Jump to content
Dogomania

Niewidoma Rudzia juz czuje zapach DOMU :) :) :) Udało sie Rudzi!

Recommended Posts

Posted

TAK TAK TYLKO ZEBY NAJPIERW KTOS WZIAL PSA DO SIEBIE PRZEZ DOGO,,TO MUSI JA NAJPIERW WYPATRZEC ,,A ZEBY TEGO DOKONAC ,,TO KTOS MUSI JA WRZUCIC NA DOGO,,,POTEM DBAC O NIA W TYM SMIERDZACYM BOKSIE,,,ZANOSIC JA DO WETA TRUC MU DDOOOPPPEEE!!!!
UCZYC SOCJALIZACJI Z CZLOWIEKIEM!!!!
A WIERZCIE MI ZE NIKT INNY SIE NA TO NIE ZDECYDOWAL!!!!
I MOGLABY SOBIE W TYM SMIERDZACYM BOKSIE SIEDZIEC NAWET Z 5 LAT KOLEJNYCH!!!!
TAK WIEC BRAZOWA NIE KLUC SIE ,,,,BO JA CHOC RAZ MAM RACJE JAK NIC!!!!!!///////:diabloti:

• Replies 544
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

OKI ALE NAJWAZNIEJSZE ZE ONA MA DOM!!!!I Z TEGO SIE CIESZMY!!!!
UDALO SIE UDALO SIE UDALO SIE:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
A CO JEDEN BOKS WOLNY!!!!!TROCHE O STATYSTYCE TRZEBA MYSLEC,,!!
AKURAT ON MI W GLOWIE JAK NIC:eviltong: :eviltong: :eviltong: :cool1:

Posted

Zgadzam się z Wiewiórą!!!!!gdyby nie Brazowa Rudzia nie byłaby bym czym teraz jest, i nas wszystkich by tu nie było. Trzymaj tak dalej Wiola!!!

Posted

ufff,teraz tylko niech szybko sie goi i bze problemu.mamy klopot-załozyc kołnierz czy nie,czy tylko ubranko wystarczy.Bo w kołnierzu ona zupelnie straci orientacje.

Posted

Sadze Ze Ona Jest Na Tyle Malo Ruchliwa Ze Nie Bedzie Kombinowac Zbytnio Przy Ubranku ,a Kolnierz Dla Niewidomej Psiny Moze Byc Na Prawde Okropny,,,,
Choc Czasem Z Doswiadczenia Wiem Ze Nalezy Zrobic Wszystko Zeby Tylko Pies Sie Nie Rozlizal,,,,
Wiolka Ty Wiesz Co Robic,,,jesli Czujesz Ze Ona Nie Bedzie Probowala Sie Lizac W Sweterku Nie Bedzie Kombinowac Jak Go Tu Odsunac Rozerwac Zeby Dostac Sie Do Szwow ,,to On,,,,ale Jak Bedzie Niespokojna To,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Posted

Brązowa, starczy ubranko. U nas sprawdzało się zawsze. Żadna z moich suk i kocic nie interesowaa się tym, co pod ubrankiem. Klosz to zawsze byl dramat.
Dziś i jutro nie będzie miała siły kombinować. Zawiążcie dobrze na grzbiecie, żeby tylnych łapek nie wysunęła.
Rudziu, zdrowiej nam na pociechę szybko!!!

I zgadzam się - BRĄZOWA URATOWAŁA RUDZIĘ!!!!

Posted

SUCHE LAPKI,,,,BRAZOWA:p
KAPIEL ,,,,,BRAZOWA:lol:
SOCJALIZACJA Z LUDZMI ,,,BRAZOWA:multi:
CZYSTE ,CIEPLE PODUSIE....BRAZOWA:razz:
CHRUPECZKI I SMAKOLYKI(PODWEDZONE Z KUCHNI O D MARI),,BRAZOWA:angryy:
DOGO ...BRAZOWA:multi:
SPACERKI ,,,BRAZOWA:p
GLASKANKO PO BRZUSIU,,,BRAZOWA:eviltong:
STERYLKA(REKAMI WETOW)BRAZOWA:cool1:
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,:multi: :multi:

Posted

kołnierz utrudni jej i tak nieproste dla niej picie i jedzenie,nie mówiąc o poruszaniu się.Ona ma już wymierzone odległości bez kapelusza.Brazowa nie bądź taka skromna.Ucałuj Rudzię :loveu:

