Alicja Posted March 28, 2014 Posted March 28, 2014 Ale fajnie tak poczytać o swoim Synu ;) . A tak serio to co mam pisać inaczej , jak Cypka znam , nawet na wakacjach się słuchał ;) Quote
Tengusia Posted March 29, 2014 Author Posted March 29, 2014 [quote name='agaga21']ni czytaj mu ;)[/QUOTE] tak tez uczynie hihi :eviltong: [quote name='Alicja']Ale fajnie tak poczytać o swoim Synu ;) . A tak serio to co mam pisać inaczej , jak Cypka znam , nawet na wakacjach się słuchał ;)[/QUOTE] co ja mam zaprzeczac ... kto go zna to wie jaki on jest ;) ... swoje przezyl, najpierw smierc dziadka, potem prawie ja do dziadka dolaczylam, jeszcze wczesniej byl w szpitalu. Wszystko to napewno na niego wplynelo. Wiem ze jeszcze moze byc roznie, okres dojrzewania rzadzi sie swoimi prawami. Teraz jednak jest dla mnie duzym wsparciem i to pokazuje jakim jest czlowiekiem. Quote
chita Posted March 30, 2014 Posted March 30, 2014 [quote name='Tengusia'] Teraz jednak jest dla mnie duzym wsparciem i to pokazuje jakim jest czlowiekiem.[/QUOTE] jak to mowia, nie daleko pada jablko...;) Gdzies mi mignal filmik na fejsie, brawo, oby tak dalej! :) Quote
Tengusia Posted March 30, 2014 Author Posted March 30, 2014 [quote name='chita']jak to mowia, nie daleko pada jablko...;) Gdzies mi mignal filmik na fejsie, brawo, oby tak dalej! :)[/QUOTE] Moja mama wczoraj bawila sie w fotoreportera :) dzisiaj tez bylam na spacerku w parku, trza korzystac z ladnej pogody :p Quote
Tengusia Posted April 1, 2014 Author Posted April 1, 2014 [quote name='Izabela124.']Witaj :) Życzę miłego dnia :)[/QUOTE] witam :) a dziekuje ... u nas sloneczko swieci takze jest milo :) Quote
Tengusia Posted April 12, 2014 Author Posted April 12, 2014 Biegne wam donies ze Faza juz doszla do siebie po zabiegu :grins: psiaki nie maja teraz latwo bo najpierw nie bylo mnie od pazdziernika do lutego a teraz od marca do kwietna :( psy wiekszosc czasu siedza same w domu, dobrze ze chociaz w nocy nie sa same ... eh co zrobic, zycie ... jak wroce to zajme sie Bolkiem ;) mam nadzieje ze wszystko gladko pojdzie ;) Quote
Tengusia Posted April 12, 2014 Author Posted April 12, 2014 [quote name='Izabela124.']Super, że z Fazą wsio ok :)[/QUOTE] Mnie to tez cieszy, w koncu Faza to moja ksiezniczka :grins: Quote
Alicja Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 Może by wśród dziewczyn z Katowic spróbować poszukać pomocy w wyprowadzaniu psiaków ? Quote
Tengusia Posted April 13, 2014 Author Posted April 13, 2014 [quote name='Alicja']Może by wśród dziewczyn z Katowic spróbować poszukać pomocy w wyprowadzaniu psiaków ?[/QUOTE] Narazie nie ma takiej potrzeby ;) psiaki wychodza 3 razy dziennie :) Quote
Baski_Kropka Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 Heeeej, to mama niezła jest w przekładaniu terminów :D to w sumie dwa tygodnie dłużej! My za to mamy dwa tygodnie prawie wyjęte z ćwiczeń i szkolenia bo Dex rozciął sobie paskudnie łapę...głęboko ale w takim miejscu że nie do szycia ani w ogóle do niczego... Quote
Tengusia Posted April 13, 2014 Author Posted April 13, 2014 [quote name='Baski_Kropka']Heeeej, to mama niezła jest w przekładaniu terminów :D to w sumie dwa tygodnie dłużej! My za to mamy dwa tygodnie prawie wyjęte z ćwiczeń i szkolenia bo Dex rozciął sobie paskudnie łapę...głęboko ale w takim miejscu że nie do szycia ani w ogóle do niczego...[/QUOTE] Pierw ja poprosilam i przesunal mi wypis na 19.04 potem podpuscilam jeszcze mame i przedluzyl jeszcze o tydzien, czyli na 27.04 :grins: Quote
Tengusia Posted April 13, 2014 Author Posted April 13, 2014 dzisiaj poprosilam swojego mezczyzne aby przy zamawianiu karmy zamowil takze witaminy na stawy dla Bolka :) niestety jego wiek daje o sobie znac :-( ciekawe jak mu wyniki badan wyjda :roll: Quote
Tengusia Posted April 19, 2014 Author Posted April 19, 2014 Chcę Wam wszystkim życzyć zdrowych, wesołych i radosnych świąt [IMG]http://re-volta.pl/forum/Smileys/old/icon_smile.gif[/IMG] Quote
Donvitow Posted April 19, 2014 Posted April 19, 2014 [quote name='Tengusia']Chcę Wam wszystkim życzyć zdrowych, wesołych i radosnych świąt [IMG]http://re-volta.pl/forum/Smileys/old/icon_smile.gif[/IMG][/QUOTE] Spokojnych,pogodnych świąt.:) Quote
Baski_Kropka Posted April 19, 2014 Posted April 19, 2014 Dziękuje! Tobie równiez udanych świąt i owocnych rehabilitacji! Quote
maciaszek Posted April 19, 2014 Posted April 19, 2014 Tengusiu, po trzykroć zdrowia! I wytrwałości! :) Quote
Tengusia Posted April 21, 2014 Author Posted April 21, 2014 [quote name='Donvitow']Spokojnych,pogodnych świąt.:)[/QUOTE] [quote name='Baski_Kropka']Dziękuje! Tobie równiez udanych świąt i owocnych rehabilitacji![/QUOTE] [quote name='maciaszek']Tengusiu, po trzykroć zdrowia! I wytrwałości! :)[/QUOTE] [quote name='Alicja']Zdróweczka dla Was wszystkich :calus:[/QUOTE] dziekuje Wam wszystkim za zyczenia :loveu: [quote name='Izabela124.']Witaj Tengusia :)[/QUOTE] Witam, witam :p Quote
Tengusia Posted April 24, 2014 Author Posted April 24, 2014 [quote name='Donvitow']Buziaki.:)[/QUOTE] dziekuje za pamiec :calus: Quote
Tengusia Posted May 1, 2014 Author Posted May 1, 2014 [quote name='Izabela124.']Co u Ciebie słychać? :)[/QUOTE] leci jakos powolutku :) musze wkoncu zabrac Bolusia do weta ;) Faza ma sie dobrze, Bolus tez a Klara bede wiedziala jak pojade na stajnie ;) ja caly czas mam rehabilitacje. W poniedzialek ide do poradni rehabilitacyjnej :) Wczoraj bylam u lekarza, generalnie firma ubezpieczeniowa mnie wyslala. Ciekawe co orzekna. Quote
Recommended Posts