Asior Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Trawis ma 14 lat i chyba niewiele życia pozostało temu ślicznemu psiakowi!!!!!!! Gdybyście jednak wyszli z nim na spacer, NIGDY, PRZENIGDY, nie uwoerzyli byście, zę moze miec tyle lat!!!! On skacze, biega, bawi się jak szczenię, ale wszyscy wiedzą, ze duże psiaki, zyja znacznie krócej niż malutkie, a 14 lat to naprawde sporo jak na takiego psiaka. Czy znalazł by się ktoś, kto zaadoptował by tego przystojniaka, i pokazał by mu, ze słoneczko świeci też dla niego :placz: On tak strasznie się cieszy kiedy ktoś do niego dochodzi!!!! Wyglada wtedy tak rozkosznie :loveu: Czy nikt już nie pokocha tego staruszka :( [SIZE="4"]nie dajmy mu umrzeć w schronie :placz: Quote
Foksia i Dżekuś Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Serce mi sie ściska jak widze te wszystkie piękne staruszki w schronisku ,a wszystko to zgotowali im ludzie i mam nadzieje ,że wszyscy którzy pozbyli sie swoich psiaków tylko dlatego że juz są stare,że oni tez na stare lata zostana sami jak te psiaki. Quote
weszka Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Piękność! Mój najukochańszy typ psa. Szorściak :loveu: Niech ktoś da mu radość na jesień życia!!! Quote
Asior Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 dziewczyny, to jest jakiś rasowiec, ale nie wiem jaka to rasa, w każdym bądź razie dosyć droga rasa.... teraz ludzie nie patrzą już na nic.....nie ważny, rasowy czy nie...idzie na śmietnik :placz: Quote
weszka Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Asior to nie jest żadna rasa. Po prostu piękny pies. Nie wygląda na swoje lata. Ma taki młodzieńczy błysk w oku :) Jemu też by się Kundel przydał... Mógłby jeszcze wnieść w czyjeś życie tyle radości, a ktoś w jego... Quote
Asior Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 Perfi, a gdybym zadzwoniła do Pana Jaworskiego i uprosiła go o to, zęby dał dziadka do programu.....zobowiązała bym się z nim pojechac :) Quote
Asior Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 czyli z Foksią trza kombinować ;) :p Quote
weszka Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Asior kombinuj! Trawisek taki kochany. Quote
miniulka91 Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 tego też trzeba podnieść ,hop i jesteśmy na pierwszej stronie :multi: Quote
weszka Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 W górę pięknoto! Tego też by na adopcje trzeba... Quote
miniulka91 Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 mały no wiesz duży nie daj się :p do góry o tak lepiej :p Quote
Recommended Posts