kolejna kobietka Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 juz, przepraszam bylo dla znajomych :P teraz jest publiczne Quote
handzia Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 [quote name='kolejna kobietka']Wydarzenie: https://www.facebook.com/events/326472000767615/ napiszcie co odnosnie wplat wpisac.... Ja już udostępniam :) Quote
handzia Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 Plina, wysłałam do Ciebie pieniądze 40 zł od shiiny, wpisałam mój nick, ale nie napisałam, że to dla Bezimiennej, ale pewnie się domyślisz ;) Quote
kolejna kobietka Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 "handzia" rozumiem, ze ten paypal to twoj? [email protected] i na niego maja chetne osoby wysylac pieniazki? wole sie upewnic, bo Pani na fb prosi o paypal ♥ Quote
kolejna kobietka Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 podajcie mi prosze jeszcze na pw numer konta do "pliny" paypal wpisalam w tresc wydarzenia, numer konta bankowego bede wysylac przez pw... Quote
kolejna kobietka Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 dostalam przed chwila numer konta... Quote
plina Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 (edited) Dopiero dostałam się do internetu, więc piszę co i jak. Post rozliczeniowy uzupełniony, handzia - dziękujemy za udostępnienie PayPala! Zaraz skontaktuję się z Joanną w sprawie wydarzenia na FB, żeby móc umieszczać ważne informacje. Sunia wyjeżdża jutro ze schroniska, na skarpecie suni jest 85 zł. Kochana Kundelkowa Skarbonka zgodziła się przekazać 200 zł na leczenie suni! :Rose: W ciągu 6 tygodni musimy zwrócić Skarbonce 15% kwoty, tj 30 zł (mogę wykorzystać bazarek, z którego niedługo będzie 40zł) Skarbonko, bardzo dziękujemy , to ogromna pomoc dla Bezimiennej! :loveu: Banerki do pobrania: Edited June 29, 2012 by plina Quote
kolejna kobietka Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 Kochana Kundelkowa Skarbonka zgodziła się przekazać 200 zł na leczenie suni! :Rose: W ciągu 6 tygodni musimy zwrócić Skarbonce 15% kwoty, tj 30 zł (mogę wykorzystać bazarek, z którego niedługo będzie 40zł) Skarbonko, bardzo dziękujemy , to ogromna pomoc dla Bezimiennej! :loveu: wow!!! :loveu: Quote
asiuniab Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 [quote name='kolejna kobietka']Kochana Kundelkowa Skarbonka zgodziła się przekazać 200 zł na leczenie suni! :Rose: W ciągu 6 tygodni musimy zwrócić Skarbonce 15% kwoty, tj 30 zł (mogę wykorzystać bazarek, z którego niedługo będzie 40zł) Skarbonko, bardzo dziękujemy , to ogromna pomoc dla Bezimiennej! :loveu: wow!!! :loveu: super bardzo się cieszę, sunieczko kibicuje Tobie w powrocie do zdrowia, ale wiem, najpierw trzeba Cię dobrze zdiagnozować; Quote
handzia Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 [quote name='kolejna kobietka']"handzia" rozumiem, ze ten paypal to twoj? [email protected] i na niego maja chetne osoby wysylac pieniazki? wole sie upewnic, bo Pani na fb prosi o paypal ♥ Tak, jest mój. Pieniądze od Ciebie przesłałam już do pliny. Można na niego wysyłać, ja będę przekazywała dalej :) Quote
agata51 Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 Potrzebne stałe deklaracje czy jednorazowe wpłaty? Talia - piękne imię. Quote
plina Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 Czekamy z niecierpliwością na sunię :) Wpłaty potrzebne są zarówno stałe jak i jednorazowe, ponieważ nie wiemy ile może trwac leczenie suni. Też jestem za nadaniem jej imienia TALIA ;) Quote
toyota Posted June 30, 2012 Author Posted June 30, 2012 (edited) Podajcie mi proszę także nr konta, ponieważ na fb jest podany mój e- mail i 2 osoby do mnie napisały w tej sprawie. Edited June 30, 2012 by toyota Quote
plina Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 Nr już podrzuciłam, toyoto, dodaj w 1 poście informację że rozliczenie jest w poście #4 Quote
kolejna kobietka Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 toyoto dodaj tez prosze link do wydarzenia na fb Quote
