Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 845
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hm Asior to nieciekawa sprawa z Yoko. Myslałam, ze ona taka ułożona i grzeczna jest:/ coś musi siedzieć jej w główce, ze zaczęła sikac... A moze jest chora?może nie umie wytrzymac po prostu?:(

Posted

A może próbować spacerki połączyć z jakimś smakołykiem. Ja tak uczyłam kotkę drapać w nową drapaczkę.Drapaczka i mięsko. Tak się nauczyła korzystać z nowej drapaczki. Jakoś nie mogła jej zaakceptować . Teraz jak słyszy ostrzenie noża od razu biegnie i drapie w drapaczkę

Posted

Asior napisał(a):
ehhh ta małpa zaczęła mi lać w domu :/
nie chce na polu wcale.....po nocy sa nieraz 3 kałuże :/
ani jej klapa dać nawet za to bo sie gówniarz boi i bez tego........
DOMEK Z OGRODEM BY SIĘ PRZYDAŁ :/

Asior, moze masz w domu cieplo, jest jej goraco i sporo pije wody.
To nie jest latwe przy dwoch psiakach, ale moze po prostu po jedzeniu daj im pic, a potem wieczorem po sikaniu zabieraj wode.
Ja tak robie, kiedy mojej Kasce daje wieczorem ostatnia porcje jedzenia, to daje do tego 2 szklanki wody ( nie wypita do konca zabieram ), potem jeszcze poznym wieczorem ( ok. 23 ) spacer na siku i do rana wytrzymuje. A jak woda stala caly czas, to niestety :shake: .... co rano mialam kaluze.
Yoko jest sliczna.

Posted

Asiorku kochany, ale dzięki Tobie ma szanse się nauczyć czym jest spacer, czego nie wolno, a co wolno. Gdyby nie Ty, nawet jeśli trafiłaby na kogoś kto by ją przygarnął, pewnie z powodu swych dziwnych zachowań znów trafiłąby do schronu...

Posted

Są śliczne:multi::oops:. Jak ona się uśmiecha. A to dzięki opiekunce . Ma taki wspaniały dom. A co do picia wody w nocy to Tabi jakby nie miała wody w miseczce to w nią drapie i budzi cały dom. Z tym że ona nic w nocy nie zrobi. Dzisiaj o 9 rano mąż chciał złożyć łóżko i chciał aby zeszła z naszego wspólnego spania to była jeszcze bardzo śpiąca.:p

Posted

noo zaczął sie okres w jej życiu pod nazwa "nie opuszczę cię na krok" i łazi za mna noga w noge :) :shake: normalnie troche to uciążliwe :p

Posted

Asior napisał(a):
noo zaczął sie okres w jej życiu pod nazwa "nie opuszczę cię na krok" i łazi za mna noga w noge :) :shake: normalnie troche to uciążliwe :p

Asiorku nie chcę Cię matwić, ale Eliś po prostu lubi mieć mnie na oku, jak jestem w łazience, to kładzie się na przedpokoju tak, żeby cieżko mi było wyjść niepostrzeżenie.:) Yoko ma chyba tak samo. :)

Posted

dziewczyny!!! Yoko ma dom w Nowym Targu Tylko musze ją wysterylizować :)
Weźmie ja przyaciółka rodziny Patki :)
jejku mała będzie góralką :D
Pani ponoć bardzo kocha zwierzęta :)