Gabi79 Posted July 9, 2012 Posted July 9, 2012 A teraz parę słów o Tolci. Wczoraj po południu została sama, bo Michał poszedł z Kajtuniem do znajomych. Była dla bezpieczeństwa zamknięta w klatce. Akurat wróciliśmy niemal w tym samym czasie. Tolusia szalała tak bardzo, że w biegu załatwiła się na posłanie Kajtunia. To była jej pierwsza noc "na wolności" tzn. nie w koszyku w zamkniętej klatce. Zasnęła na łóżku, a jak się obudziłam robiła obchód po pokoju. Kajtuś śpi, bo wczoraj się wyszalał, a Tolcia co jakiś czas próbuje złapać go za ogon i biedaczek co chwilę przed nią ucieka. Quote
Nadziejka Posted July 9, 2012 Posted July 9, 2012 (edited) :buzi::modla::buzi::iloveyou:Witaj kochana Gabryniu, jak cudnie czytac takie wiesci , pozdrawiamy sercem , zrob kochana co uwazasz :loveu::buzi: Agusi P stokroc dziekujemy za cudowne przyjecie , jak nad morzem , na wczasunkach[IMG]http://supergify.pl/images/stories/Milosc gify/serce7.gif[/IMG]:buzi::buzi: Edited July 9, 2012 by ewa gonzales Quote
AgusiaP Posted July 9, 2012 Author Posted July 9, 2012 Dziewczynki nie ma za co ;) Mnie było bardzo miło spotkac się w tak cudownym towarzystwie :loveu::loveu::loveu: Ewuniu jeszcze raz dziękuje za prezenik :loveu::loveu::loveu: Gabi jesli chodzi o załatwianie się w koszyczku to proponuje schowac klatke i koszyczek ;) zostawic samą kuwete i kocyk do spania ;) Quote
Gabi79 Posted July 9, 2012 Posted July 9, 2012 Tak zamierzałam zrobić, Aga jak będziesz jechać na Mydlice, albo jakoś w pobliżu W. Polskiego to proszę podejdź po klatkę. Proszę zrób w wolnej chwili rozliczenie w 1 poście i dopisz wydatki:modla: Wpływy dla Tolci: [SIZE=4][B][COLOR=#4b0082]* 20,- Ewa Gonzales dn. 08.07.[/COLOR][/B][/SIZE]:loveu::loveu::loveu: Quote
AgusiaP Posted July 9, 2012 Author Posted July 9, 2012 [quote name='Gabi79']Tak zamierzałam zrobić, Aga jak będziesz jechać na Mydlice, albo jakoś w pobliżu W. Polskiego to proszę podejdź po klatkę. Proszę zrób w wolnej chwili rozliczenie w 1 poście i dopisz wydatki:modla: Wpływy dla Tolci: [SIZE=4][B][COLOR=#4b0082]* 20,- Ewa Gonzales dn. 08.07.[/COLOR][/B][/SIZE]:loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Ok Gabi ;) podjade jutro lub w srode i przywioze kiciuni jedzonko :lol: zapomniałam wczoraj :shake: Quote
Gabi79 Posted July 9, 2012 Posted July 9, 2012 [quote name='AgusiaP']Ok Gabi ;) podjade jutro lub w srode i przywioze kiciuni jedzonko :lol: zapomniałam wczoraj :shake:[/QUOTE] Aguś, nie przywoź jedzonka na razie. Tolcia ma jeszcze sporo suchego, a saszetek w ogóle nie chce:-( Quote
Martika&Aischa Posted July 9, 2012 Posted July 9, 2012 [quote name='Gabi79']Ewuniu, przesyłam moc buziaków z rana!!!! Zaraz sobie wypiję cappucino od Ciebie. Co mam zrobić z tym, co mi wrzuciłaś do torebki???????????????? Przeznaczyć na ogłoszenia Tolci???????? [SIZE=5][COLOR=#ff0000]Wczoraj było BARDZO MIŁO, wszystkie ciotki WSPANIAŁE!!!!!![/COLOR][/SIZE] [SIZE=5][COLOR=#006400]Dziękuję wszystkim za spotkanie:loveu: największe podziękowania należą się Agusi za pyszne jedzonko i za to, że mogłyśmy się poczuć jak na wakacjach[/COLOR][/SIZE][/QUOTE] I ja się przyłącze do PODZIĘKOWAŃ :loveu: KTO BY POMYŚLAŁ ŻE MY 08.07 BĘDZIEMY W SAMEJ ŁEBIE :evil_lol: A MORZE TAK CIEPLUTKIE I WSPANIAŁE :diabloti: AGUNIA DZIĘKUJEMY :loveu::loveu::loveu: Quote
