Asior Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 musisz usunąć z treści aukcji wszystkie zdjęcia Axela :( tam widać dwa zdjęcia axela i tylko jedno Gonza. Wejdź w aukcje , daj edytuj i tam usuń zdjęcia i od nowa dodaj Gonza. Quote
rotek_ Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 no własnie tak zrobiłam....usunęłam zdjęcia axela i władowałam fotki gonza....niby w treści mam wszystko okay ale w rzeczywistości każdy widzi:cool1: Quote
weszka Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Kochany Axel, jak dobrze że został zabrany. Oby wszystko z łapką było dobrze... Quote
rotek_ Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 oj jak dobrze...axel to największy szcześciarz:loveu: a przystojniak z niego taki:loveu: Quote
Asior Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 słuchajcie :loveu: jakie wieści Cześć Zgodnie z obietnicą, przesyłam jako dowód, że u nas wszystko gra, kilka zdjęć :) Axel czuję się coraz lepiej :) Wczoraj po raz pierwszy pojechaliśmy z Axelem na naszą działke która ma już niedługo dla nas wszystkich stać się domem. Świeciło piękne słońce , było cieplutko a my z Axelem poszliśmy na spacer na łąkę - miałam wrażenie że on naprawdę był szczęśliwy - biegał , rozrabiała, znajdował patyki i przynosił mi je żebym się z nim bawiła , no naprawdę niesamowite uczucie, taka metamorfoza zwierzaka w te kilka dni :)))) Biegał i podskakiwał jak mały piesio nie zważając nawet na swoją chora łapkę ( może to znak że się goi...?) Strasznie żałowałam że tam nie zabrałam aparatu bo to by były dopiero zdjęcia.... ale co się odwlecze to nie uciecze... ;)) Póki co pozdrawiamy serdecznie Ciebie Asiu ,no i oczywiście wszystkich z dogomanii ( dziękujemy za wszystkie serdeczności :) ciagle śledzimy nasz wątek i nie tylko ) Magda Tomek i Axel a oto obiecane zdjęcia :) uuuwielbiam mizianko..... jesteśmy już kumplami ;) baaa , nawet koty lubię :) taki jestem przystojniak a to moje przeznaczenie...a miałem nie być kanapowcem, Pani brała mnie z myślą, ze chociaż ja będe w ogrodzie :) a tu klapa Quote
Asior Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 nowe wieści :) o Axelku :) :))))) Cześć To Axel jest wspaniały :) właśnie mnie dokładnie wylizał jak zwykle z rana na dzieńdobry :))))) przy okazji zawsze ładuje się na kolana ( całe swoje 40kg....) Tak , to ten ślad na prawej łapce ( sączy się z przetoki , ale chyba juz trochę mniej ) Wczoraj wieczorem na spacerze ( poszliśmy razem z Tomkiem -on z Aspiryna , ja z Axelem , musiałabyś to zobaczyć co one wyprawiały... :))))) Jak dwie wielkie kulki- turlały się po ziemi , boksowały, zaczepiały, dostawały jakiegoś szmyrgla jak jakieś młodziaki , to był fantastyczny widok . Bedzie dobrze , teraz to już wiem napewno :)))) W sprawie Bartka chcemy dzwonić jutro albo w sobote. Mam teraz przez kilka dni straszny zapiernicz w robocie, a chcemy na spokojnie pogadać co i jak. Poza tym za tydzień chyba przyjedziemy do Was z tym kagańcem no i dalej troszkę obłaskawiać Bartusia , nasze maleństwo.... ;)) Póki co wczoraj odnalazłam go na Waszej stronce Pozdrowionka Magda Jak zabiorą Bartka to będzie najcudowniejszy dzień na świecie....Bartek skazany na schronisko do końca zycia bo ma łatykę psa bardzo agresywnego!!! Magdo, Tomku, jesteście wielcy!!!!!! Quote
agnieszka30 Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Magdo, skoro czytasz, to wiedz, że zasługujesz na moją wdziecznośc. Pozwalasz nam wierzyć, że są jeszcze ludzie, którym nie jest obojętny los tych biednych zwierząt. W razie problemów zawsze możesz liczyć na moją pomoc. Wymiziaj wszystkie psiury ode mnie, dziękuję. Quote
