Jump to content
Dogomania

Piesek,pieseczek.... mały Bajek,13 lat w schronisku.Za TM. Do zobaczenia..

Recommended Posts

• Replies 790
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tak,mi tez jego najbardziej zal.
Bo nie wyjdzie,chocbysmy sie wyrocili na druga strone.A nawet nie mozna mu losu poprawic w schronie,bo na spacer sie go nie zabierze...mozna tylko podawac groszki,poglaskac w boksie,to wszystko.Biedny,głupi dziczek.

Posted

da sie wziac na smycz,da sie wziac na rece,ale spacer :shake: nie przejdzie nawet paru krokow.
To zdecydowanie najbiedniejszy obecnie pies w schronie.Na szczeście on sobie nie zdaje z tego sprawy,juz zapomnial ,jak wyglada dom i według niego tak wyglada zycie.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Dopiero trafiłam na wątek. Taki fajny psiak całe życie w schronie, jakie to wszystko niesprawiedliwe.... Czy będą nowe zdjęcia maluszka? Może allegro jakieś nowe? Nie można się poddawać , Bajek się nie poddał skoro tyle lat żyje za kratami. Jak wspaniale by było żeby wylegiwał się w ogródku pełnym kwiatów razem z swoim czlowiekiem...

Posted

[quote name='magdawi']Dopiero trafiłam na wątek. Taki fajny psiak całe życie w schronie, jakie to wszystko niesprawiedliwe.... Czy będą nowe zdjęcia maluszka? Może allegro jakieś nowe? Nie można się poddawać , Bajek się nie poddał skoro tyle lat żyje za kratami. Jak wspaniale by było żeby wylegiwał się w ogródku pełnym kwiatów razem z swoim czlowiekiem...[/quote]

tez podrzuce :)

trzeba podrzucac starsze - nie wygasle watki :))

Posted

Bajek, idziemy na spacerek, a ty biegniesz do przodu na cieniutkiej lince, której nawet nie zauważysz i nie włożą ci obróżki tylko szelki, do których się przyzwyczaisz w boksie i.... będziesz wolny, szczęśliwy.