AgusiaP Posted July 9, 2012 Author Posted July 9, 2012 [quote name='Martika@Aischa']I ja się przyłącze do PODZIĘKOWAŃ :loveu: KTO BY POMYŚLAŁ ŻE MY 08.07 BĘDZIEMY W SAMEJ ŁEBIE :evil_lol: A MORZE TAK CIEPLUTKIE I WSPANIAŁE :diabloti: AGUNIA DZIĘKUJEMY :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Polecam się na przyszłośc Martunia :cool3::cool3::cool3: Szkoda tylko, że ten sztrom nadciągnął i śnieżnymi kulkami wielkości groszku posypało :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ok Gabrysiu :lol: Quote
Martika&Aischa Posted July 9, 2012 Posted July 9, 2012 [quote name='AgusiaP']Polecam się na przyszłośc Martunia :cool3::cool3::cool3: Szkoda tylko, że ten sztrom nadciągnął i śnieżnymi kulkami wielkości groszku posypało :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ok Gabrysiu :lol:[/QUOTE] Aguś i ten sztorm był potrzebny ;) szkoda tylko że nie wyrzucił dla naszej Ewuni człowieka ze szramą :lol: Może następnym razem się uda ;) Trzeba wstawić nowe zdjęcia Tolusi bo są cudowne :) a szczególnie te jak się mała przegląda w lustrze :lol: Quote
AgusiaP Posted July 9, 2012 Author Posted July 9, 2012 [quote name='Martika@Aischa']Aguś i ten sztorm był potrzebny ;) szkoda tylko że nie wyrzucił dla naszej Ewuni człowieka ze szramą :lol: Może następnym razem się uda ;) Trzeba wstawić nowe zdjęcia Tolusi bo są cudowne :) a szczególnie te jak się mała przegląda w lustrze :lol:[/QUOTE] Martunia a może wyrzucił :evil_lol: a my nie zauważyłyśmy go :eviltong: pochłoniete rozmową :diabloti: Zdjącie jest cudowne mogę je komuś przesłac mmskiem :lol: Quote
Martika&Aischa Posted July 9, 2012 Posted July 9, 2012 [quote name='AgusiaP']Martunia a może wyrzucił :evil_lol: a [B]my nie zauważyłyśmy g[/B]o :eviltong: pochłoniete rozmową :diabloti: Zdjącie jest cudowne mogę je komuś przesłac mmskiem :lol:[/QUOTE] Też fakt :evil_lol: Aguś prześlij naszej Myszy proszę bo ja bez kabla do telefonu :placz: bez aparatu :placz: wszystko zdechło :placz: Quote
AgusiaP Posted July 9, 2012 Author Posted July 9, 2012 [quote name='Martika@Aischa']Też fakt :evil_lol: Aguś prześlij naszej Myszy proszę bo ja bez kabla do telefonu :placz: bez aparatu :placz: wszystko zdechło :placz:[/QUOTE] A Mysza może już odebrac mmsy? Quote
iwonamaj Posted July 9, 2012 Posted July 9, 2012 I ja bardzo dziękuję, było cudnie, cioteczki :Rose:... Quote
Martika&Aischa Posted July 9, 2012 Posted July 9, 2012 [quote name='AgusiaP']A Mysza może już odebrac mmsy?[/QUOTE] Tak tak Agunia na pewno może :) Ode mnie przeszły ostatecznie wszystkie ;) jakoś po chińsku ale przeszły ;) Quote
