Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tengusia napisał(a):
mam nadzieje że kiedyś przyjdzie dzień że będzie mój i tylko mój :roll:

i tego CI życzę z całego serca !!!
Ja jakoś nie czuje już potrzeby chciejstwa na konia , nie na moje barki taka odpowiedzialność.
Nawet rozmawiałam kiedyś o adopcji konika i nie był to problem ;) ale jednak wolę kochać je u kogoś ;)

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
On pa piekne serce na czolku :)

to nie serduszko tylko ogłowie i naczółek w kształcie litery V :eviltong::lol:

Vectra napisał(a):
i tego CI życzę z całego serca !!!
Ja jakoś nie czuje już potrzeby chciejstwa na konia , nie na moje barki taka odpowiedzialność.
Nawet rozmawiałam kiedyś o adopcji konika i nie był to problem ;) ale jednak wolę kochać je u kogoś ;)

nie dziękuje co by nie zapeszać ;)

Posted

[quote name='Alicja']...................:cool2: i :kciuki:

jak tam leśniczówka spodobała się panu C ?

a tak dziś wracaliśmy z 3 godzinnego spaceru po lasach :grins:

fajnie było cisza, spokój, puste leśne ścieżki ..... i człowieki sprawdzające amortyzatory w swoich autach :roflt:

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
Zazdroszcze:) widze ze Latarnik grzeczny konik i na sznurkach chodzi :)

chodzi w stronę stajni hihi na teren w samych sznurkach to bym się jeszcze nie odważyła a że po 3 godzinach niuniek miał dość to mogłam sobie pozwolić na tą odrobinę swobody dla niego ;)

Posted

[quote name='agaciaaa']Ale ja chce TYLKO popatrzeć :diabloti:

http://e-fotek.pl/images/08454255511292589590.jpg
http://e-fotek.pl/images/53899626649473586624.jpg
jakie zaspance :loveu::loveu:

ale pomyśl sobie gdybym Ci je wysłała mogłabyś patrzeć, tarmosić, głaskać itp :cool3:

[quote name='Alicja']Podoba , tylko teraz trzeba podjąć decyzję ;)

ciocia a możesz mi podać tego linka pod którym znalazłaś tą leśniczówkę bo ja archiwum na gadulcu nie mam a chciałabym koleżance podesłać ;)

Posted

Świetne zdjęcia :) i Latarek na kantarku pięknie chodzi, nie szkodzi ,że tylko przy stajni, metodą małych kroczków dojdziecie i poza obszar stajni :) Jak Mira wystąpi już w nowym czapraczyku to pozwolę sobie ją tu zaprezentować :)

Posted

marra napisał(a):
Świetne zdjęcia :) i Latarek na kantarku pięknie chodzi, nie szkodzi ,że tylko przy stajni, metodą małych kroczków dojdziecie i poza obszar stajni :) Jak Mira wystąpi już w nowym czapraczyku to pozwolę sobie ją tu zaprezentować :)

czekam na prezentacje więc :p

groszek83 napisał(a):
Domi czy ty wciskasz komuś swoje psy? Pół biedy Faza ale Bolka no wiesz:roll::evil_lol:

że niby co :hmmmm: że niby Boluś ma jakieś problemy? :eviltong::evil_lol::diabloti:

Posted

Ostatnio wzięłam czapraczyk, aparacik, wyczyściłam na błysk, osiodłałam no i podziwiam :D myślę sobie " to teraz cyknę zdjęcie" ....aparat rozładowany...jakże to normalne u mnie....ale nic, jest przecież druga opcja, telefon ! no i wyciągam...rozładowany :D:D:D jak pech to pech ! ale to nie umniejsza temu że Mirze w pomarańczowym jest "do twarzy" :D i zdjęcia tak czy siak będą :P

Posted

Asiaczek napisał(a):
Kurde, Azja Tuhajbejowicz czy co?;)
http://e-fotek.pl/images/77926072773958221360.jpg

Pzdr.

jak szaleć to szaleć :diabloti: ostatnio pojechaliśmy na spacerek do lasu na oklep (bez siodła) fajnie było choć bałam się że wystarczy jeden nie kontrolowany ruch konia i spotkam się z ziemią :evil_lol:

marra napisał(a):
Ostatnio wzięłam czapraczyk, aparacik, wyczyściłam na błysk, osiodłałam no i podziwiam :D myślę sobie " to teraz cyknę zdjęcie" ....aparat rozładowany...jakże to normalne u mnie....ale nic, jest przecież druga opcja, telefon ! no i wyciągam...rozładowany :D:D:D jak pech to pech ! ale to nie umniejsza temu że Mirze w pomarańczowym jest "do twarzy" :D i zdjęcia tak czy siak będą :P

cosik mi się wydaję, że wezmę swój aparacik i sama przyjadę fotkę zrobić :diabloti:

Posted

Tengusia napisał(a):
jak szaleć to szaleć :diabloti: ostatnio pojechaliśmy na spacerek do lasu na oklep (bez siodła) fajnie było choć bałam się że wystarczy jeden nie kontrolowany ruch konia i spotkam się z ziemią :evil_lol:

cosik mi się wydaję, że wezmę swój aparacik i sama przyjadę fotkę zrobić :diabloti:

Noo moja droga ja nie rozumiem co Ty jeszcze robisz po tamtej stronie kompa :D

Posted

marra napisał(a):
Noo moja droga ja nie rozumiem co Ty jeszcze robisz po tamtej stronie kompa :D

ja ... urlopuje się a cio :diabloti:

Asiaczek napisał(a):
I jak? doszło do spotkania ?:)

pzdr.

nie doszło bo jestem po drugiej stronie PL :eviltong:

Posted

marra napisał(a):
......................................................................Tengusia, ja dalej siedzę i nie wierzę.

coś się stało ?