mag.da Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 (edited) [quote name='jaanka']szkoda że więcej czasu mu nie dali . No właśnie. Ja też żałuję, że chociaż kilka dni nie wytrzymali, bo Agat był zdezorientowany, wystraszony i pewnie nie zachowywał się normalnie. Z czasem pewnie by się wyluzował i zaaklimatyzował. Sunia po początkowych próbach "ustawiania" go na swoim terenie też by pewnie odpuściła, bo u nas szaleli razem ponad 2 godz., pili z jednej miski, dostawali jednocześnie smakołyki i nic niepokojącego się nie działo, wręcz przeciwnie - byli nierozłączni. Szkoda, bo miejsce wymarzone dla Agata. Ale może znajdzie jeszcze równie fajne ;) Trochę fotek, jeszcze sprzed wyjazdu: Edited August 8, 2012 by mag.da Quote
wegielkowa Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 Agatape, ale masz fajne zdjęcia do ogłoszeń na Kielce, Katowice Opole i Wrocław. Pilne, bo transport w tamtym kierunku będzie 27.08:) Quote
savahna Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 Agat pakiet Łódź http://tablica.pl/oferta/agat-aktywny-przyjazny-lagodny-pies-mix-owczarek-wilczak-husky-adopcja-ID1p0oJ.html#c1b237aa;r:;s: Quote
erka Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 A na tej fotce to chyba już po przyjeździe, zdziwiony,że wrócił;). Quote
Agata P Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 [quote name='wegielkowa']Agatape, ale masz fajne zdjęcia do ogłoszeń na Kielce, Katowice Opole i Wrocław. Pilne, bo transport w tamtym kierunku będzie 27.08:) Dziś Wrocław http://wroclaw.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-AGAT-orginalnej-urody-pies-dla-aktywnych-ADOPCJA-W0QQAdIdZ402730577 Ty to umiesz człowiekowi''kota pogonić'':cool3: Quote
wegielkowa Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 [quote name='Agata P']Dziś Wrocław http://wroclaw.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-AGAT-orginalnej-urody-pies-dla-aktywnych-ADOPCJA-W0QQAdIdZ402730577 Ty to umiesz człowiekowi''kota pogonić'':cool3: Wiedziałam, że Wrocław wybierzesz na dziś, bo jutro spokojnie zrobisz Opole i Katowice:) Łodzi nie musisz, bo Savahna zrobiła:) Quote
Agata P Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 [quote name='wegielkowa']Wiedziałam, że Wrocław wybierzesz na dziś, bo jutro spokojnie zrobisz Opole i Katowice:) Łodzi nie musisz, bo Savahna zrobiła:) dzięki za cynk:cool3: Quote
FLY Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Weimaromaniaczka wysłałam Ci na miala jeszcze kilka drobiazgów przed chwilą...I dziś wyślę paczuszkę do węgielkowej (jest naprawdę mała także spokojnie;) ). P.S Boże jaki on śliczny... Quote
Weimaromaniaczka Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 FLY napisał(a):Weimaromaniaczka wysłałam Ci na miala jeszcze kilka drobiazgów przed chwilą...I dziś wyślę paczuszkę do węgielkowej (jest naprawdę mała także spokojnie;) ). P.S Boże jaki on śliczny... Ok,ale odbiore je dopiero jutro bo mi jeszcze transferu na 2-3 godzinki starczy tylko teraz.A od jutra już będę podłączona "na stałe" :lol: Quote
savahna Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 wegielkowa napisał(a):Wiedziałam, że Wrocław wybierzesz na dziś, bo jutro spokojnie zrobisz Opole i Katowice:) Łodzi nie musisz, bo Savahna zrobiła:) Agata P napisał(a):dzięki za cynk:cool3: Jaki cynk?? To jest presinng w wersji light.:evil_lol::evil_lol: A tak serio to zrobisz dwa rejony czy mam Cię od jednego uwolnić?:razz: Szczerze to wolę ogłosić Agata niż po raz setny Misia czy Bridża, choc to mnie też nie ominie. Jak coś to krzycz.Póki jeszcze mogę to zrobię.;) Quote
