wtatara Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 nie dobrze, nie martwcie się. Taka śliczna sunia znajdzie domek Quote
Asior Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 patkaa napisał(a)::( strasznie mi głupio, tak sie cieszyłam,że mała ma domek... ;( przepraszam... PATUŚ no coty weź przestań...zrobiłaś wszystko, zeby Pani wzięła ją....nikt nie przewidział reakcji jej syna...... Quote
magda z. Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Biegaj do góry mała, na pewno znajdziesz domek:) Quote
Jola_K Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 do gory suncia, pokaz wszystkim swoja cudna mordeczke :) Quote
Asior Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 mała dziś została wykąpana...bo biła już niemiłosiernie :) mokra wyglądała jak szczapka..... :) Quote
noemik Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 znajdziemy jej domek marzeń. Asiu, pieniądze na sterylkę są. Będzie dobrze.:) a nie masz jakichś nawych zdjęć szczapki? :) Quote
patkaa Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 ej, ej to że nie udało mi sie małej załatwic domku nie znaczy,że odbieram jej pieniążki na sterylke!! Quote
wtatara Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 nawet o tym nie pomyślałam. Po prostu chcę pomóc w transporcie w czasie sterylki Quote
Asior Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 tak tak kasiora leży u mnie w portfelu i czeka na sterylke :) Sterylkę chciała bym w ta sobotę przeprowadzić, ale niewiem czy wyrobie się ze wścieklizną...... wtatara bardzo by mi się Twoja pomoc przydała po sterylce....żeby ją przewieść Quote
patkaa Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 a czy ja mogę sie na cos przydać? pamietaj Asiorku,że zawsze Ci pomogę :* Quote
Asior Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 wiem kochanie , wiem :* już nie raz mi to udowodniłaś :) przydasz się bardzo :loveu: Quote
patkaa Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 fajnie :) bo Yoko jest cudna, cudna normalnie :) Quote
Asior Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 :( kuźwa już nie daje rady.....dziś po nocy 3 kałuże...już nie daje rady..... nie mam do niej siły...wie że jej nie wolno......bo jak wstaje to ona ucieka pod biurko....i się chowa..... (ze dwa razy dostała kapciem może i już wie, ale badal to robi......) Quote
noemik Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Asiu, dużo siły i cierpliwości, kochana! Ja wiem, ak to trudno jest... Quote
Cez Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 a nie myslalas, zeby ja nauczyc spac w klatce ? Quote
Asior Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 no coty:crazyeye: w życiu bym jej nie zamknęła do kaltki.......ona wystarczająco już jest wystraszona :( kurcze wypromować by ją jakoś trzeba było bo do tej pory czekałam na szczepienia i sterylkę, ale skoro sterylka ma być w weekend to moze czas by zacząć ją promować :) Quote
wtatara Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Pomoc przy transporcie aktualna. Mąż w sobotę pracuje do 19, mógłby około 19;30. Nie może być piątek. Jutro jedzie z Adką do weterynarza. Nadal nie jest idealnie. Przez 8 dni dostawała Nifuroksazyd. Zobaczymy jaka będzie dalsza decyzja p. doktor Quote
Asior Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 no niestety Zdzisek robi sterylki tylkko w w godzinach rannych..... -trudno jakoś będzemy musieli sobie poradzić :) acha dziś Yoko była na szzepieniu przeciwko wściekliźnie (wyjątkowo byłam u siebie na osiedlu bo nie chciałam jej ciągać przez cały Kraków, i co sie okazało: Pani wet twierdzi, ze Yoko ma conajmniej 1,5 roku a ona stawiała by bardziej na między 2 a 3 lata....To by tłumaczyło wyciągnięte cycusie Yoko i znaczyło by, że mała napewno miała młode :placz: taka młoda a już miała dzieci...napewno miała , bo normalnie psiaki nie mają takich cycorków wystających..... Quote
wtatara Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 mój mąż czwartek, piątek jest w godzinach rannych w domu. W sobotę pracuje- ma prace na zmiany Quote
patkaa Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Asiorku!! bo nie łapię - potrzeba Ci transportu po sterylce małej w sobotę, czy juz takowy masz? Quote
Asior Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 no właśnie nie mam na sobote transportu bo ja bym chciała jeszcze ogonki załatwić ...znaczy czyszczenie zębów.... Quote
patkaa Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 spróbuje coś na to zaradzić :) może bym potwory odrobaczyła w końcu ;> wiesz, nasz admin ulubiony zmotoryzowany jest, jak wrócę z Zabrza to go dopadne, albo sama to zrób :p Quote
Asior Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 no nie mów KUBUŚ :D to ładnie się uśmiechne, może jak dziewczyny z AWF-u i może mnie zabierze potforów nie odrobaczaj bo ja odrobaczanie mam :] Quote
Recommended Posts