patkaa Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 wiesz, jak ja działam to z rozmachem :) Yoko bedzie mieszkała z rodowitymi góralami, mają już psy, a ona ma mieszkać z nimi w domu, Pani, która sie w niej zakochała już knuła jakie by jej tu legowisko uszyc, żeby jej było najwygodniej :) Quote
noemik Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Asior napisał(a):dziewczyny!!! Yoko ma dom w Nowym Targu Tylko musze ją wysterylizować :) Weźmie ja przyaciółka rodziny Patki :) jejku mała będzie góralką :D Pani ponoć bardzo kocha zwierzęta :) super!!! Asiorku, to jak się umówimy, dam Ci pieniądze z bazarku, myślę, że jak wezmę koszty wysyłki na siebie, to dam CI jakieś 80zł, dołożysz resztę? Zresztą, sprawdzę finanse, moze sama się jeszcze dorzucę? :) a, i moze dasz mi te rzeczy na bazarek, to postaram się jutro wieczorem założyć nowy wątek z różnościami.:) Quote
Asior Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 NOEMIK Mama Patki powiedziała, że założy brakującą część :loveu: Quote
noemik Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 no to super, kochana.:) (hih, to znaczy ile dołoży? 20 zł? ) strasznie się cieszę, że Yoko będzie miała swój własny domek>:) Quote
patkaa Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 nie, mama patki nie dokłada brakującej części, tylko daje całość, inaczej nie przewozimy malutkiej :] a pieniądze z bazarku z łaski swojej zurzytkujcie w innym celu :) Quote
Asior Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 patkaa napisał(a):nie, mama patki nie dokłada brakującej części, tylko daje całość, inaczej nie przewozimy malutkiej :] a pieniądze z bazarku z łaski swojej zurzytkujcie w innym celu :) ej ej Patka nie przeginaj!!!! nie taka była umowa!!!!!! Zbieraliśmy na Yoko, a z Twoją Mamą się inaczej umawaiałam.. :evil_lol: Quote
patkaa Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 z moja mamą sie dokładnie tak umawiałaś, ma jeszcze raz do Ciebie zadzwonić?? :] nie macie psiakow, na które mozna tą kase wydać?? Asiorku, nie fikaj mi tutaj :) Quote
noemik Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 wow, patkaa, super!!!:multi: :multi: :multi: Uściskaj od nas Twoją Mamę! Asiorku, to moze damy te pieniądze Kiwi na hotelikowe sprawy? :) Quote
Enid Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 HUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUURRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaa jak to szybko poszło:) Yoko będzie mieć już domek, ale się cieszę:) Quote
noemik Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Asia, to może siostrę Yoko teraz weźmiesz na DT? :) Ty masz szczęśliwą rękę, kochana! Quote
Enid Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 hehe transport z Katowic do Krakowa na pewno jest:D Quote
noemik Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 podobno jest trochę większa, tu jest wątek: http://www.dogomania.pl/forum/showth...t=44752&page=6 Quote
kiwi Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 cot o znaczy ze rodzina ma juz inne psy? gdzie je trzymaja, co to za psy? Quote
Ania_w Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 bedzie troche nie na temat - czy ktos ma komorke Asior? pilnie musze sie z nia skontaktowac.. pilnie potrzebna instrukcja obslugi fretki:) Quote
Asior Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 kiwi Pani jest sprawdzona to osoba bardzo kochająca zwierzaki, nie mam powodu nie wierzyć Patce zdiewczyny na razie koniec z tymczasami....a tamta druga suńka jest naprawde duża..... Quote
Asior Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 Enid PILNIE odezwij się na gadu..potrzebujemy przewieść pilnie fretkę z Zabrza do Krakowa . Do jutra moze zostać w lecznicy, ale jutro musimy ja zabrać!!!! Czy nie wzięła byś jej na weekend i nie przywiozła byś mi jej w poniedziałek :(????? Kurcze jakiś facet oddał ją do lecznicy :/ Quote
Enid Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 pisze na gadu:/ moge ja wziac tylko o ktorej? i dokaldnie gdzie:D bo do Zabrza mam kawalek, a jutro mam wizyte z moim psiakiem u weterynarzA:) ale wsyzstko da sie dograc... To czekam na wiadomosc!!! Quote
Asior Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 Enid, frecie by dziewczyna do Katowic podwiozła :) tylko jeszzce dopytam czy dadza do niej kontenerek.... Quote
patkaa Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Enid Asiorek bardzo Cie prosi,żebyś pusciła jej sygnałak, bo zawieruszyła gdzieś Twój numer telefonu!! Quote
Asior Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 dziewczyny....niestety nie najlepsze wieści :( Yoko nie ma domku ...Pani się wycofała....syn jej się nie zgodził bo jego dziecko zaczyna raczkować i On sie boi żeby sunia nic mu nie zrobiła...Nie pomogły tłumaczenia że suńka jest bardzo bardzio łagodna i uwielbia dzieci..... ehhhh nie wolno się mi cieszyć :( Quote
patkaa Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 :( strasznie mi głupio, tak sie cieszyłam,że mała ma domek... ;( przepraszam... Quote
Recommended Posts