Agata P Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 [quote name='wegielkowa']Wiedziałam, że Wrocław wybierzesz na dziś, bo jutro spokojnie zrobisz Opole i Katowice:smile: Łodzi nie musisz, bo Savahna zrobiła:smile: Zrobiłam to Opole ( tyranie jeden):cool3: http://tablica.pl/oferta/agat-super-pies-dla-aktywnych-adopcja-ID1peIl.html więcej niestety nie dam rady bo mi ''wywala'' ,dopiero za kilka dni [quote name='savahna']Jaki cynk?? To jest presinng w wersji light.:evil_lol::evil_lol: A tak serio to zrobisz dwa rejony czy mam Cię od jednego uwolnić?:razz: Szczerze to wolę ogłosić Agata niż po raz setny Misia czy Bridża, choc to mnie też nie ominie. Jak coś to krzycz.Póki jeszcze mogę to zrobię.;) Jak możesz to zrób dobra kobieto Katowice Agatowi to ja jutro może Kanisa ?? Quote
savahna Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Dobra kobieto?? Czy Ty mnie przypadkiem nie obrażasz?:evil_lol: Tak do mnie Szu mówił, ale po hipnozie....:diabloti: Jak weźmiesz ode mnie Kanisa to ja za Ciebie mogę ostatecznie Agata na Katowice zrobić:eviltong: Quote
Agata P Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Dzień dobry! Savahno:diabloti: Musimy się jakoś wymieniać ,bo teraz większość serwisów uważa,że ''co za dużo to............wywalić'':shake: Quote
savahna Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 [quote name='Agata P']Dzień dobry! Savahno:diabloti: Agato Pe:mad: Musimy się jakoś wymieniać ,bo teraz większość serwisów uważa,że ''co za dużo to............wywalić'':shake: GPS zamontowany w obcasaie lewego buta wegielkowej wskazuje,ze jest 72 km od Kielc... i tylko to ją teraz ratuje, przed "dzień dobry" z mojej strony.:diabloti::diabloti: Quote
mag.da Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 To macie dziewczynki jeszcze trochę zdjątek, żeby Wam ogłoszonek nie wywalało :loveu: Quote
savahna Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 (edited) A dziękujemy za zdjątka. Piekny pieseczek.Popatrzymy sobie.:eviltong: Mam takie wspomnienie z Agatem związane: nie znałam psa, wiozłam go na kolanach, głowe miał przy mojej aorcie....więc miałam wizje....rodem z horroru, bo wcale taka odważna do obcych psow nie jestem. U Agaty Pe nawet tego jej małego czarnego się bałam. Ale już u Ciebie mag.da jak dojechalismy, trzymalismy sztamę z Agatem.Podbiegał, machał ogonem jak do starej kumpeli. Docenił moją odwagę. Najbardziej nie cierpię tworzenia kolejnych wersji tekstów,żeby nie wywalało na serwisach....:roll: Edited August 8, 2012 by savahna Quote
Agata P Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Zdjątka super.....jak zawsze :loveu: Śliczności moje kochane :loveu: A mówiłaś Mag.do ,że Agat nie za bardzo lubi ptactwo :roll: ale kaczuszki widać lubi ;) [quote name='savahna'] U Agaty Pe nawet tego jej małego czarnego się bałam.:cool1: Ale już u Ciebie mag.da jak dojechalismy, trzymalismy sztamę z Agatem.Podbiegał, machał ogonem jak do starej kumpeli. Docenił moją odwagę.:evil_lol::evil_lol: Małe czarne jest strasznie wredne,nawet domowników rozstawia po kątach:cool3: albo wyczuł Twój strach :roll: Quote
erka Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Savahnko, to chyba ja Ci teraz powiem dzień dobry:diabloti:. Dlaczego to Agat ma takie chody u Ciebie, a Misiu i Bridż w odstawkę:mad:. Chyba będziesz woziła wszystkie psiaki na kolanach,żeby potem wszystkie miały równe szanse :eviltong:. Quote
savahna Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 (edited) Wiesz co Centralo....zaraz wrócę, tylko cos policze.:diabloti: Policzyła: Bridż był 11 razy ogłaszany przeze mnie (+ Agate pe ilestam) Misiu 9 razy przeze mnie(+ AP)....a to oznacza tyle wersji tekstu...to jest...straszne...normalnie mam juz klawiaturowstręt chyba.Ogłaszać mogę na okrągło, ale dobija mnie wymyślanie. Bridż mój typ psa jest, może chcę go sobie zostawic...A Misia dam Agacie na urodziny....dzieste.... Edit: A skąd centrala wie co oznacza owo :"dzień dobry" i dlaczego centrala jest wulgarna??? Edited August 8, 2012 by savahna Quote
Recommended Posts