Asior Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 no nie??? :loveu: i pomyśleć, że Axla zauważyli na allegro :) sa cudowni Ciekawe czy bernardyna Bartka tez uda im się odmienić :) Quote
Foksia i Dżekuś Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Asior napisał(a):no nie??? :loveu: i pomyśleć, że Axla zauważyli na allegro :) sa cudowni Ciekawe czy bernardyna Bartka tez uda im się odmienić :) :lol: Asior to wspaniali ludzie ,a pan Tomek na pewno sobie poradzi z Bartkiem jestem tego pewna ,a Bartek nie jest znowu tak grożny jak mu ludzie przypisują.:loveu: Quote
Asior Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 Bartek - olbrzymi bernardyn, na razie jest w schronie, ale za jakiś czas (ok m-c, dwa) będą juz mieli gotowy kojec dla niego i wtedy będą mogli go wziąć..na razie będą go resocjalizować w schronie :) Quote
rotek_ Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 ta pare ma ogromne serce!!! to szczęscie że axel trafił właśnie do nich Quote
rotek_ Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 asior myslalam ze juz przenioslas watek axela...dobra napisalam juz w tej sprwie do szamanki....zaraz axel wedruje do mojego ulubionego dzialu juz w domu. ale ja nie z tym ....axel mial 3 obserwatorow...a od kiedy na jego miejsce na allegro wskoczyl ten bezlapy pies pojawil sie jeszcze jeden obserwator:multi: Quote
agnieszka30 Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Rotek.....:mad: Dlaczego ty nie na zajęciach???Hę????:mad: Quote
rotek_ Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 hehehe bo ja dzisiaj tylko 3 godziny zajec mialam:lol: to teraz czekam na busika do domu Quote
Asior Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 ehh wiecie co, ja nie wierzę w tych obserwatorów. Ludzie daja sobie do obserwowanych aukcji jak sa ciekawi co z psem będzie...a nie jak chcą tego konkretnego psa :( Quote
agnieszka30 Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Asior !!!! ty natychmiast tfu tfu rób!!! Quote
rotek_ Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 asior my to cie do antypocieszaczy zatrudnimy....:mad: a jak było z axelem....coooo ...chociaż z drugiej strony to masza troche racji..... Quote
wtatara Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Super że Bartek będzie miał dom. Myśmy oglądali Bartka ale Ci znajomi szukali spokojnego bernardyna dlatego zdecydowali się na Adkę. Ale ona też potrafi- we wtorek jak pojechalismy zrobić zastrzyk wzięłam swoją Tabi. Adka chyba zaczęła bronić swojego.Owinęła nogi męża smyczą i go wywróciła.Asior sa fajne zdjęcia. Quote
Asior Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 wtatara Bartek został skazany na dożywocie w schronisku, bo z łatką agresora nikt go nie będzie chciał, jednak magda z Tomkiem jak go zobaczyli to od razu Tomkowi się oczy zaświciły (notabene pasuja do siebie :) oba wielkie chłopy ) Mam nadzieje, że adopcja Bartka dojdzie do skutku i pewno magda pośpiesza Tomka, zeby szybko uwijali się z budową boxu ( jak na razie ogradzają teren działki a w następnej kolejności przyjdzie pora na zrobienie wybiegu Bartusiowi...) Hi hi najlepsze jest to, ze Oni o Bartku juz mówią NASZ :loveu: Quote
rotek_ Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 no nie wiem czy teraz to axel zazdrosny nie bedzie....to w każdym razie dodatkowa konkurencja do kochania:mad: :evil_lol: Quote
kiwi Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 bartek cale zycie mieszkal w kojcu, a jak szarancza wracala ze szkoly to dzgała bartka patykami przez kratki. wtedy bartek zaczal sprawiac problemy, wlasiciel oddal go do schroniska. bartek mocno pogryzl w noge wetke w schronisku. Quote
Recommended Posts