Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 845
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

patkaa napisał(a):
:( strasznie mi głupio, tak sie cieszyłam,że mała ma domek... ;( przepraszam...

PATUŚ no coty weź przestań...zrobiłaś wszystko, zeby Pani wzięła ją....nikt nie przewidział reakcji jej syna......

Posted

tak tak kasiora leży u mnie w portfelu i czeka na sterylke :)
Sterylkę chciała bym w ta sobotę przeprowadzić, ale niewiem czy wyrobie się ze wścieklizną......

wtatara bardzo by mi się Twoja pomoc przydała po sterylce....żeby ją przewieść

Posted

:( kuźwa już nie daje rady.....dziś po nocy 3 kałuże...już nie daje rady.....
nie mam do niej siły...wie że jej nie wolno......bo jak wstaje to ona ucieka pod biurko....i się chowa..... (ze dwa razy dostała kapciem może i już wie, ale badal to robi......)

Posted

no coty:crazyeye: w życiu bym jej nie zamknęła do kaltki.......ona wystarczająco już jest wystraszona :(

kurcze wypromować by ją jakoś trzeba było bo do tej pory czekałam na szczepienia i sterylkę, ale skoro sterylka ma być w weekend to moze czas by zacząć ją promować :)

Posted

Pomoc przy transporcie aktualna. Mąż w sobotę pracuje do 19, mógłby około 19;30. Nie może być piątek. Jutro jedzie z Adką do weterynarza. Nadal nie jest idealnie. Przez 8 dni dostawała Nifuroksazyd. Zobaczymy jaka będzie dalsza decyzja p. doktor

Posted

no niestety Zdzisek robi sterylki tylkko w w godzinach rannych.....
-trudno jakoś będzemy musieli sobie poradzić :)
acha dziś Yoko była na szzepieniu przeciwko wściekliźnie (wyjątkowo byłam u siebie na osiedlu bo nie chciałam jej ciągać przez cały Kraków, i co sie okazało:
Pani wet twierdzi, ze Yoko ma conajmniej 1,5 roku a ona stawiała by bardziej na między 2 a 3 lata....To by tłumaczyło wyciągnięte cycusie Yoko i znaczyło by, że mała napewno miała młode :placz:
taka młoda a już miała dzieci...napewno miała , bo normalnie psiaki nie mają takich cycorków wystających.....

Posted

spróbuje coś na to zaradzić :) może bym potwory odrobaczyła w końcu ;> wiesz, nasz admin ulubiony zmotoryzowany jest, jak wrócę z Zabrza to go dopadne, albo sama to zrób :p

Posted

no nie mów KUBUŚ :D
to ładnie się uśmiechne, może jak dziewczyny z AWF-u i może mnie zabierze

potforów nie odrobaczaj bo ja odrobaczanie mam :]