy wypadek? Wypadek. Działam czasem troche w fundacji Pro Equo i byłam tam z nim w odwiedzinach...i te psy fundacyjne się nim strasznie interesowały, zwłaszcza Tanga, pitbullka. A na nieszczęście Szogun był agresywny jak sie bał - i nosiłam go na rekach, ale na chwile musiałam puscić - Tanga go dopadła, podejrzewam ze chciała się bawic (z nim lub nim) nie było w niej cienia agresji - Szogun na nią warknąl i i ona chyba chciała go sprowadzic do pionu, bo złapała go pyskiem za kark...przerwała mu rdzen kregowy, śmierc na miejscu :( Na pewno go nie zagryzla w złosci, bo z Tangą śpią koty, biega luzem koziołek -wiem ze to nie była agresja bo ta suka jest bardzo łagodna- myslę że chciała go ustawic po prostu, ale nie oszacowała siły, bo nigdy nie miała do czynienia z tak malutkim psem :( Boże jak ja wyłam! To było we wrześniu ub roku, a w grudniu pojawil się Loki - od razu wiedziałam ze MUSZĘ natychmiast miec drugiego psa bo oszaleję. Zreszta do tej pory jak wspominam Szogunka to wyję... :cry: Quote
Visenna Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 Wiesz co, jak sie go zmoczy to jest chudziutki - on ma po prostu strasznie suchą siersc i przy skórze się robią kołtunki, przez nie sierść sterczy na boki i się wydaje że on taki klusek. Ale fakt, szkielecik to z niego nie jest - w przeciwieństwie do Szoguna Lokus nie ma problemów z jedzonkiem, wcina wszystko...choć ostatnio czasu dostaje długich ząbków na karmę jak nie ma w niej czegos domieszanego, choćby i plasterka sera :mad: ale my jesteśmy tu po to, by Ci poprawić humor, Viss Dziękuję :buzi: Quote
Sara_i_Aris Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Ma ciekawą zabawkę, na sznurku, ale frajda :multi: :loveu: Super foteczki :loveu: Quote
Visenna Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 Skubany potrafi się tak w nią wczepić zębiskami że można go podnieść do góry i huśtac w powietrzu :-o Quote
Sara_i_Aris Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 O, no to musi bardzo lubić tą zabawkę :-o :loveu: Domowa huśtawka :evil_lol: Z mocnymi ząbkami :megagrin: Quote
madziasto4 Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Visenna napisał(a):Skubany potrafi się tak w nią wczepić zębiskami że można go podnieść do góry i huśtac w powietrzu :-o Toro też ma taki szczękościsk mocny :p Quote
Visenna Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 Piesek upolował mysz :) Fajnie mu sie oko błyszczy mały agresor :-o :lol: Quote
Sara_i_Aris Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Jaki agresywny, znęca się nad myszką :-( :lol: Quote
Visenna Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 Jaki on słodziuchny Też tak sądzę :loveu: aaa, już się boję! ma to spojrzenie, co? :lol: Jak z horroru :evil_lol: Quote
Magda Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Slodki ten twoj piesek:loveu: Ma troche cialka (albo wlosow:lol:) i nie jest wcale taki malutenki. Wiecej zdjec poprosze! Quote
Visenna Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 Chwilowo nie mam więcej zdjęc, muszę mu jutro popstrykac :) A co do jeg rozmiarów : dzis wetka powiedziała że myślała że on jest już dorosły...zważyliśmy go: 2,5 kg, a to 4 miesieczny psiak :) Ale to tak gwoli ciekawosci, bo ja chciałam mieć dużego Yorka. Quote
Recommended Posts