Kasia25 Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Malutka, kochana kruszynka i cierpi, tak bardzo:-( Rudzia potrzebuje domku, co złagodzi ból, ona cierpi stapając po schroniskowej podłodze! Kto wyleczy stópki, kto przytuli do serca, to malutkie, pokrzywdzone zwierzątko? Quote
akucha Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Jaka ona piekna, jaka bezbronna :-( Pomóżcie Rudzi!!! Quote
akucha Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Cioteczki, wklejcie któraś te sliczne fotki na pierwszą stronę, ja nie mam tam posta. Quote
akucha Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 [quote name='Celina12'] Cudna jest,,,Malutka...Kochana i bardzo potrzebuje domku!!!! Tak prosimy o dom dla tej kruszynki!!!! Quote
Celina12 Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Melduję posłusznie,że fotki wkleiłam na pierwszą stronę . Quote
akucha Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 Czy Rudzia mogłaby nosić buciki dla psów? W górę kruszynko, niech dobre oczy i wspóczujące serce cię wypatrzy!! Quote
brazowa1 Posted April 29, 2007 Author Posted April 29, 2007 i pytal o Rudzie. Jasne,nie obiecujemy sobie niczego,ale to swiadczy o tym,ze ludzie czytaja ogłoszenia,a wsrod nich sa ci szczegolnie wrazliwi,ktorych porusza los "specyficznych" pieskow. Pani bardzo konkretna,bardzo zaangazowana w zwierzeta (3 pieski w domu i koty),mamy sie umowic na odwiedziny u Rudzi i rozmowe. Boje sie miec nadzieje. Quote
akucha Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 Ojjjjjj!!!! Jak Pani taka konkretna, to może.... Pamiętasz, podobnie było z Olenką?! Rudzia taka cudna, ostatnie fotki powalają, może jednak... Ja jej chcę buciki kupić!!! Napisz, co o tym myślisz. Quote
brazowa1 Posted April 29, 2007 Author Posted April 29, 2007 Kochana Akucho,z bucikami to nie jest prosta sprawa-po pierwsze pies musi umiec sie w nich poruszac,wiec wykazywac sie pewna sprawnoscia,ktorej Rudzi brakuje. No i łapki,wiecznie w butach,ktore tez na pewno zamokna-to dopiero zaczałby sie koszmar dla poduszek;łapki,a zwlaszcza przestrzenie miedzy poduszkami musza sie wentylowac,inaczej odparzenie gotowe. Quote
Kasia25 Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 jutro ten dzień.............. TRZYMAJMY!!!!!!!!!!!!! Quote
akucha Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 Myślałam, że ona mogłaby nosić takie buciki w okresie deszczowym czy pluchy zimowej. Są takie ochronne, które nie przemakają. No ale jesli miałoby to utrudnić jej poruszanie się, to odpada... Biedna Rudzia... Kasiu, jak ja jutro wytrzymam?! Mogłaś nie pisać... nie lubię motyli w brzuchu. Ale TRZYMAM!!!!! Quote
mulinka Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 byłoby wspaniale :loveu: podaję adres do strony cenionego wśród dogomaniaków psiego i kociego okulisty dr Garncarza z Warszawy: www.garncarz.pl może możnaby Rudzię umówić na konsultację Quote
brazowa1 Posted May 2, 2007 Author Posted May 2, 2007 zadzwonie,zeby miec potwierdzenie i nie czekac w schronie ,jak na szpilkach.Chociaz....wydaje mi sie to niemozliwe:( zeby ja ktos chciał. Quote
akucha Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 Przyjdzie!!!! Musi tak być! Ona jest do pokochania... nie widzi - nie jeden ślepaczek juz w domu; siusia czasami - czy ona jedna?! Jest śliczna, słodka i bardzo potrzebuje domu!!! Znajdziemy takich ludzi! Quote
Matusz Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Rudzia to śliczna psinka !! Muszą się znaleźć dobrzy ludzie, którzy pokochają tą śliczność !! 3mam kciuki !!:kciuki: Quote
Celina12 Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Śliczna i Słodka Rudzia czeka na domek...na miłość... Quote
brazowa1 Posted May 5, 2007 Author Posted May 5, 2007 akucha napisał(a):Jakieś wieści???? wszystko stad,ze moje piekne posty ida sobie w ciemna dal......:angryy: Ludziska byli,pogadalismy,rokuja bardzo i mysle...ze wroca. Quote
akucha Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Święty Franciszku, Ty wiesz ;)!!!!! Pokaz paluszkiem, gdzie ta scieżka, niech jej nie zgubią!!! Quote
Kasia25 Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
brazowa1 Posted May 5, 2007 Author Posted May 5, 2007 bo Kasia pewnie chce Rudzie do domu i boi sie,ze jej okazja umknie. Quote
Recommended Posts