Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 535
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Uroczyście ogłaszam że dziś Borys został adoptowany. Dziękuję bardzo Państwu za dobrą opiekę i decyzję. Powodzenia życzę i miłych chwil. Mam nadzieję że jeszcze usłyszymy jak Wam się wiedzie.

Posted

monika55 napisał(a):
Uroczyście ogłaszam że dziś Borys został adoptowany. Dziękuję bardzo Państwu za dobrą opiekę i decyzję. Powodzenia życzę i miłych chwil. Mam nadzieję że jeszcze usłyszymy jak Wam się wiedzie.

Kochany Borysku i Kochana Rodzinko Boryska - życzę WAM wielu, wielu pięknych, pełnych radości wspólnych chwil!!!
Ogromnie się cieszę, że Boryś zamieszkał z Wami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To WY uratowaliście Mu życie wyciągając Go ze schronu i dając dach nad głową, a teraz dając Mu DOM ponownie dajecie Mu uwierzyć w człowieka!!!!!!!!!
Pusiu - jesteście WIELCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Tak, Borysek, jest już oficjalnie naszym pieskiem :) :multi:
Chciałabym w tym miejscu bardzo serdecznie podziękować wszystkim za:
- wyciągnięcie go z mordowni,
- ogłaszanie,
- akcesoria,
- zorganizowanie bazarku,
- zakupy na bazarku,
- wypożyczenie zabawek,
- karmę,
- pieniążki,
- wszystkie rady i wsparcie duchowe oraz dobre słowa :)
To dzięki Wam WSZYSTKIM Borys jest teraz szczęśliwym psem :loveu:
Jak będę miała jakieś fotki, to oczywiście się podzielę ;)
Pozdrawiam cieplutko :bye:

• 1 month later...
Posted

Miałyśmy wiadomości na FB na stronie schroniska.

[IMG]https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/p480x480/303119_494908513879097_1136791906_n.jpg[/IMG]

Witam,
pamiętacie jeszcze Borysa, niewidomego dobermana z guzem??? Aktualnie Borysek ma się dobrze i pozdrawia z nowego domku :)
@foto by Urszula M.

• 8 months later...
Posted

[quote name='monika55']Jego historia wiąże się z przekrętem, o którym tu nie mogę na razie pisać. Jak zwykle dotyczy to pana P. Dobek był pilotowany i w końcu dotarł do nas. Nasz schron ma umowę, może to i dobrze bo przynajmniej niektóre psy dobrze trafiaja.[/QUOTE]
Niewiem jak to sie stalo ze nie zaprosilas mnie na watek, dzis przeczytalam, piekne zakonczenie, niczym w bajce, oby takich bajek bylo wiecej, tak bardzo nam wszystkim pomagajacym tego potrzeba. Chyba Moniko dzis mozesz juz napisac o tych przekretach nie ma czego ukrywac a ja potrzebuje dokladnej wiedzy na temat wyciagnietego kazdego psa z mordowni z Olkusza.