brazowa1 Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 az nie moge uwierzyc.... iwonaq,zobaczymy,co wet powie na temat kapieli :) az mi dziwnie,no.Ciagle nie wierze :loveu: Quote
iwonaq Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 jestem ciekawa jak Rudzia zniesie podróż,i wogle jak jej będzie z nami,hehe troche sama nie wierze, że rudzinka bedzie u nas, jak ten czas szybko zleciał:) Pozdrawiam Quote
akucha Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Iwonaq, nas też ciekawość zżera, ale jaka to radocha dla nas, to nie masz pojęcia! :multi: Będziemy Wam ostro kibicować... i męczyć o opowiadanka, fotki. Pięknie będzie :lol: Quote
brazowa1 Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 [quote name='iwonaq']jestem ciekawa jak Rudzia zniesie podróż,i wogle jak jej będzie z nami,hehe troche sama nie wierze, że rudzinka bedzie u nas, jak ten czas szybko zleciał:) Pozdrawiam[/quote] ja moge z Wami podjechac i sunie wykapac-chyba nawet tak bym wolała-wiem,ze to dla niej byłby mniejszy stres :) a potem Was zostawie i juz bedzie Wasza:) co Wy na to? Bo w sumie,jak bedzie ciepło-to moglabym wykapac ja w schronie. Quote
iwonaq Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 hej chyba lepiej w schronie ja wykąpać, będzie wiedziała co się z nią dzieje.Ja właśnie kończ pracę i czekam na wieści czy to juz dzisiaj:) pozdrawiam Quote
brazowa1 Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 tzn ona i tak nie bedzie wiedziala,co sie z nia dzieje,wiec jeden czort (ja tam jestem okrutna) Plusy kapieli w domu sa spore-min nie trafia potem z powrotem czysty piesek do smierdzacego boksu. Quote
Celina12 Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Wracam a tu takie cudne wieści...Dżekuś Boski jest-to urocze uszko.Malutka będzie szczęśliwa i bezpieczna.....no i popłakałam się ...ale takich wzruszeń jak najwięcej oby było.:multi::multi::multi: Quote
iwonaq Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Celina rudzia jest taka wzruszająca ze można się popłakać nie raz, ale lepiej łzami szczęścia niż smutku. Co do kąpieli to łazienkę mamy w remoncie, ale damy radę. Czy lekarz już ją dzis widzial? pozdrawiam serdecznie! Quote
Celina12 Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Tak właśnie myślałam ,żę Rudzia taka jest oglądając Jej zdjęcia.....Ty Ją już nzasz i widziałaś.....płaczę oczywiście ze szczęścia. Quote
wiewiora1 Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 ja tez jestem za kapiela w domku,,,a ze lazienka w remoncie i w nie najlepszym porzadku to rudzia nawet nie zauwazy!!!! dajcie znac ,,,co i jak i jak mala sie zachowuje w domciu!!!! Quote
iwonaq Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Nieee,dopiero jutro:( mam nadzieje ze to bedzie jak najwczesniej, to zalezy od Brazowej. Quote
brazowa1 Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 Wiec tak:wetka zachwycona szwami i szybkoscia,z jaka Rudzia doszla do siebie-mysmy naprawde mieli watpliwosci jak ona zniesie sterylke,bo to delikatny piesio przeciez. Jutro,jutro,jutro!!!!!! o 16tej? tak? czy blizej 17tej? Skonczy sie jej meka!!!!!!!!!!!!!!!!!! Smieje sie,ze jutro bede nietrzezwa,bo z taka iloscia osob pozakladałam sie,ze Rudzia znajdzie dobrych ludzi i dom ! :lol: Quote
deedee77 Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
iwonaq Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 hej Brazowa! ja bym mogla juz jutro z rana po nia jechac! ehh a tu trzeba tyyyle czekac;) Quote
iwonaq Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 zastanawiam sie czy nie przyjechac po nia z dzekiem,oswoili by sie ze soba.... Quote
akucha Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 To dziś!!!!!! TEN WIELKI DZIEŃ NADSZEDŁ!!!! :multi: :multi: :multi: Tylko poróbcie foteczki, my chcemy zobaczyć, jak Rudzia opuszczala schron :placz: Quote
Kasia25 Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 ciary mi po plecach chodzą, ciary!!!!!!!! Tylko napiszcie nam , cooo>???:cool3: Quote
wiewiora1 Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 JAK NIE BEDZIE FOTECZEK,,TO:mad: NO BRAZOWEJ SIE NIE DOSTANIE ,,BO WIEM ZE ONA BIDNA APARACIKU NIE MA ,,ALE ,,,,,,, Quote
Poker Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 i co?i co?gdzie Rudzia jest?może u fryzjera i pidikużystki? :eviltong:kiedy cioteczki coś napiszą?:crazyeye: Quote
Recommended Posts