Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 845
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

patuś Ty jeszcze jej nie widziałaś, to mi tu jej nie wychwalaj.
Jak przyjedziesz i zobaczysz to wtedy będziesz mogła pełnoprawnie ją chwalić :eviltong:

Posted

stadko to 4 fretki i pies ratlerek :)
a tabletkę zjadła sama grzecznie :-o byłam w szoku

ale na polu nadal się strasznie boi :( chodzi na przygiętych łapkach....i tylko siku i do domu :(
a w domu....anioł. Bawi się skacze, podrzuca zabawki w góre, potem je łapie...z fretkami spoko (potrafi je pogonić jak trzeba) :eviltong:
\ a mój chłop :-o nosi ja na rękach, spi z nią, i siedzi z nia na kolankach..normalnie milość :loveu:

Posted

Adka też dopiero za bramą czuje się bezpieczna. Dlatego robię wszystko aby do kontroli nie jechać do schroniska.
Moje stadko to piesek Tabi- ma 4 lata -straszny zazdrośnik. tabi od małego śpi między nami lub pod kołdrą.
Kotka Klara około 7 lat Spi z Kasią
Żółw Tomek
Koszatniczka . Mieszkanie 47 m i do tego 4 osoby.

Posted

ehh koszty ....własnie się zastanawialam jaka jest szansa, zeby zrobić jej strylkę na koszt schroniska???
Bo słyszałam, ze jak ktoś kasy nie ma to robia sterylkę za free. załatwiłam zabieg za 100 zł ale nie bardzo mnie stać...Na szczepienia teraz pójdzie z 60 zł. Z tym sobie poradze, ale sterylka to juz z wyższej półki....
A jeszcze mi dojda dwa mioty fretkowe w tym roku....nie wiem czy podołała bym wszystkiemu :(
Nie chce brac żeby potem musieć oddawać :(

Posted

asior - a ty nie mozesz napisać w tyule, ze zbiórka na sterylke potrzebna?
przeciez to jest piesek u Ciebie na tymczasie
a nie twój własny
wiec nikt nie bedzie miął Ci za złe przeciez..

i czy w przypadku tych psiaków od villas nie ma jakiegoś funduszu - takiego jak ma ligota - z którego takie zabiegi są finansowane?

Posted

Możemy się umówić po 19 na spokojnie. Nie musisz wtedy zwalniać się zpracy a ja się też nie będę denerwować czy zdążę na 18. Tylko zadzwoń do Zdzisia aby był. No i oczywiście proszę o adres i może komórkę- na Prywatnej wiadomości - ja też podam

Posted

Hej! ja mam w domku klatkę dla chomika, używaną ale w super stanie i kubraczek w czerwoną kratkę chyba na 23 cm nieużywany! moż eiść na aukcje dla Yoko, tylko nie wiem jak to się robi i co z transportem:/ czy się wysyła? jak coś to mówcie, bo ja chętnie to przeznacze, a właściwie już przeznaczyłam dla małej!