Jump to content
Dogomania

Kraków - Axel, MA NAJWSPANIALSZY DOM NA ŚWIECIE!!!!!!!

Recommended Posts

Posted

musisz usunąć z treści aukcji wszystkie zdjęcia Axela :( tam widać dwa zdjęcia axela i tylko jedno Gonza.
Wejdź w aukcje , daj edytuj i tam usuń zdjęcia i od nowa dodaj Gonza.

• Replies 210
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no własnie tak zrobiłam....usunęłam zdjęcia axela i władowałam fotki gonza....niby w treści mam wszystko okay ale w rzeczywistości każdy widzi:cool1:

Posted

słuchajcie :loveu: jakie wieści

Cześć
Zgodnie z obietnicą, przesyłam jako dowód, że u nas wszystko gra, kilka zdjęć :)
Axel czuję się coraz lepiej :)
Wczoraj po raz pierwszy pojechaliśmy z Axelem na naszą działke która ma już niedługo dla nas wszystkich stać się domem.
Świeciło piękne słońce , było cieplutko a my z Axelem poszliśmy na spacer na łąkę - miałam wrażenie że on naprawdę był szczęśliwy - biegał , rozrabiała, znajdował patyki i przynosił mi je żebym się z nim bawiła , no naprawdę niesamowite uczucie, taka metamorfoza zwierzaka w te kilka dni :))))
Biegał i podskakiwał jak mały piesio nie zważając nawet na swoją chora łapkę ( może to znak że się goi...?)
Strasznie żałowałam że tam nie zabrałam aparatu bo to by były dopiero zdjęcia.... ale co się odwlecze to nie uciecze... ;))
Póki co pozdrawiamy serdecznie Ciebie Asiu ,no i oczywiście wszystkich z dogomanii ( dziękujemy za wszystkie serdeczności :) ciagle śledzimy nasz wątek i nie tylko )
Magda Tomek i Axel

a oto obiecane zdjęcia :)

uuuwielbiam mizianko.....

jesteśmy już kumplami ;)

baaa , nawet koty lubię :)

taki jestem przystojniak

a to moje przeznaczenie...a miałem nie być kanapowcem, Pani brała mnie z myślą, ze chociaż ja będe w ogrodzie :) a tu klapa

Posted

nowe wieści :)
o Axelku :)

:))))) Cześć
To Axel jest wspaniały :) właśnie mnie dokładnie wylizał jak zwykle z rana na dzieńdobry :))))) przy okazji zawsze ładuje się na kolana ( całe swoje 40kg....)
Tak , to ten ślad na prawej łapce ( sączy się z przetoki , ale chyba juz trochę mniej )
Wczoraj wieczorem na spacerze ( poszliśmy razem z Tomkiem -on z Aspiryna , ja z Axelem , musiałabyś to zobaczyć co one wyprawiały... :)))))
Jak dwie wielkie kulki- turlały się po ziemi , boksowały, zaczepiały, dostawały jakiegoś szmyrgla jak jakieś młodziaki , to był fantastyczny widok .
Bedzie dobrze , teraz to już wiem napewno :))))
W sprawie Bartka chcemy dzwonić jutro albo w sobote.
Mam teraz przez kilka dni straszny zapiernicz w robocie, a chcemy na spokojnie pogadać co i jak.
Poza tym za tydzień chyba przyjedziemy do Was z tym kagańcem no i dalej troszkę obłaskawiać Bartusia , nasze maleństwo.... ;))
Póki co wczoraj odnalazłam go na Waszej stronce
Pozdrowionka
Magda

Jak zabiorą Bartka to będzie najcudowniejszy dzień na świecie....Bartek skazany na schronisko do końca zycia bo ma łatykę psa bardzo agresywnego!!!
Magdo, Tomku, jesteście wielcy!!!!!!

Posted

Magdo, skoro czytasz, to wiedz, że zasługujesz na moją wdziecznośc.
Pozwalasz nam wierzyć, że są jeszcze ludzie, którym nie jest obojętny los tych biednych zwierząt.
W razie problemów zawsze możesz liczyć na moją pomoc.
Wymiziaj wszystkie psiury ode mnie, dziękuję.

Posted

Asior napisał(a):
no nie??? :loveu:
i pomyśleć, że Axla zauważyli na allegro :)
sa cudowni
Ciekawe czy bernardyna Bartka tez uda im się odmienić :)

:lol:
Asior to wspaniali ludzie ,a pan Tomek na pewno sobie poradzi z Bartkiem jestem tego pewna ,a Bartek nie jest znowu tak grożny jak mu ludzie przypisują.:loveu:

Posted

Bartek - olbrzymi bernardyn, na razie jest w schronie, ale za jakiś czas (ok m-c, dwa) będą juz mieli gotowy kojec dla niego i wtedy będą mogli go wziąć..na razie będą go resocjalizować w schronie :)

Posted

asior myslalam ze juz przenioslas watek axela...dobra napisalam juz w tej sprwie do szamanki....zaraz axel wedruje do mojego ulubionego dzialu juz w domu.
ale ja nie z tym ....axel mial 3 obserwatorow...a od kiedy na jego miejsce na allegro wskoczyl ten bezlapy pies pojawil sie jeszcze jeden obserwator:multi:

Posted

ehh wiecie co, ja nie wierzę w tych obserwatorów. Ludzie daja sobie do obserwowanych aukcji jak sa ciekawi co z psem będzie...a nie jak chcą tego konkretnego psa :(

Posted

Super że Bartek będzie miał dom. Myśmy oglądali Bartka ale Ci znajomi szukali spokojnego bernardyna dlatego zdecydowali się na Adkę. Ale ona też potrafi- we wtorek jak pojechalismy zrobić zastrzyk wzięłam swoją Tabi. Adka chyba zaczęła bronić swojego.Owinęła nogi męża smyczą i go wywróciła.Asior sa fajne zdjęcia.

Posted

wtatara Bartek został skazany na dożywocie w schronisku, bo z łatką agresora nikt go nie będzie chciał, jednak magda z Tomkiem jak go zobaczyli to od razu Tomkowi się oczy zaświciły (notabene pasuja do siebie :) oba wielkie chłopy )
Mam nadzieje, że adopcja Bartka dojdzie do skutku i pewno magda pośpiesza Tomka, zeby szybko uwijali się z budową boxu ( jak na razie ogradzają teren działki a w następnej kolejności przyjdzie pora na zrobienie wybiegu Bartusiowi...)
Hi hi najlepsze jest to, ze Oni o Bartku juz mówią NASZ :loveu:

Posted

bartek cale zycie mieszkal w kojcu, a jak szarancza wracala ze szkoly to dzgała bartka patykami przez kratki.
wtedy bartek zaczal sprawiac problemy, wlasiciel oddal go do schroniska.
bartek mocno pogryzl w noge wetke w schronisku.