Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 582
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Dżdżowniś']Nianiek mówił że nie było tragedii ale mis sprę jednak pod kołdrę się pchała.[/QUOTE]
Ja sie wcale nie dziwie, bo sama boje sie burzy :oops:

Posted

Przyszła paczka od Magdola na bazarek dla małego. Nie wiem co tam cioteczka podesłała bo dopiero wróciłam do domu. Jutro będę podziwiać i jak mi się uda to już fotki im strzelę. No a jak mi wypali to po niedzieli zabiorę się do dzieła :)

Posted

[quote name='b-b']Przyszła paczka od Magdola na bazarek dla małego. Nie wiem co tam cioteczka podesłała bo dopiero wróciłam do domu. Jutro będę podziwiać i jak mi się uda to już fotki im strzelę. No a jak mi wypali to po niedzieli zabiorę się do dzieła :)[/QUOTE]

Oooo superrrr (: a Ja tu się chyba przekręce. Dziadek zrzędzi że mi uszy się skręcają w chńskie es, leje ,wczoraj cały dzień, kurde nawet do lasu iść przez taką pogodę nie mogę.Nie ma to jak wakacje.

Posted

Wakacje? Ja będąc 3 dni u kuzyna wyszłam tylko raz na krótki spacer do lasu, który jest 150m od domu. Co robiłam całe dnie? Sprzątałam!!!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='auraa']Wakacje? Ja będąc 3 dni u kuzyna wyszłam tylko raz na krótki spacer do lasu, który jest 150m od domu. Co robiłam całe dnie? Sprzątałam!!!!!!!!!!!![/QUOTE]

O boziu sprzątanie:wallbash: , A jak się czuje nasz kolega?

Posted

[quote name='auraa']Wakacje? Ja będąc 3 dni u kuzyna wyszłam tylko raz na krótki spacer do lasu, który jest 150m od domu. Co robiłam całe dnie? Sprzątałam!!!!!!!!!!!![/QUOTE]

Masakra( (: to już niewiadomo co gorsze /Kuzyn z mega pier dolnikiem czy zrzędliwy dziadek przy mokrej pogodzie. Nie ma do kąd spylić ((:

Gmoszczakiewicz został zreprymendowany przez miss sprę za wykradanie papu z osobistej miski. Tak go cholera obwarczała że niańiek dawał mu miseczki z papu na posłanko.Ale on i tak jest trzęsi tyłek , no i nie ma mnie, przewodniczki stada.(:

Posted

A ja powoli zabieram się za szykowanie bazarku dla małego. Muszę fantom porobic fotki, przygotowac opisy. Jeśli wszystko wypali w poniedziałek powinnam już go zrobic.
Czochraczki dla małego :)

Posted

[quote name='puma08']Uwiódł mnie ten Wasz Gmoszczak :loveu:[/QUOTE]

No bo on jest meeega superancki(:

Super że te bazarki wypalą.Wczoraj była całkiem nie zła pogoda więc zwiałam z domu, a dziś szaroburo. Już mi się moje stado po nocach śni.(: