Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 96
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Reyes
Posted

Skacz piękna
Miniaturką borderka jesteś dla mnie :oops:

Posted

Kochania Krolewno co sie dzieje? Nikt nie chce takiego pluszowego malenstwa? Toz to tylko tulic, calowac, spacerkowac (nie zapominajac o jedzonku, pitku, sioosianku i sranku -ofcourse ;))

Posted

hmmm moja kolezanka dzwonila w sprawie Mimi i uslyszala ze ma dzwonic w piatek...(????? ktos juz podobno sie nia interesuje)
i ogolnie ze to bedzie problem bo Mimi mialaby jechac taki kawal drogi az do Poznania...
hmmm z tym ze domek z ogrodem, kochajacy wlasciciele, Mimi ktora nie bedzie juz sama...czy nie warto robic takiej trasy???
ja za kolezanke glowe daje-jakby chciala sama bym jej swoje psy oddala-wiem ze lepiej nigdzie by nie mialy:):):)

Posted

kaLOlina napisał(a):

ja za kolezanke glowe daje-jakby chciala sama bym jej swoje psy oddala-wiem ze lepiej nigdzie by nie mialy:):):)

Przekazałem twoją rekomendację :-). W tej chwili są dwie poważne kandydatury - twoja poznańska i z warszawy. Pani Ania decyzję podejmie do końca tygodnia. Księżniczka się cieszy :-)

Posted

w razie czego chyba brana jest pod uwage Dosia jeszcze....
:) wiadomo ze w jesli bylby domek to w Wawie blizej....;)
kolezanka ma spory dom z ogrodem...dookola same lasy...chodzi jej o pieska mniejszego bo sunia nie zostawalaby sama w domu ale jezdzila z nia samochodem...;) ma 2koty...
sunia-dlatego ze u tesciow-tez dom z ogrodkiem, do tego spora dzialka z domkiem za Poznaniem-maja malego samca Krisa-on akceptuje tylko suczki...a fajnie by bylo jak sie dogadaja;) moglabym wiele pisac....ale kolezaka sama odpowie....KWL-recze gowa bo w sumie to moja najlepsza kumpela jest;)

Posted

zdaje sie ze jutro krolewna Mimi zawita do Poznania:):):)
a tu-domek staly:)
jesli wszystko pojdzie dobrze:) kolezanka jutro robi trase- do warszawy...
po malutka;)

Posted

Mimi juz w nowym domku:) dzisisaj sie widze z malutka i z jej nowa Pania ktora jest jednoczesnie moja przyjaciolka:) jak beda zdjecia a dogo bedzie lepiej dzialalo to wkleje:)