Posted

Brązowa czy mozesz cos napisać o stanie Rudzi??? jak sie trzyma????? ja do siostry wydzwaniam kiedy bedzie Rudzia ale chyba trzeba jeszcze troszke poczekac :( mam nadzieje ze nie cierpi bardzo, dzis po przeczytaniu wiadomości od Poker o mozliwości operacji oczek pieska od razu poprawił mi sie humor, z pewnością jak tylko troche sie oswoi z nami to zobaczymy co da sie zrobic,

pozdrawiam wszystkich serdecznie i czekam na najswierzsze wiesci

Dorotka

Posted

trzeba już zacząć gromadzić fundusz,bo zabieg jest drogi.Gdy można operowac oba oczka jednocześnie,wychodzi taniej .We Wrocławiu każde oko osobno po 1000 zł!, a oba naraz 1200.Różnica bardzo duża,ale i tak drogo.My nie tracimy nadziei i dalej zbieramy fundusze.Już nie moge się doczekać,żeby zobaczyć minę Bery jak nas i świat ujrzy:evil_lol:

Posted

za godzinke bede u rudzi.
Najpierw niech Rudzia znajdzie sie w domu,potem odpocznie,przyzwyczai sie do swojej rodziny.Operacje kolejne itd-zostawmy to w tej chwili
"na potem",ona wlasnie ledwo jest po jednej operacji.

Posted

[quote name='brazowa1']ale z apetytem nie bardzo-zjadla przy mnie dwie saszetki,potem puszki takiej i owakiej nie chciala.quote]

Wiolu, dwie saszetki to mało? Dla rekonwalescentki i okruszka raczej - to dość. Brzuszek musi być luźny, małe porcyjki wskazane są. Łatwiej jej bedzie się załatwić...
Wiola zakochana panikara ;)

Głaski dla dzielnego Rudzielca!
A uśmiech jak? Perłowy?

Posted

IWONAG,,,TO TY JESTES TYM ANIOLEM CO PRZYGARNIA NASZA RUDA DO DOMKU????
JESTES WIELKA ZE MIMO JEJ ROZNYCH TRUDNOSCI W POKONYWANIU ZYCIA I ZACHOWANIA PEWNYCH ZASAD(NP TOALETOWANIA),JESTES GOTOWA JA ZAADOPTOWAC I POKOCHAC TAK JAK BRAZOWA,,:loveu: ,,
ZAPEWNE BRAZOWA PRZEDSTAWIALA CI WSZELKIE OPCJE POBYTU RUDEJ W DOMKU ,,,I NIE ZAWSZE ONE WYGLADALY KOLOROWO,,,,ALE JEDNAK PODJELAS DECYZJE,,,,I OBY TAKICH LUDZI BYLO WIECEJ ,,CHOC DOGO DALO NAM DOWOD ZE SA LUDZIE GOTOWI NA WSZYSSTKO NAWET NA TAKIE DUZE POSWIECENIE!!!!:p
IWONAG,,,,POWIEM TYLKO JEDNO,,,,,BEDZIESZ MIALA KOCHANA PSINE I BEDZIESZ Z SIEBIE DUMNA ZE POZZWOLILAS JEJ ZYC NORMALNIE ,,,,,;)
DZIEKI ZA WSZYSTKO ,,,,,,,,,A NA BRAZOWA TO UWAZAJ BO CIE WYCALUJE ZE SZCZESCIA ALBO W TAK WIELKIM PRZYPLYWIE ENERGI ZADUSI CIE PRZY SCISKIWANIU ,,WIEC OSTROZNIE OSTROZNIE ,,,,!!!:p :p :eviltong:

Posted

Wiewiora Moim Zdaniem Osoby Pracujące W Schonisku-zwłaszcza Wolontariusze- Zasługują Na Takie Pochwały-bo Pracować Nad Jednym Psem A Nad Wieloma Innymi, I W Dodatku Patrzeć Jak Cierpią Z Dnia Na Dzień To Byłoby Ponad Moje Siły,dlatego Mimo że O Tym Myślałam Nigdy Nie Zostałam Wolontariuszką W Schronie.tak Samo Ma Się Sprawa Z Ludzmi, Jako Wolontariuszka W Hospicjum Bardzo Wszystko Przeżywałam I Trudno Było Mi Się Z Tym Wszystkim Pogodzić.wiem że świata Nie Da Sie Uratować Ale Jeśli Rudzia Ma Być Szczęśliwa To Zrobię Co Będę Mogła. Ktoś Kiedyś Powiedział Bardzo ładne Słowa - Kto Uratuje Jedno życie To Jakby Cały świat Uratował! Dedykuje Je Wam!!!!iwonaq

Posted

HEHEHE a co do tych całusów i uściskó to brazowa bedzie miałą podwójną robotę, bo na pewno przyjdę z Ryńkiem-który bardzo zaangażował się w sprawę Rudzi.pozdrawiam.IWONAQ

Posted

Iwonaq,ja bede w ta niedziele w schr,ale tylko do 15.30,wiec zapraszam serdecznie.
Rudzia,gdy tylko bedzie miala sciagniete szwy-bedzie mogla isc do domu.Wet mowil,ze nawet teraz (dostaje tylko tabletki),ale masz psa,wiec lepiej,zeby Rudzia byla przynajmniej 1,5 tygodnia po sterylce.Zeby sie nie urazila.
Na razie troche schudla,ale to normalne.I ma podgolony brzuch.