Jump to content
Dogomania

Niewidoma Rudzia juz czuje zapach DOMU :) :) :) Udało sie Rudzi!

Recommended Posts

• Replies 544
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jestem ciekawa jak Rudzia zniesie podróż,i wogle jak jej będzie z nami,hehe troche sama nie wierze, że rudzinka bedzie u nas, jak ten czas szybko zleciał:) Pozdrawiam

Posted

Iwonaq, nas też ciekawość zżera, ale jaka to radocha dla nas, to nie masz pojęcia! :multi: Będziemy Wam ostro kibicować... i męczyć o opowiadanka, fotki. Pięknie będzie :lol:

Posted

[quote name='iwonaq']jestem ciekawa jak Rudzia zniesie podróż,i wogle jak jej będzie z nami,hehe troche sama nie wierze, że rudzinka bedzie u nas, jak ten czas szybko zleciał:) Pozdrawiam[/quote]

ja moge z Wami podjechac i sunie wykapac-chyba nawet tak bym wolała-wiem,ze to dla niej byłby mniejszy stres :)
a potem Was zostawie i juz bedzie Wasza:)
co Wy na to? Bo w sumie,jak bedzie ciepło-to moglabym wykapac ja w schronie.

Posted

hej chyba lepiej w schronie ja wykąpać, będzie wiedziała co się z nią dzieje.Ja właśnie kończ pracę i czekam na wieści czy to juz dzisiaj:) pozdrawiam

Posted

tzn ona i tak nie bedzie wiedziala,co sie z nia dzieje,wiec jeden czort (ja tam jestem okrutna)
Plusy kapieli w domu sa spore-min nie trafia potem z powrotem czysty piesek do smierdzacego boksu.

Posted

Wracam a tu takie cudne wieści...Dżekuś Boski jest-to urocze uszko.Malutka będzie szczęśliwa i bezpieczna.....no i popłakałam się ...ale takich wzruszeń jak najwięcej oby było.:multi::multi::multi:

Posted

Celina rudzia jest taka wzruszająca ze można się popłakać nie raz, ale lepiej łzami szczęścia niż smutku.
Co do kąpieli to łazienkę mamy w remoncie, ale damy radę. Czy lekarz już ją dzis widzial? pozdrawiam serdecznie!

Posted

ja tez jestem za kapiela w domku,,,a ze lazienka w remoncie i w nie najlepszym porzadku to rudzia nawet nie zauwazy!!!!
dajcie znac ,,,co i jak i jak mala sie zachowuje w domciu!!!!

Posted

Wiec tak:wetka zachwycona szwami i szybkoscia,z jaka Rudzia doszla do siebie-mysmy naprawde mieli watpliwosci jak ona zniesie sterylke,bo to delikatny piesio przeciez.

Jutro,jutro,jutro!!!!!! o 16tej? tak? czy blizej 17tej?

Skonczy sie jej meka!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Smieje sie,ze jutro bede nietrzezwa,bo z taka iloscia osob pozakladałam sie,ze Rudzia znajdzie dobrych ludzi i dom ! :lol:

Posted

To dziś!!!!!! TEN WIELKI DZIEŃ NADSZEDŁ!!!! :multi: :multi: :multi:
Tylko poróbcie foteczki, my chcemy zobaczyć, jak Rudzia opuszczala schron :placz: