Elza22 Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 szczerze to się zgubiłam na tym wątku psiak zostaje w DT rozumiem i to jest już jego DS a zbieramy na karmę?? Quote
monika55 Posted February 10, 2013 Author Posted February 10, 2013 Uroczyście ogłaszam że dziś Borys został adoptowany. Dziękuję bardzo Państwu za dobrą opiekę i decyzję. Powodzenia życzę i miłych chwil. Mam nadzieję że jeszcze usłyszymy jak Wam się wiedzie. Quote
Sarunia-Niunia Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 monika55 napisał(a):Uroczyście ogłaszam że dziś Borys został adoptowany. Dziękuję bardzo Państwu za dobrą opiekę i decyzję. Powodzenia życzę i miłych chwil. Mam nadzieję że jeszcze usłyszymy jak Wam się wiedzie. Kochany Borysku i Kochana Rodzinko Boryska - życzę WAM wielu, wielu pięknych, pełnych radości wspólnych chwil!!! Ogromnie się cieszę, że Boryś zamieszkał z Wami!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To WY uratowaliście Mu życie wyciągając Go ze schronu i dając dach nad głową, a teraz dając Mu DOM ponownie dajecie Mu uwierzyć w człowieka!!!!!!!!! Pusiu - jesteście WIELCY!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
pusia85 Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 Tak, Borysek, jest już oficjalnie naszym pieskiem :) :multi: Chciałabym w tym miejscu bardzo serdecznie podziękować wszystkim za: - wyciągnięcie go z mordowni, - ogłaszanie, - akcesoria, - zorganizowanie bazarku, - zakupy na bazarku, - wypożyczenie zabawek, - karmę, - pieniążki, - wszystkie rady i wsparcie duchowe oraz dobre słowa :) To dzięki Wam WSZYSTKIM Borys jest teraz szczęśliwym psem :loveu: Jak będę miała jakieś fotki, to oczywiście się podzielę ;) Pozdrawiam cieplutko :bye: Quote
monika55 Posted March 28, 2013 Author Posted March 28, 2013 Miałyśmy wiadomości na FB na stronie schroniska. [IMG]https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/p480x480/303119_494908513879097_1136791906_n.jpg[/IMG] Witam, pamiętacie jeszcze Borysa, niewidomego dobermana z guzem??? Aktualnie Borysek ma się dobrze i pozdrawia z nowego domku :) @foto by Urszula M. Quote
Sarunia-Niunia Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 Piękny dobeczek jest z Borysia, piękny!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Ada-jeje Posted December 18, 2013 Posted December 18, 2013 [quote name='monika55']Jego historia wiąże się z przekrętem, o którym tu nie mogę na razie pisać. Jak zwykle dotyczy to pana P. Dobek był pilotowany i w końcu dotarł do nas. Nasz schron ma umowę, może to i dobrze bo przynajmniej niektóre psy dobrze trafiaja.[/QUOTE] Niewiem jak to sie stalo ze nie zaprosilas mnie na watek, dzis przeczytalam, piekne zakonczenie, niczym w bajce, oby takich bajek bylo wiecej, tak bardzo nam wszystkim pomagajacym tego potrzeba. Chyba Moniko dzis mozesz juz napisac o tych przekretach nie ma czego ukrywac a ja potrzebuje dokladnej wiedzy na temat wyciagnietego kazdego psa z mordowni z Olkusza. Quote
Recommended Posts