patkaa Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 rany, juz Ci to mówiam ze 100 razy ale powiem jeszcez - mała jest śliczna!! wpadam z fretami, musza ją poznać!! :) Quote
Asior Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 patuś Ty jeszcze jej nie widziałaś, to mi tu jej nie wychwalaj. Jak przyjedziesz i zobaczysz to wtedy będziesz mogła pełnoprawnie ją chwalić :eviltong: Quote
patkaa Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 ale do zdjęć pozuje ślicznie, Ty smi tak nie pisz tu, bo wiesz,że przyjadę :) Quote
Asior Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 noo wiem, wiem :) ciekawe jak ja jej wsadzę do gardła tą tabletkę :/ Quote
Enid Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 I jak tam maleńka się sprawuje? zjadla dzielnie tabletę? ale ma szczęśliwą mordkę u CIebie:D Quote
wtatara Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Asior. To stadko to znaczy ile. Już sie nie mogę doczekać kiedy poznam psinę Quote
Asior Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 stadko to 4 fretki i pies ratlerek :) a tabletkę zjadła sama grzecznie :-o byłam w szoku ale na polu nadal się strasznie boi :( chodzi na przygiętych łapkach....i tylko siku i do domu :( a w domu....anioł. Bawi się skacze, podrzuca zabawki w góre, potem je łapie...z fretkami spoko (potrafi je pogonić jak trzeba) :eviltong: \ a mój chłop :-o nosi ja na rękach, spi z nią, i siedzi z nia na kolankach..normalnie milość :loveu: Quote
Enid Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 nio bo mała jest do kochania:D fajnie, że ma już dobrze... Quote
wtatara Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Adka też dopiero za bramą czuje się bezpieczna. Dlatego robię wszystko aby do kontroli nie jechać do schroniska. Moje stadko to piesek Tabi- ma 4 lata -straszny zazdrośnik. tabi od małego śpi między nami lub pod kołdrą. Kotka Klara około 7 lat Spi z Kasią Żółw Tomek Koszatniczka . Mieszkanie 47 m i do tego 4 osoby. Quote
Asior Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 kuźwa jedna fretka mniej i bysmy ja zostawili :( Quote
weszka Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Asior to wyadoptuj jednego freciocha :evil_lol: Quote
noemik Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Asiu, ona taka malutka, mało miejsca wam zajmie. A do kosztów możnaby się Wam dorzucić. tylko że przestaniesz już być super DT... Quote
qroqiet Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Tak to właśnie jest z DT, niebezpieczna sprawa:evil_lol: Quote
Asior Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 ehh koszty ....własnie się zastanawialam jaka jest szansa, zeby zrobić jej strylkę na koszt schroniska??? Bo słyszałam, ze jak ktoś kasy nie ma to robia sterylkę za free. załatwiłam zabieg za 100 zł ale nie bardzo mnie stać...Na szczepienia teraz pójdzie z 60 zł. Z tym sobie poradze, ale sterylka to juz z wyższej półki.... A jeszcze mi dojda dwa mioty fretkowe w tym roku....nie wiem czy podołała bym wszystkiemu :( Nie chce brac żeby potem musieć oddawać :( Quote
noemik Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Asia, może jakiś bazarek na sterylkę dla niej? wrócę do domu, poszukam, moze czas na debiut na bazarku?:) Quote
noemik Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Asior napisał(a):ojj było by fajnie :( jutro po pracy coś wystawię, dziś nie dam rady. Quote
AniaB Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 asior - a ty nie mozesz napisać w tyule, ze zbiórka na sterylke potrzebna? przeciez to jest piesek u Ciebie na tymczasie a nie twój własny wiec nikt nie bedzie miął Ci za złe przeciez.. i czy w przypadku tych psiaków od villas nie ma jakiegoś funduszu - takiego jak ma ligota - z którego takie zabiegi są finansowane? Quote
noemik Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 O rajuśku, chyba zrobiłam pierwszą aukcję na bazarku: Dla Wodnika w hotelu i Yoko u Asior. Dobrze ją zrobiłam? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=3927902#post3927902 Quote
Asior Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 Noemik :* JESTES KOCHANA!!!!! dziekuje w imieniu Yoko :) Aniu, niewiem nic o takim "funduszu", Quote
wtatara Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Asior- O której jutro możemy jechać. O 15 wychodzę z pracy. Między 18 a 19 jestem nieuchwytna.Prosze o decyzję Quote
Asior Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 kurcze, niewiem czy zdąże na 17, ale najwyżej zwolnię się z pracy ....... Quote
wtatara Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Możemy się umówić po 19 na spokojnie. Nie musisz wtedy zwalniać się zpracy a ja się też nie będę denerwować czy zdążę na 18. Tylko zadzwoń do Zdzisia aby był. No i oczywiście proszę o adres i może komórkę- na Prywatnej wiadomości - ja też podam Quote
Enid Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Hej! ja mam w domku klatkę dla chomika, używaną ale w super stanie i kubraczek w czerwoną kratkę chyba na 23 cm nieużywany! moż eiść na aukcje dla Yoko, tylko nie wiem jak to się robi i co z transportem:/ czy się wysyła? jak coś to mówcie, bo ja chętnie to przeznacze, a właściwie już przeznaczyłam dla małej! Quote
Recommended Posts