Asior Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 na nosówke była szczepiona teraz jeszcze wścieklizna tylko Quote
wtatara Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Acha.Mam nadzieję że mała zaczyna rozumieć po co między innymi są spacery Quote
Enid Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 hm Asior to nieciekawa sprawa z Yoko. Myslałam, ze ona taka ułożona i grzeczna jest:/ coś musi siedzieć jej w główce, ze zaczęła sikac... A moze jest chora?może nie umie wytrzymac po prostu?:( Quote
Asior Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 nie ona poprostu panicznie boi sie wyjść na pole :( Quote
wtatara Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 A może próbować spacerki połączyć z jakimś smakołykiem. Ja tak uczyłam kotkę drapać w nową drapaczkę.Drapaczka i mięsko. Tak się nauczyła korzystać z nowej drapaczki. Jakoś nie mogła jej zaakceptować . Teraz jak słyszy ostrzenie noża od razu biegnie i drapie w drapaczkę Quote
zuziaM Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Asior napisał(a):ehhh ta małpa zaczęła mi lać w domu :/ nie chce na polu wcale.....po nocy sa nieraz 3 kałuże :/ ani jej klapa dać nawet za to bo sie gówniarz boi i bez tego........ DOMEK Z OGRODEM BY SIĘ PRZYDAŁ :/ Asior, moze masz w domu cieplo, jest jej goraco i sporo pije wody. To nie jest latwe przy dwoch psiakach, ale moze po prostu po jedzeniu daj im pic, a potem wieczorem po sikaniu zabieraj wode. Ja tak robie, kiedy mojej Kasce daje wieczorem ostatnia porcje jedzenia, to daje do tego 2 szklanki wody ( nie wypita do konca zabieram ), potem jeszcze poznym wieczorem ( ok. 23 ) spacer na siku i do rana wytrzymuje. A jak woda stala caly czas, to niestety :shake: .... co rano mialam kaluze. Yoko jest sliczna. Quote
Enid Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Pozdrowienia dla naszego ulubionego siusziacza Yoko:D Quote
Asior Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 suńka zaczęła robić kupeczkę nie tylko w domu ale również na polu.. niestety nadal spacer jest dla niej straszntm przeżyciem..... Quote
Enid Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Asiorku kochany, ale dzięki Tobie ma szanse się nauczyć czym jest spacer, czego nie wolno, a co wolno. Gdyby nie Ty, nawet jeśli trafiłaby na kogoś kto by ją przygarnął, pewnie z powodu swych dziwnych zachowań znów trafiłąby do schronu... Quote
wtatara Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Są śliczne:multi::oops:. Jak ona się uśmiecha. A to dzięki opiekunce . Ma taki wspaniały dom. A co do picia wody w nocy to Tabi jakby nie miała wody w miseczce to w nią drapie i budzi cały dom. Z tym że ona nic w nocy nie zrobi. Dzisiaj o 9 rano mąż chciał złożyć łóżko i chciał aby zeszła z naszego wspólnego spania to była jeszcze bardzo śpiąca.:p Quote
Asior Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 ale strasznie się już do mnie przyzwyczaiła :( cholernie ciężko jej będzie się przestawić na nowa opiekunkę :( Quote
wtatara Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 taka mała okruszynka zmieści się nawet w takim małym mieszkanku Quote
noemik Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 pięknie się małej micha cieszy. chyba mówi: koffam ciem, Asiorku... Quote
Asior Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 noo zaczął sie okres w jej życiu pod nazwa "nie opuszczę cię na krok" i łazi za mna noga w noge :) :shake: normalnie troche to uciążliwe :p Quote
t_kasiek Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 az mi uszka oklapły :D ale malutka jest cudowna - zwłaszcza tutaj mi sie podoba:loveu::loveu::loveu: Quote
noemik Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Asior napisał(a):noo zaczął sie okres w jej życiu pod nazwa "nie opuszczę cię na krok" i łazi za mna noga w noge :) :shake: normalnie troche to uciążliwe :p Asiorku nie chcę Cię matwić, ale Eliś po prostu lubi mieć mnie na oku, jak jestem w łazience, to kładzie się na przedpokoju tak, żeby cieżko mi było wyjść niepostrzeżenie.:) Yoko ma chyba tak samo. :) Quote
Asior Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 dziewczyny!!! Yoko ma dom w Nowym Targu Tylko musze ją wysterylizować :) Weźmie ja przyaciółka rodziny Patki :) jejku mała będzie góralką :D Pani ponoć bardzo kocha zwierzęta :) Quote
Recommended Posts