Czaka Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 Bardzo się cieszymy i czekamy z utęsknieniem ! :BIG: Quote
AZ-IWONA Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 A co z tymi adresikami cudownych miejsc ???!!! Ja muszę patrzec co jest bliżej bo stary Parys nigdy nie lubił jazdy samochodem !!!:placz: Strasznie to przeżywa:shake: Quote
Czaka Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 [quote name='AZ-IWONA']A co z tymi adresikami cudownych miejsc ???!!! Ja muszę patrzec co jest bliżej bo stary Parys nigdy nie lubił jazdy samochodem !!!:placz: Strasznie to przeżywa:shake:[/quote] Ja dostałam na PW jak chcesz, to Ci prześlę :cool3: Quote
AZ-IWONA Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Asiu, pewnie że chcę !!!:bigcool: Tylko Ty o mnie pamiętasz!!!:iloveyou: :buzi: Quote
Czaka Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 Jak ja mogę o Tobie nie pamiętać , wybawicielko Delmy i matko chrzestna zadrusiątka :iloveyou: !!!! Quote
Czaka Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 Ciekawe czy nasza Aga jest już w Polsce??? Quote
agusiazet Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Jestem i melduję się na Dogomanii!!! Niemiłe zakończenie wakacji w Anglii, na lotnisku w Stansted ktoś nam perfidnie ukradł komórkę. Fajną, choć nie nowa - policja, i takie tam, ale po komórce!!! Quote
sacred PIRANHA Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 [quote name='agusiazet']Jestem i melduję się na Dogomanii!!! Niemiłe zakończenie wakacji w Anglii, na lotnisku w Stansted ktoś nam perfidnie ukradł komórkę. Fajną, choć nie nowa - policja, i takie tam, ale po komórce!!![/quote] buuuu...:shake: Quote
sacred PIRANHA Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 oczywiscie to "buuu" bylo do akcji z komórka a co do twojego powrotu to zdecydowane "huuura":multi: :laola: Quote
sacred PIRANHA Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 a jak sie ma Zadra? w koncu to jej wątek jest:) Quote
AZ-IWONA Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Fusica czy pytałaś Panią Bożenkę o zgodę na podanie jej namiarów ???:razz: Bardzo bym chciała znać to miejsce !!!:multi: Quote
sacred PIRANHA Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 [quote name='AZ-IWONA']Fusica czy pytałaś Panią Bożenkę o zgodę na podanie jej namiarów ???:razz: Bardzo bym chciała znać to miejsce !!!:multi:[/quote] hihiihi wszyscy by chcieli...i wszyscy moze sie tam kiedys spotkamy:cool3: Quote
Gosiapk Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Biedna Aga, ale przejścia z tą komórką :( Quote
sacred PIRANHA Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 [quote name='Gosiapk']Biedna Aga, ale przejścia z tą komórką :([/quote] e tam komorka....po co jej komorka:eviltong: wazne ze ma internet i na dogo moze z nami siedziec:multi: Quote
*zaba* Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 [quote name='Niki-lidka']e tam komorka....po co jej komorka:eviltong: wazne ze ma internet i na dogo moze z nami siedziec:multi:[/quote] Hehe!!:evil_lol: Quote
ARKA Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 [URL="http://republika.pl/zamosc_schronisko/maj%202006/IMG_0062.JPG"][IMG]http://republika.pl/zamosc_schronisko/maj%202006/IMG_0062.JPG[/IMG][/URL] Czy ten psiak jeszcze jest w zamojskim schronisku? Quote
Tola Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 [quote name='ARKA'] Czy ten psiak jeszcze jest w zamojskim schronisku?[/quote] Rudy mieszka obecnie w Gdyni; [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=34324[/URL] Quote
sacred PIRANHA Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 poprosimy nowe zdjęcia Zadruni i dzieciaczkow:) Quote
Czaka Posted August 19, 2007 Author Posted August 19, 2007 [FONT=Arial][SIZE=3]Niestety nie posiadam aktualnych zdjęć zadrzątek, ale z tego co wiem , to wszystkie mają się dobrze , a charakterkiem wdały się w mamusię Zadrusię. :roll: Nawet słoń Tsuki (zachował swoje imię) bryka jak oszalały , Ada kilka dni temu pogoniła sąsiada, a Negra (Psotka) ugryzła jakiegoś gościa w nogę . Bianka (Pusia ) podobno jest bardzo grzeczna, a jej Państwo mówią, że w życiu nie widzieli tak mądrego szczeniaka. O Brutusie i Sali (Zarze) , to chyba nie muszę nic pisać. :diabloti: [/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=3]Myśleliśmy , że z czasem Zadra uspokoi się i przestanie podgryzać nasze wilczyce, ale myliliśmy się .:shake: Poza tym momentami zachowuje się jak szczeniak, na dworze biega ósemkami wkoło nas, a w domu podskakuje i podgryza nas gdzie się tylko da. Ciekawe co się będzie działo jak odwiedzą nas jej dzieciaki. :evil_lol: [/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=3][IMG]http://img240.imageshack.us/img240/8930/img3781wf4.jpg[/IMG][/SIZE][/FONT] Quote
agusiazet Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Zadra wygląda rewelacyjnie, chyba nawet odzyskuje figurę. Moja Negrusia ugryzła kogoś, co za bojowy piesek, ale lepiej niech pamięta o dobrym wychowaniu!!! Quote
Czaka Posted August 19, 2007 Author Posted August 19, 2007 Jeśli chodzi o Psotkę (Negrę), to dodam tylko, że podobnie jak Zara (Sali) uwielbia jeździć samochodem:lol: Quote
AZ-IWONA Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Ja się wcale nie chwalę :lol: ale Bianeczka / Gwiazdeczka-Pusia / wdała się w swoją mamusię chrzestną :evil_lol: :evil_lol: :diabloti: Quote
Czaka Posted August 19, 2007 Author Posted August 19, 2007 [quote name='AZ-IWONA']Ja się wcale nie chwalę :lol: ale Bianeczka / Gwiazdeczka-Pusia / wdała się w swoją mamusię chrzestną :evil_lol: :evil_lol: :diabloti:[/quote] To co mają powiedzieć matki chrzestne pozostałych zagryzaków? :evil_lol: Quote
Recommended Posts