Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wiesz, jak ja działam to z rozmachem :) Yoko bedzie mieszkała z rodowitymi góralami, mają już psy, a ona ma mieszkać z nimi w domu, Pani, która sie w niej zakochała już knuła jakie by jej tu legowisko uszyc, żeby jej było najwygodniej :)

• Replies 845
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asior napisał(a):
dziewczyny!!! Yoko ma dom w Nowym Targu Tylko musze ją wysterylizować :)
Weźmie ja przyaciółka rodziny Patki :)
jejku mała będzie góralką :D
Pani ponoć bardzo kocha zwierzęta :)

super!!!
Asiorku, to jak się umówimy, dam Ci pieniądze z bazarku, myślę, że jak wezmę koszty wysyłki na siebie, to dam CI jakieś 80zł, dołożysz resztę? Zresztą, sprawdzę finanse, moze sama się jeszcze dorzucę? :)
a, i moze dasz mi te rzeczy na bazarek, to postaram się jutro wieczorem założyć nowy wątek z różnościami.:)

Posted

nie, mama patki nie dokłada brakującej części, tylko daje całość, inaczej nie przewozimy malutkiej :] a pieniądze z bazarku z łaski swojej zurzytkujcie w innym celu :)

Posted

patkaa napisał(a):
nie, mama patki nie dokłada brakującej części, tylko daje całość, inaczej nie przewozimy malutkiej :] a pieniądze z bazarku z łaski swojej zurzytkujcie w innym celu :)

ej ej Patka nie przeginaj!!!! nie taka była umowa!!!!!!
Zbieraliśmy na Yoko, a z Twoją Mamą się inaczej umawaiałam.. :evil_lol:

Posted

z moja mamą sie dokładnie tak umawiałaś, ma jeszcze raz do Ciebie zadzwonić?? :] nie macie psiakow, na które mozna tą kase wydać?? Asiorku, nie fikaj mi tutaj :)

Posted

HUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUURRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaa jak to szybko poszło:) Yoko będzie mieć już domek, ale się cieszę:)

Posted

kiwi Pani jest sprawdzona to osoba bardzo kochająca zwierzaki, nie mam powodu nie wierzyć Patce

zdiewczyny na razie koniec z tymczasami....a tamta druga suńka jest naprawde duża.....

Posted

Enid PILNIE odezwij się na gadu..potrzebujemy przewieść pilnie fretkę z Zabrza do Krakowa . Do jutra moze zostać w lecznicy, ale jutro musimy ja zabrać!!!!
Czy nie wzięła byś jej na weekend i nie przywiozła byś mi jej w poniedziałek :(?????
Kurcze jakiś facet oddał ją do lecznicy :/

Posted

pisze na gadu:/
moge ja wziac tylko o ktorej? i dokaldnie gdzie:D bo do Zabrza mam kawalek, a jutro mam wizyte z moim psiakiem u weterynarzA:) ale wsyzstko da sie dograc... To czekam na wiadomosc!!!

Posted

dziewczyny....niestety nie najlepsze wieści :(
Yoko nie ma domku ...Pani się wycofała....syn jej się nie zgodził bo jego dziecko zaczyna raczkować i On sie boi żeby sunia nic mu nie zrobiła...Nie pomogły tłumaczenia że suńka jest bardzo bardzio łagodna i uwielbia dzieci.....
ehhhh nie wolno się mi cieszyć :(