Jump to content
Dogomania

KRAKÓW - 14-to letni Trawis staruszek dziś znalazł dom!!!! PRZENOSIMY

Recommended Posts

Posted

Trawis ma 14 lat i chyba niewiele życia pozostało temu ślicznemu psiakowi!!!!!!!
Gdybyście jednak wyszli z nim na spacer, NIGDY, PRZENIGDY, nie uwoerzyli byście, zę moze miec tyle lat!!!!
On skacze, biega, bawi się jak szczenię, ale wszyscy wiedzą, ze duże psiaki, zyja znacznie krócej niż malutkie, a 14 lat to naprawde sporo jak na takiego psiaka. Czy znalazł by się ktoś, kto zaadoptował by tego przystojniaka, i pokazał by mu, ze słoneczko świeci też dla niego :placz:
On tak strasznie się cieszy kiedy ktoś do niego dochodzi!!!!
Wyglada wtedy tak rozkosznie :loveu:
Czy nikt już nie pokocha tego staruszka :(
[SIZE="4"]nie dajmy mu umrzeć w schronie :placz:

• Replies 188
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Serce mi sie ściska jak widze te wszystkie piękne staruszki w schronisku ,a wszystko to zgotowali im ludzie i mam nadzieje ,że wszyscy którzy pozbyli sie swoich psiaków tylko dlatego że juz są stare,że oni tez na stare lata zostana sami jak te psiaki.

Posted

dziewczyny, to jest jakiś rasowiec, ale nie wiem jaka to rasa, w każdym bądź razie dosyć droga rasa.... teraz ludzie nie patrzą już na nic.....nie ważny, rasowy czy nie...idzie na śmietnik :placz:

Posted

Asior to nie jest żadna rasa. Po prostu piękny pies.

Nie wygląda na swoje lata. Ma taki młodzieńczy błysk w oku :)
Jemu też by się Kundel przydał... Mógłby jeszcze wnieść w czyjeś życie tyle radości, a ktoś w jego...