Tengusia Posted January 2, 2011 Author Posted January 2, 2011 [quote name='Alicja']:calus: REWELACYJNIE BYŁO[/QUOTE] ano bylo ;) ciotka w ten weekend pracuje ale nastepny mam wolny co ty na to zebym przyjechala ci Żabcie przedstawić :cool3: Quote
Alicja Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 [quote name='Tengusia']ano bylo ;) ciotka w ten weekend pracuje ale nastepny mam wolny co ty na to zebym przyjechala ci Żabcie przedstawić :cool3:[/QUOTE] no to zaczynam już kotlet smazyć ;) Quote
Tengusia Posted January 2, 2011 Author Posted January 2, 2011 [quote name='Alicja']no to zaczynam już kotlet smazyć ;)[/QUOTE] oby tylko udalo mi sie dojechac do was :roflt: wezme od taty nawigacje to moze jakos trafie :roflt: Quote
Alicja Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 [quote name='Tengusia']oby tylko udalo mi sie dojechac do was :roflt: wezme od taty nawigacje to moze jakos trafie :roflt:[/QUOTE] wejdź na map24 i se spisz droge :grins: Quote
Tengusia Posted January 2, 2011 Author Posted January 2, 2011 [quote name='Alicja']wejdź na map24 i se spisz droge :grins:[/QUOTE] dam se rade :grins: wyjade rano co by zdarzyc dojechac na obiadek :diabloti: Quote
Alicja Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 [quote name='Tengusia']dam se rade :grins: wyjade rano co by zdarzyc dojechac na obiadek :diabloti:[/QUOTE] no to spoko :lol: Quote
maciaszek Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 [quote name='Alicja'][B]to ide zobaczyć ;)[/B][/QUOTE]I nie zobaczysz, bom jeszcze nie wrzuciła ;). Quote
Alicja Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 [quote name='maciaszek']I nie zobaczysz, bom jeszcze nie wrzuciła ;).[/QUOTE] no miałam zażalenie napisac własnie Quote
Tengusia Posted January 4, 2011 Author Posted January 4, 2011 jutro odbieram żabulca od mechanika ... 600zl :mdleje: ... ja chyba na kolanach do Czestochowy pojde podziekowac za rodzicow ktorzy jak zawsze nie zostawili mnie samej sobie :) Quote
Alicja Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 [quote name='maciaszek']Żabka się rozchorowała?[/QUOTE] pewnie się jej skrzek zsiadł ;) Quote
Asiaczek Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 [B]Tengusia[/B], przyznaj się, walnełas Żabka w jakiś murek...? Pzdr. Quote
Izabela124. Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Też jestem ciekawa co tam Żabce się stało Quote
Tengusia Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 [quote name='Asiaczek']A za co te 600 zł? Pzdr.[/QUOTE] [quote name='Alicja']A co się zabce stało ??[/QUOTE] [quote name='maciaszek']Żabka się rozchorowała?[/QUOTE] [quote name='Alicja']pewnie się jej skrzek zsiadł ;)[/QUOTE] [quote name='Asiaczek'][B]Tengusia[/B], przyznaj się, walnełas Żabka w jakiś murek...? Pzdr.[/QUOTE] [quote name='Izabela124.']Też jestem ciekawa co tam Żabce się stało[/QUOTE] spiesze wiec zaspokoic wasza ciekawosc :cool3: a wiec Żabce nie grzal sie silnik, moj TZ stwierdzil ze to wina termostatu i ze mus postawic Żabe u mechanika zanim bedzie za pozno, pojechalam wiec i zostawilam bestie sam na sam z obcymi :diabloti: jakaz byla moja radosc jak na drugi dzien mechanik zadzwonil ze mozna juz ja odebrac i radosc trwala by pewnie dluzej gdyby nie kwota ktora potem wypowiedzial :evil_lol: a wiec Żabulec ma wymieniony rozrzad i termostat ... nastepna wymiana rozrzadu za 60 tys km wiec nie predko (naszczescie) :evil_lol: teraz Żabula jezdzi jak marzenie, ladnie sie zagrzewa do dzialania i mknie jak szalona przed siebie :diabloti: dzisiaj bylam na konikach w terenie po prawie miesiecznej przerwie ciekawe czy jutro to odczuje :evil_lol: bylo super i moze bede miec fotki bo Asia robila ;) potem zdarzylam jeszcze z bestiami na lotnisko skoczyc na szybki spacerek - to sie nazywa luksus posiadania wlasnego autka :multi: (normalnie gdybym autobusem z koni wracala to jeszcze bym byla w drodze wiec roznica jest prawda :cool3:) Quote
