Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 498
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

brazowa1 napisał(a):
Boss całe noce spi na dworze.Wczoraj,gdy bardzo,bardzo pozno wychodzilam ze schroniska (przygotowania do wystawy w Sopocie),zobaczylam,jak sie umoscil miedzy dwoma gretingami i smacznie spał.

A co to som te gretingi?

Posted

Taa a sama do nich zaglądałaś:evil_lol:

Wiecie co mi ta Brazowa zrobiła????????
Najpierw mi to naopowiadała, jak szły z Deedee i wyszły im na drogę półroczne dziki, że one tutaj chadzają, bo jabłuszka i inne smaczne rzeczy.
A potem mi kazała tamtędy wracać i jeszcze mówiła: idź idź tu nie ma dzików!

Posted

[quote name='Kasia25']Taa a sama do nich zaglądałaś:evil_lol:

Wiecie co mi ta Brazowa zrobiła????????
Najpierw mi to naopowiadała, jak szły z Deedee i wyszły im na drogę półroczne dziki, że one tutaj chadzają, bo jabłuszka i inne smaczne rzeczy.
A potem mi kazała tamtędy wracać i jeszcze mówiła: idź idź tu nie ma dzików!

I co Kasiu, odważna byłaś, poszłaś??:cool3:

Posted

Poszłam, musiałam się do domku dostać, główna brama już zaknięta była. Szłam w tempie ekspresowym z duszą na ramieniu, gdyby mi nawet jakiś kot na drogę wyszedł, to ja już tak dalece włączyłam wyobraźnie, że cały SOPOT, by usłyszał mój donośny głos:cool1:

Posted

:megagrin::megagrin::megagrin: Współczuję Kasiu:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale rzeczywiście na Twoim miejscu też bym miała stracha:smhair2: Chociaż samej to łatwo gdzieś odskoczyć a z pieskiem na smyczy to już ciężka sprawa:roll:
Boss ty ogierze:crazyeye::diabloti: w górę:lol:

Posted

Bo to było tak:szłysmy sobie na spacer z pieskiem i z Deedee i nagle szuru-buru,słuchac dziki.Ale wybieły takie maluszki trzy,wielkosci rottweilera.mowie,Deedee,idziemy,one sa mlode,nic nie zrobia,a Deedee :a jak tam mamusia zostala w krzakach? :evil_lol:

Posted

a co u Bossa,to nikt nie pyta?
Boss wcale staruszkiem nie jest -raz,ze podrywal Misze,a dwa,ze wystarczy pojsc do jego boksu,wyciagnac go na spacer,a juz Bossowi ubywa lat.Biega,szaleje,podryguje,skacze.
Ale juz za bardzo utył-sama mu podtykam pod nos rozne groszki,ale chyba musze skonczyc :roll: