Jump to content
Dogomania

Niewidoma Rudzia juz czuje zapach DOMU :) :) :) Udało sie Rudzi!

Recommended Posts

Posted

Malutka, kochana kruszynka i cierpi, tak bardzo:-(
Rudzia potrzebuje domku, co złagodzi ból, ona cierpi stapając po schroniskowej podłodze!
Kto wyleczy stópki, kto przytuli do serca, to malutkie, pokrzywdzone zwierzątko?

• Replies 544
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

i pytal o Rudzie.
Jasne,nie obiecujemy sobie niczego,ale to swiadczy o tym,ze ludzie czytaja ogłoszenia,a wsrod nich sa ci szczegolnie wrazliwi,ktorych porusza los "specyficznych" pieskow.
Pani bardzo konkretna,bardzo zaangazowana w zwierzeta (3 pieski w domu i koty),mamy sie umowic na odwiedziny u Rudzi i rozmowe.
Boje sie miec nadzieje.

Posted

Ojjjjjj!!!! Jak Pani taka konkretna, to może.... Pamiętasz, podobnie było z Olenką?! Rudzia taka cudna, ostatnie fotki powalają, może jednak...

Ja jej chcę buciki kupić!!! Napisz, co o tym myślisz.

Posted

Kochana Akucho,z bucikami to nie jest prosta sprawa-po pierwsze pies musi umiec sie w nich poruszac,wiec wykazywac sie pewna sprawnoscia,ktorej Rudzi brakuje.

No i łapki,wiecznie w butach,ktore tez na pewno zamokna-to dopiero zaczałby sie koszmar dla poduszek;łapki,a zwlaszcza przestrzenie miedzy poduszkami musza sie wentylowac,inaczej odparzenie gotowe.

Posted

Myślałam, że ona mogłaby nosić takie buciki w okresie deszczowym czy pluchy zimowej. Są takie ochronne, które nie przemakają. No ale jesli miałoby to utrudnić jej poruszanie się, to odpada... Biedna Rudzia...

Kasiu, jak ja jutro wytrzymam?! Mogłaś nie pisać... nie lubię motyli w brzuchu.
Ale TRZYMAM!!!!!

Posted

Przyjdzie!!!! Musi tak być! Ona jest do pokochania... nie widzi - nie jeden ślepaczek juz w domu; siusia czasami - czy ona jedna?!
Jest śliczna, słodka i bardzo potrzebuje domu!!! Znajdziemy takich ludzi!

Posted

akucha napisał(a):
Jakieś wieści????

wszystko stad,ze moje piekne posty ida sobie w ciemna dal......:angryy:
Ludziska byli,pogadalismy,rokuja bardzo i mysle...ze wroca.