Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='paulinken']Dostałam wiadomość z tablicy, Pani z Dzierżoniowa, podała dokładny adres. Czy ktoś z nią rozmawiał telefonicznie? Jest zainteresowana Marcelą. Wysłałam zapytanie, czy zgadza się na wizytę.[/QUOTE]

a jakie tel. były podane, ja jak teraz robię ogłoszenia to podaję 3 tel. na Olę, Klaudię i Elę;

• Replies 254
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Podałam na Avilię i Klauduś. Wysłałam do Klauduś sms, czy rozmawiała z tą Panią, ale nie odpisała. Pani się zgadza na wizytę, ale ja nie mogę decydować. Spróbuję zadzwonić do Klaudii.

Posted

[quote name='paulinken']Rozmawiałam z Klaudią, szukamy kogoś na wizytę w Dzierżoniowe, os. Różane.[/QUOTE]

To jest Dzierżoniów koło Wrocławia? Nie ten gdzie jest hotelik u michelle04? Może giselle byłaby w stanie?

Posted

[quote name='paulinken']michelle04 może zrobić wizytę, adres już ma, czekam tylko na nr telefonu od tej Pani.[/QUOTE]
Kciuki zaciśnięte... Oj żeby obie poszły do domku.....

Posted

[quote name='paulinken']michelle04 może zrobić wizytę, adres już ma, czekam tylko na nr telefonu od tej Pani.[/QUOTE]
Kciuki zaciśnięte... Oj żeby obie poszły do domku.....

Posted

[quote name='paulinken']Dostałam pw od rotek, że miała kiedyś tam nieudaną adopcję, tylko nie znam numeru mieszkania, mam nadzieję, że to nie ci sami ludzie...[/QUOTE]
no to chyba na priw trzeba się wymienić nr mieszkań, żeby upewnić się, że to nie to samo miejsce?

Posted

Opinia pozytywna :)
Moja subiektywna ocena jest taka Pani jest bardzo rozsądna i nie wykazuje huuura optymizmu w stylu będziemy mieć pieska i reszta jako tam się uloży,rozmawialyśmy o wychowaniu, nauce czystości, karmieniu itp rzeczy, rodzinka jest 4 osobowa rodzice i dwie córeczki, jednak jak dla mnie w wieku wczesno szkolnym, druga jakieś 4 lata, dziewczynki będa wychodzily z pieskiem na spacer dlatego ważne jest by piesek nie byl duży i by dziewczynki poradzily sobie z tym obowiązkiem, Pani rowniez martwila się czy sunieczka nie będzie rozszczekana, bo poniżej mieszka rodzinka z bliźniakami i nie chcieliby zaklócac spokoju zachowaniem pieska, jak dla mnie bardzo racjonalne podejście do sprawy, bo wiadomo sąsiedzi potrafią uprzykszać życie :) Ogólnie rodzinka aktywna, spacery piesze i rowerowe na które chcą zabierać psinę
Mają kotka, którego karmią sucha karmą i sunieczke też chca przyzwyczajac do suchej stąd pytnaie Pani co sunieczka je by nie miala rewolucji, ale wyjasnilysmy, że tego nie da się uniknąć i potrzeba troszkę czasu by piesek przyzwyczail się do nowego pożywienia, bo nie wiem czym sunia jest teraz karmiona,
Pani obecnie przebywa na urlopie, więc mialaby czas na naukę czystości i przyzwyczajenie malej do rytmu dnia
Co do transportu zaoferowalam pomoc w ewentualnej podróży z Wrocka do Dzierżoniowa, jeśli ktoś jechalby do Wro, ale dopiero w przyszlym tygodniu, bo od jutra jestem na szkoleniu w W-wie do końca tygodnia,
Na koniec poprosilam Pania o kontakt mailowy na adres podany w ogloszeniu i decyzję czy jest nadal zinteresowana tą adopcją i ewentualne pytania o zachowanie sucznieczki ponieważ ja nie potrafię na nie odpowiedzieć, gdyż nie mam kontaktu z psinką,
Tyle, reszta w Waszej gestii, ja ewentualnie mogę slużyć Pani rada i transportem na podanej wyżej trasie
Powodzenia

Posted

[quote name='asiuniab']super opinia, oby Pani się odezwała:)[/QUOTE]
Oj tak:)
[B]Czy Klaudia wie? Zadzwońcie kochane do niej żeby domek nie przepadł.Sorki ,że proszę ale jestem za granicą i roaming drogi.
[/B]