oktawia6 Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 Dzięki Paros-dzięki i Przyjaciel i Koni i KWL i Lupe:n00b: -która od x czasu robi piękne banerki dla piesków-od zawsze:loveu: -jak pisałam nie mam na stałe netu-nawet teraz jestem w kawiarence:oops: -i upierdliwie prosiłam o allegro i małą choć reklamę dla Mi-i odsiecz nadeszła:p . Ktoś kto ma wolne miejsce-niech weźmie do podpisu śliczną Mi:loveu: :cool3: Quote
paros Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Mimi w necie :lol: eoferty 4lapy alegratka forum.gazeta kupiepsa bono-polska gumtree :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: Quote
przyjaciel_koni Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Lupe - jak zwykle wiesz, kiedy jesteś bardzo potrzebna !!!!! Dziękujemy !!!!!!!!!!! Oktawio, jeśli z Idunią wszystko będzie dobrze, wstawię bannerek małej u siebie. Takie maleństwo, z TAKIEGO PIEKŁA !!!!! Niezbędna jej pomoc Dogo !!!!!!!! Domek dziewczynce pilnie potrzebny !!!!!!!!!! PROSIMY POMÓŻCIE !!!! Quote
przyjaciel_koni Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Ano taka maleńka....... Dużo miejsca nie zajmie - bardzo potrzebuje domu !!!!!! Quote
przyjaciel_koni Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Może jakieś ulotki ????? Można by zostawić w gabinetach wet. !!!!!!!! Ten domek to pilna sprawa !!!! Quote
KWL Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Jak tylko znajdę chwile to wyprodukuję w takim razie. Quote
Beata J. Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Ło matko huto, dopiero teraz tutaj trafiłam. Z ogłoszeniami już się nie przydam, bo dziewczyny mnie ubiegły :lol: ale chociaż podniosę to borderkowe cudo Quote
przyjaciel_koni Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Niestety nie wszystkie (a było by tak miło....). Piękna, niewielka i do wzięcia - to Księżniczka MiMi !!!!!!!! Wyrwana z Ligoty - pomóżmy w szukaniu dla niej domu !!!!! Quote
MagYa^^ Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 ..kiedy pierwszy raz zawitalam do Ligoty, bylo zimno, mokro i ogolnie nie przyjemnie. Ksiezniczka Mimi przywitala mnie swoim smrodkiem wskakujac mi do auta.. I juz wtedy widzialam jak bardzo to male cudo chce uciec z tego miejsca. Moja druga wizyta.. hmm.. od malej Ksiezniczki nie mozna bylo sie opedzic :loveu: to cudo bylo wszedzie obok mnie :) i odjezdzajac Mimi siedziala znowu w samochodzie.. Cudo!:loveu: Male kieszonkowe cudo:loveu: Quote
Beata J. Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Pokazuj się malutka, niech Cię widzą i pamiętają o Tobie Quote
przyjaciel_koni Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Śliczności malutkie proszą o pomoc w szukaniu domku !!!!! Quote
przyjaciel_koni Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Piękna Księżniczka prosi domek !!!!! Quote
KWL Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Mała piękna, cudna księżniczka bardzo chciałaby mieć swoje księstwo :-) Kocham wszystkich i wszyscy mnie kochają . Quote
MagYa^^ Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 śliczna krolewno.. pokaz pyszczek swoj malutki na 1 stronie Quote
kaLOlina Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 mIMI KOCHANA ...NIKT CIE NIE CHCE??/ nie niw mozliwe...jak allegro malutkiej??jakis odzew?? Quote
BosiaB_86 Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 O jej kolejna bidulka...:( A ja nadal nie mogę pomóc dając domek :placz: Kiedy wreszcie rodzice sie zgodzą?! :roll: Ehhh w górę malutka ślicznotko!!:loveu: Quote
KWL Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Dzień dobry cudeńko moje malutkie, pokaż się na forum. Quote
Recommended Posts