Basia&Safi Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 przyjedz do mnie to Ciebie zabiore do [url]www.przystanocalenie.pl[/url] :):):) Quote
Alicja Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Jak się kupuje używane kilkuletnie autko to się powinno rozrząd wymienić , więc dobrze że pan od razu Żabci we wnętrze zajrzał ;) Quote
Asiaczek Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Dobrze, że naprawę i jej koszty masz juz za sobą. co do posiadania autka, to ja nawet bardzo chętnie bym jakies cudo kupiła, ale boję się, że nie wydolę finansowo na naprawy, przeglądy itp. Niestety, nie mam co liczyc na Rodzinę, bo wszyscy sa juz za TM (jezeli mogę uzyc tego określenia w stos. do Bliskich)... Pzdr. Quote
Tengusia Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 [quote name='Basia&Safi']przyjedz do mnie to Ciebie zabiore do [URL="http://www.przystanocalenie.pl"]www.przystanocalenie.pl[/URL] :):):)[/QUOTE] przyjade z pewnoscia ;) [quote name='Alicja']Jak się kupuje używane kilkuletnie autko to się powinno rozrząd wymienić , więc dobrze że pan od razu Żabci we wnętrze zajrzał ;)[/QUOTE] mechanik jak mnie zobaczyl gdy przyjechalam po Żabcie to smial sie ze mnie i od pierwszych slow staral sie mnie pocieszac ze to ostatni tak duzy wydatek i ze teraz napewno wszystko bedzie dobrze :lol: [quote name='Asiaczek']Dobrze, że naprawę i jej koszty masz juz za sobą. co do posiadania autka, to ja nawet bardzo chętnie bym jakies cudo kupiła, ale boję się, że nie wydolę finansowo na naprawy, przeglądy itp. Niestety, nie mam co liczyc na Rodzinę, bo wszyscy sa juz za TM (jezeli mogę uzyc tego określenia w stos. do Bliskich)... Pzdr.[/QUOTE] no ja gdyby nie rodzice to z pewnoscia bym autka nie miala :roll: [quote name='groszek83']No prosze Żabka sie rozkręca:evil_lol:[/QUOTE] narazie jezdzimy znanymi mi trasami, do pracy, na lotnisko, najdluzsza trasa to na koniki i raz do Rudy Śl ... ale powoli idzie nam coraz lepiej ... chyba :evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie zlicze ile razy mi auto gasnie i w stresie mam problem zeby potem ruszyc z miejsca :roflt:, albo chce zerknac i zmniejszyc temperature bo Żabcie teraz grzeje jak szalona a ona zjezdza na drugi pas - glupia jakas czy cus :hmmmm: ... kilka wymuszen pierwszenstwa tez bylo, pare razy ostre hamowanie bo pieszy wyskoczyl na jezdnie, bo zolte sie wlaczylo a policja siedziala nam na ogonie itp itd :evil_lol::evil_lol::evil_lol: bywa wesolo i przyjemnie :diabloti: Quote
chita Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 [quote name='Tengusia'] mechanik jak mnie zobaczyl gdy przyjechalam po Żabcie to smial sie ze mnie i od pierwszych slow staral sie mnie pocieszac ze to ostatni tak duzy wydatek i ze teraz napewno wszystko bedzie dobrze :lol: [/QUOTE] kłamał:evil_lol: auto to nie konczące sie wydatki:evil_lol: a mandat juz jakis masz:cool3: Quote
Alicja Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Heyka :hand: nie zapomnij zagłosować na Szczecinek :) [url]http://www.dogomania.pl/threads/199771-KRAKVET-wybieramy-kandydata-na-stycze%C5%84[/url]! Quote
Tengusia Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 [quote name='chita']kłamał:evil_lol: auto to nie konczące sie wydatki:evil_lol: a mandat juz jakis masz:cool3:[/QUOTE] jeszcze nie mam :eviltong: [quote name='Asiaczek']Lepiej bez mandacików...;) Pzdr.[/QUOTE] no wlasnie ;) [quote name='Alicja']Heyka :hand: nie zapomnij zagłosować na Szczecinek :) [URL]http://www.dogomania.pl/threads/199771-KRAKVET-wybieramy-kandydata-na-stycze%C5%84[/URL]![/QUOTE] nie zapomnialam :grins: znalezione w sieci :diabloti: [IMG]http://rookery9.aviary.com.s3.amazonaws.com/6087000/6087131_6bfd_625x1000.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts