brazowa1 Posted May 18, 2008 Author Posted May 18, 2008 tak,mi tez jego najbardziej zal. Bo nie wyjdzie,chocbysmy sie wyrocili na druga strone.A nawet nie mozna mu losu poprawic w schronie,bo na spacer sie go nie zabierze...mozna tylko podawac groszki,poglaskac w boksie,to wszystko.Biedny,głupi dziczek. Quote
brazowa1 Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 da sie wziac na smycz,da sie wziac na rece,ale spacer :shake: nie przejdzie nawet paru krokow. To zdecydowanie najbiedniejszy obecnie pies w schronie.Na szczeście on sobie nie zdaje z tego sprawy,juz zapomnial ,jak wyglada dom i według niego tak wyglada zycie. Quote
Celina12 Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Smutno się robi...Bidulek. Na jedno może i dobrze,że nie wiem już... Quote
brazowa1 Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 ma watek juz tylko czysto dla naszych emocji,bo....glupio zamknac jak piesek zyje,prawda? Quote
brazowa1 Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 no głupio. Wyc sie chce,gdy sie na niego patrzy :shake: Quote
brazowa1 Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 [quote name='Betbet']to jest chyba taki...wyrzut sumienia[/quote] tak........................... Quote
ponka1 Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Oj piesku:shake:....bez smyczy też da się żyć, tylko mieć swojego człowieka i maleńki ogródek. Quote
brazowa1 Posted June 28, 2008 Author Posted June 28, 2008 zeby tak kazdy myslal,jak Ty,Ponko.... Quote
magdawi Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Dopiero trafiłam na wątek. Taki fajny psiak całe życie w schronie, jakie to wszystko niesprawiedliwe.... Czy będą nowe zdjęcia maluszka? Może allegro jakieś nowe? Nie można się poddawać , Bajek się nie poddał skoro tyle lat żyje za kratami. Jak wspaniale by było żeby wylegiwał się w ogródku pełnym kwiatów razem z swoim czlowiekiem... Quote
Angie :) Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 [quote name='magdawi']Dopiero trafiłam na wątek. Taki fajny psiak całe życie w schronie, jakie to wszystko niesprawiedliwe.... Czy będą nowe zdjęcia maluszka? Może allegro jakieś nowe? Nie można się poddawać , Bajek się nie poddał skoro tyle lat żyje za kratami. Jak wspaniale by było żeby wylegiwał się w ogródku pełnym kwiatów razem z swoim czlowiekiem...[/quote] tez podrzuce :) trzeba podrzucac starsze - nie wygasle watki :)) Quote
ponka1 Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Bajek, idziemy na spacerek, a ty biegniesz do przodu na cieniutkiej lince, której nawet nie zauważysz i nie włożą ci obróżki tylko szelki, do których się przyzwyczaisz w boksie i.... będziesz wolny, szczęśliwy. Quote
brazowa1 Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 piękne marzenia...ale tak nie bedzie...:shake: Quote
Recommended Posts