Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='agaga21']ni czytaj mu ;)[/QUOTE]

tak tez uczynie hihi :eviltong:

[quote name='Alicja']Ale fajnie tak poczytać o swoim Synu ;) .
A tak serio to co mam pisać inaczej , jak Cypka znam , nawet na wakacjach się słuchał ;)[/QUOTE]

co ja mam zaprzeczac ... kto go zna to wie jaki on jest ;) ... swoje przezyl, najpierw smierc dziadka, potem prawie ja do dziadka dolaczylam, jeszcze wczesniej byl w szpitalu. Wszystko to napewno na niego wplynelo. Wiem ze jeszcze moze byc roznie, okres dojrzewania rzadzi sie swoimi prawami. Teraz jednak jest dla mnie duzym wsparciem i to pokazuje jakim jest czlowiekiem.

Posted

[quote name='Tengusia'] Teraz jednak jest dla mnie duzym wsparciem i to pokazuje jakim jest czlowiekiem.[/QUOTE]

jak to mowia, nie daleko pada jablko...;)
Gdzies mi mignal filmik na fejsie, brawo, oby tak dalej! :)

Posted

[quote name='chita']jak to mowia, nie daleko pada jablko...;)
Gdzies mi mignal filmik na fejsie, brawo, oby tak dalej! :)[/QUOTE]

Moja mama wczoraj bawila sie w fotoreportera :) dzisiaj tez bylam na spacerku w parku, trza korzystac z ladnej pogody :p

• 2 weeks later...
Posted

Biegne wam donies ze Faza juz doszla do siebie po zabiegu :grins: psiaki nie maja teraz latwo bo najpierw nie bylo mnie od pazdziernika do lutego a teraz od marca do kwietna :( psy wiekszosc czasu siedza same w domu, dobrze ze chociaz w nocy nie sa same ... eh co zrobic, zycie ... jak wroce to zajme sie Bolkiem ;) mam nadzieje ze wszystko gladko pojdzie ;)

Posted

[quote name='Alicja']Może by wśród dziewczyn z Katowic spróbować poszukać pomocy w wyprowadzaniu psiaków ?[/QUOTE]

Narazie nie ma takiej potrzeby ;) psiaki wychodza 3 razy dziennie :)

Posted

Heeeej, to mama niezła jest w przekładaniu terminów :D to w sumie dwa tygodnie dłużej!
My za to mamy dwa tygodnie prawie wyjęte z ćwiczeń i szkolenia bo Dex rozciął sobie paskudnie łapę...głęboko ale w takim miejscu że nie do szycia ani w ogóle do niczego...

Posted

[quote name='Baski_Kropka']Heeeej, to mama niezła jest w przekładaniu terminów :D to w sumie dwa tygodnie dłużej!
My za to mamy dwa tygodnie prawie wyjęte z ćwiczeń i szkolenia bo Dex rozciął sobie paskudnie łapę...głęboko ale w takim miejscu że nie do szycia ani w ogóle do niczego...[/QUOTE]

Pierw ja poprosilam i przesunal mi wypis na 19.04 potem podpuscilam jeszcze mame i przedluzyl jeszcze o tydzien, czyli na 27.04 :grins:

Posted

dzisiaj poprosilam swojego mezczyzne aby przy zamawianiu karmy zamowil takze witaminy na stawy dla Bolka :) niestety jego wiek daje o sobie znac :-( ciekawe jak mu wyniki badan wyjda :roll:

Posted

[quote name='Tengusia']Chcę Wam wszystkim życzyć zdrowych, wesołych i radosnych świąt [IMG]http://re-volta.pl/forum/Smileys/old/icon_smile.gif[/IMG][/QUOTE]

Spokojnych,pogodnych świąt.:)

Posted

[quote name='Donvitow']Spokojnych,pogodnych świąt.:)[/QUOTE]

[quote name='Baski_Kropka']Dziękuje! Tobie równiez udanych świąt i owocnych rehabilitacji![/QUOTE]

[quote name='maciaszek']Tengusiu, po trzykroć zdrowia! I wytrwałości!
:)[/QUOTE]

[quote name='Alicja']Zdróweczka dla Was wszystkich :calus:[/QUOTE]

dziekuje Wam wszystkim za zyczenia :loveu:

[quote name='Izabela124.']Witaj Tengusia :)[/QUOTE]

Witam, witam :p

Posted

[quote name='Izabela124.']Co u Ciebie słychać? :)[/QUOTE]

leci jakos powolutku :) musze wkoncu zabrac Bolusia do weta ;) Faza ma sie dobrze, Bolus tez a Klara bede wiedziala jak pojade na stajnie ;) ja caly czas mam rehabilitacje. W poniedzialek ide do poradni rehabilitacyjnej :) Wczoraj bylam u lekarza, generalnie firma ubezpieczeniowa mnie wyslala. Ciekawe co orzekna.