yucca Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 [quote name='plina'] Kochana Kundelkowa Skarbonka zgodziła się przekazać 200 zł na leczenie suni! :Rose: W ciągu 6 tygodni musimy zwrócić Skarbonce 15% kwoty, tj 30 zł (mogę wykorzystać bazarek, z którego niedługo będzie 40zł) Skarbonko, bardzo dziękujemy , to ogromna pomoc dla Bezimiennej! :loveu: Ja mogę zwrócić te 15 % do Skarbonki, tylko mi przypomnijcie po 10-tym :) Quote
plina Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 (edited) Bezimienna dostała imię KIA :) Trochę dlatego, że wolontariuszka która ją uratowała ma nick toyota, trochę dlatego, że sunia ma motorek w tyłku i biega szybko jak samochód! :) Pobyt w schronisku bardzo źle wpływał na Kię – była zestresowana i przygnębiona. My z kolei zobaczyliśmy mega wesołego psa z wielką wolą życia. Nie mogliśmy uwierzyć, że ktoś mógł chcieć uśpić tak cudownego psa! Kiedy my zajęliśmy się rozmowami, sunia wykopała kamień i natychmiast zaczęła się nim bawić. Odkryliśmy, że umie cudownie aportować- kamień oddawała wprost do ręki, chcąc więcej i więcej! Oczu nie można było oderwać… Teraz Kia jest już bezpieczna. Została umyta i odrobaczona, żeby upewnić się czy na pewno nie ma robaków. Śpi na kocu po wyczerpującej zabawie i wcale nie ma ‘ochoty’ umierać! :) Jest naprawdę przerażająco chuda i ma problemy z oddychaniem, raz po raz chrapliwie kaszle próbując nabrać powietrza. Po leczeniu musi znaleźć wspaniałą rodzinę - może z dziećmi, bo mimo że sunia jest starsza, werwę ma jak młodzik! Czekam na relację toyoty, bo to ona widziała niesamowitą przemianę suni :) Edited June 30, 2012 by plina Quote
handzia Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 Od razu sunia lepiej wygląda po wyjściu ze schronu, jakby życie w nią wstąpiło :)Ale chudzina z niej straszna... Quote
__Lara Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 Taka kruszynka z niej, dobrze, że już poza schronem :) Quote
kolejna kobietka Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 cudownie, kruszynka juz bezpieczna! ♥ jestescie wspaniale! :kiss_2: dziekuje rowniez z calego serca tej pracownicy ze schronu (chociaz tego nie przeczyta), ale jednak to rowniez dzieki niej sunieczka jest uratowana! ♥ martwi mnie ten kaszel, ale zobaczymy co powie wet i co wyjdzie z badan, nie bede sie za wczasu martwic, bede dobrej mysli :) Quote
Lionees Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 Jak dobrze,że sunieczka już bezpieczna :) Bardzo Jej kibicowałam,choć cicho siedziałam,bo nijak pomóc nie mogę :shake: Ona jest kopią mojego Niuniusia,2 dni temu minęła 1 rocznica Jego śmierci :-(.Adoptowałam Go ze schroniska w Zabrzu,był tam 8 lat,u mnie przeżył 3 lata -miał około 15lat.Co to był za pies...moja druga połowa,moje serce najdroższe... Dlatego tak bliska jest mi ta sunia i bardzo się cieszę,że już jest wszystko na dobrej drodze.Oby maleńka znalazła kochajęcy domek,z całego serca Jej tego życzę :) Quote
diana79 Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 to niesamowite że sunia tak szybko odżyła :) jak dobrze że już opuściła to straszne miejsce :) Quote
toyota Posted July 1, 2012 Author Posted July 1, 2012 (edited) plina napisał(a):Nr już podrzuciłam, toyoto, dodaj w 1 poście informację że rozliczenie jest w poście #4 kolejna kobietka napisał(a):toyoto dodaj tez prosze link do wydarzenia na fb Uzupełniłam :). Jesli chodzi o sunię, to była najbardziej niesamowita i błyskawiczna przemiana jaką widziałam. Ona w schronisku sprawiała wrażenie jakby ledwo stała na nogach. Była apatyczna i ledwo dreptała. Po przyjeździe do DT została puszczona na dobrze ogrodzonym podwórku i po chwili przyniosła kamień i "prosiła" o jego rzucanie. Nie chciała przerwać tej zabawy, chociaż tylne nóżki jej się trzęsły i aż jej zarzucało tył. Edited July 1, 2012 by toyota Quote
agusiazet Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 agusiazet napisał(a):Poprosiłam o pomoc finansową dla sunia w Skarpecie im. Talcott, która pomaga starszym pieskom:) Poproszę o numer konta Bezimiennej, gdyż Skarpeta im. Talcott wspomoże ją grosikiem. Numer konta proszę wysłać do MagdyNS na PW, która jest skarbnikiem Skarpety! Z dopiskiem, że suczka od agusiazet, wtedy nie trzeba zwrotu:) Quote
Recommended Posts