Gabi79 Posted July 9, 2012 Posted July 9, 2012 [quote name='Martika@Aischa']Też fakt :evil_lol: Aguś prześlij naszej Myszy proszę bo ja bez kabla do telefonu :placz: bez aparatu :placz: wszystko zdechło :placz:[/QUOTE] Ja prześlę Myszce kilka najładniejszych Quote
Martika&Aischa Posted July 9, 2012 Posted July 9, 2012 [quote name='Gabi79']Ja prześlę Myszce kilka najładniejszych[/QUOTE] Super :) no to czekamy na zdjęcia ślicznej Tolusi :) Quote
Dancik Posted July 9, 2012 Posted July 9, 2012 To prawda, było SUPER. Świetnekobity, pyszne jedzenie a to wszystko wśród pięknych i burzliwychokoliczności przyrody...czego chcieć więcej :) Dziękuję Aguś iserdecznie pozdrawiam wszystkie uczestniczki zlotu :) Ps. Przelałam dzisiaj dla bezdomnejPerełki 40 zeta...jutro powinno być na koncie. Jeszcze raz serdeczne pozdrowienia ibuziaki dla Was dobre kobitki :) Quote
Dancik Posted July 9, 2012 Posted July 9, 2012 To prawda, było SUPER. Świetne kobity, pyszne jedzenie a to wszystko wśród pięknych i burzliwych okoliczności przyrody...czego chcieć więcej :) Dziękuję Aguś i serdecznie pozdrawiam wszystkie uczestniczki zlotu :) Ps. Przelałam dzisiaj dla bezdomnej Perełki 40 zeta...jutro powinno być na koncie. Jeszcze raz serdeczne pozdrowienia i buziaki dla Was dobre kobitki :) Quote
Dancik Posted July 9, 2012 Posted July 9, 2012 To prawda, było SUPER. Świetne kobity, pyszne jedzenie a to wszystko wśród pięknych i burzliwych okoliczności przyrody...czego chcieć więcej :) Dziękuję Aguś i serdecznie pozdrawiam wszystkie uczestniczki zlotu :) Ps. Przelałam dzisiaj dla bezdomnej Perełki 40 zeta...jutro powinno być na koncie. Jeszcze raz serdeczne pozdrowienia i buziaki dla Was dobre kobitki :* Quote
Dancik Posted July 9, 2012 Posted July 9, 2012 To prawda, było SUPER . Świetne kobity , pyszne jedzenie a to wszystko wśród pięknych i burzliwych okoliczności przyrody ...czego chcieć więcej :) Dziękuję Aguś i serdecznie pozdrawiam wszystkie uczestniczki zlotu :) Ps. Przelałam dzisiaj dla bezdomnej Perełki 40 zeta ...jutro powinno być na koncie . Jeszcze raz serdeczne pozdrowienia i buziaki dla Was dobre kobitki :) Quote
Dancik Posted July 9, 2012 Posted July 9, 2012 To prawda, było SUPER . Świetne kobity , pyszne jedzenie a to wszystko wśród pięknych i burzliwych okoliczności przyrody ...czego chcieć więcej :) Dziękuję Aguś i serdecznie pozdrawiam wszystkie uczestniczki zlotu :) Ps. Przelałam dzisiaj dla bezdomnej Perełki 40 zeta ...jutro powinno być na koncie . Jeszcze raz serdeczne pozdrowienia i buziaki dla Was dobre kobitki :) Quote
Mysza2 Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 (edited) przystojniak pozdrawia :) [IMG]http://i46.tinypic.com/23lkw8m.jpg[/IMG] [IMG]http://i46.tinypic.com/miduok.jpg[/IMG] [IMG]http://i50.tinypic.com/15yi2ci.jpg[/IMG] [IMG]http://oi47.tinypic.com/2ywxy0k.jpg[/IMG] [IMG]http://i48.tinypic.com/4i24b6.jpg[/IMG] Edited July 10, 2012 by Mysza2 Quote
iwonamaj Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 Nasz maleńtas kochany :lol:... A zaprzyjaźnił się już z kuwetką?:cool3: Quote
Recommended Posts