kaLOlina Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 hmmmmmmmmmm narazi cichoooo...ale poznan moze nawet cos zdziala... Quote
BosiaB_86 Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Do góry królewno! Pokarz sie wszystkim :Dog_run: Quote
Guest Reyes Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Skacz piękna Miniaturką borderka jesteś dla mnie :oops: Quote
sahara Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 [quote name='Reyes']Skacz piękna Miniaturką borderka jesteś dla mnie :oops: Nie ma się co rumienić ;) Zajrzyj tu http://www.bordercollie.fora.pl/viewtopic.php?p=26068#26068 Niestety, jak widać zainteresowania nie ma......:-( Quote
sahara Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 kaLOlina napisał(a):hmmmmmmmmmm narazi cichoooo...ale poznan moze nawet cos zdziala... Czyżby coś się szykowało, czy ja źle zrozumiałam?:cool3: Quote
przyjaciel_koni Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Ligota już za małą....... A co teraz ?????????????? Quote
paros Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Mimi ma obserwatora na allegro, ale często okazuje się, że to nic nie znaczy :cool3: Quote
KWL Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Takie malutkie kochane śliczności i ciągle brak domku :-( Quote
MagYa^^ Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Kochania Krolewno co sie dzieje? Nikt nie chce takiego pluszowego malenstwa? Toz to tylko tulic, calowac, spacerkowac (nie zapominajac o jedzonku, pitku, sioosianku i sranku -ofcourse ;)) Quote
paros Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Księżniczka ma obserwatora na allegro :roll: a nie wiadomo czy to coś znaczy :cool3: Quote
kaLOlina Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 hmmm moja kolezanka dzwonila w sprawie Mimi i uslyszala ze ma dzwonic w piatek...(????? ktos juz podobno sie nia interesuje) i ogolnie ze to bedzie problem bo Mimi mialaby jechac taki kawal drogi az do Poznania... hmmm z tym ze domek z ogrodem, kochajacy wlasciciele, Mimi ktora nie bedzie juz sama...czy nie warto robic takiej trasy??? ja za kolezanke glowe daje-jakby chciala sama bym jej swoje psy oddala-wiem ze lepiej nigdzie by nie mialy:):):) Quote
KWL Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 kaLOlina napisał(a): ja za kolezanke glowe daje-jakby chciala sama bym jej swoje psy oddala-wiem ze lepiej nigdzie by nie mialy:):):) Przekazałem twoją rekomendację :-). W tej chwili są dwie poważne kandydatury - twoja poznańska i z warszawy. Pani Ania decyzję podejmie do końca tygodnia. Księżniczka się cieszy :-) Quote
kaLOlina Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 w razie czego chyba brana jest pod uwage Dosia jeszcze.... :) wiadomo ze w jesli bylby domek to w Wawie blizej....;) kolezanka ma spory dom z ogrodem...dookola same lasy...chodzi jej o pieska mniejszego bo sunia nie zostawalaby sama w domu ale jezdzila z nia samochodem...;) ma 2koty... sunia-dlatego ze u tesciow-tez dom z ogrodkiem, do tego spora dzialka z domkiem za Poznaniem-maja malego samca Krisa-on akceptuje tylko suczki...a fajnie by bylo jak sie dogadaja;) moglabym wiele pisac....ale kolezaka sama odpowie....KWL-recze gowa bo w sumie to moja najlepsza kumpela jest;) Quote
BosiaB_86 Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Co słychać u naszej Księżniczki?! Jak ma sie sprawa z domkiem?! Koniec zeszłego tygodnia już minął :razz: Czekamy na wieści...dobre wieści :lol: Quote
MagYa^^ Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 czy ta nasza mala krolewna dlugo jeszcze bedzie lenic sie na tymczasie? Quote
kaLOlina Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 zdaje sie ze jutro krolewna Mimi zawita do Poznania:):):) a tu-domek staly:) jesli wszystko pojdzie dobrze:) kolezanka jutro robi trase- do warszawy... po malutka;) Quote
kaLOlina Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :comp26: :comp26: :comp26: nie mam sily na to dogo...ile mam pisac postow???wszystko zjada grrrrr Quote
BosiaB_86 Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Co u małej MIMI?! :razz: Czy ta tajemnicza ;) osóbka sie zdecydowała?! :razz: Quote
kaLOlina Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Mimi juz w nowym domku:) dzisisaj sie widze z malutka i z jej nowa Pania ktora jest jednoczesnie moja przyjaciolka:) jak beda zdjecia a dogo bedzie lepiej dzialalo to wkleje:) Quote
paros Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Mimi ma swój domek :multi: :multi: :multi: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Quote
Recommended Posts