phase Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Jest nieziemski. :loveu: Rośnie chłopak szybko! Quote
Izabela124. Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Nie żałuj nam jego zdjęć, bo szybko rośnie i się zmienia :) Piękny jest :) Quote
Kaaasia Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 http://zapodaj.net/images/d8b804d850935.jpg Jaki słodziak o niewinnym spojrzeniu :loveu:. Quote
gops Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 ale mały już bydlasty jest , będzie świetny ! śliczny skubaniec :) Quote
justysiek Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 jest piękny, takie cielątko:loveu: rób dużo fot, bo z dnia na dzien będzie inny, wiem co mówię:evil_lol: Quote
Culineo Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 (edited) zakochalam sie w tej mordce :loveu: Edited August 2, 2012 by Culineo Quote
Aleksandrossa Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 Właśnie miałam pisać że ,,byczek" :cool3: Ale cudo rośnie :) Uwielbiam patrzeć na TTB które są prowadzone w odpowiedni sposób, w odpowiednich rękach :loveu: Życzymy samych pozytywnych, wspólnych chwil :loveu: Quote
Guest _Kamila Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Huh jaki bandzior! Szczeniaki mają to do siebie, że wyglądają słodko, ale ten wzrok łobuza mówi za siebie :D Quote
Alicja Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 ale ci się piękny diabelek trafił :loveu: http://zapodaj.net/images/9381b1efdb4c5.jpg ja miałam fajnie , bo Ozzy jest z Gliwic a ja z Rybnika więc zanim wzięłam go do domu to byłam u niego 2 razy i poznałam wszystkie psiaczki w hodowli Quote
szalej Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 Cudny chłopak! Ale by miał zabawe z Bliską :D A czemu jednak nie Rahim? :D Quote
ciaperek2 Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 Witam.Pozdrawiam małego Wadimai jego opiekunów.Jestem opiekunem brata Wadima pieska o imieniu Deja Vu Hot Like Hell w domu Dodge. Quote
faith35 Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 Cudny chłopak, będzie z niego cudowny amstaffik :loveu: Rób jak najwięcej zdjęć, byś miała co później wspominać, bo te czasy, kiedy masz taką kluchę w domu lecą nieubłagalnie szybko :diabloti: Niestety :evil_lol: Quote
phase Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Jaki piękny banerek masz. :) Daj parę fotek malucha i wieści co u niego. :) Quote
Natussiaa Posted August 25, 2012 Author Posted August 25, 2012 Dziekuje bardzo :) Wadim już troszkę się zmienił od ostatnich zdjec ;) Dzisiaj lub jutro pojdziemy na spacerek porobic zdjecia to wkleimy :) Straszny z niego uparciuch i cwaniak :) No i troszkę wybredny się chłopak zrobił :) We wrzesniu idziemy na wystawe się przejsc i pokazac malemu jakie to ciekawe miejsce :lol: Ogólnie to łobuziak jest prze kochany ;) Quote
faith35 Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 Skąd ja to znam, uparciuch, cwaniak, ah, tak, jak mój Leon...:) Czekamy na zdjęcia, szczyle z tygodnia na tydzień się zmieniają ;) Chodź ja osobiście nie mogę się doczekać, aż mój urośnie i wydorośleje, bo na razie buty i takie tam nie mają szans na przetrwanie u niego i oby szybko z tego wyrósł! :evil_lol: Quote
Natussiaa Posted August 26, 2012 Author Posted August 26, 2012 faith35 napisał(a):Skąd ja to znam, uparciuch, cwaniak, ah, tak, jak mój Leon...:) Czekamy na zdjęcia, szczyle z tygodnia na tydzień się zmieniają ;) Chodź ja osobiście nie mogę się doczekać, aż mój urośnie i wydorośleje, bo na razie buty i takie tam nie mają szans na przetrwanie u niego i oby szybko z tego wyrósł! :evil_lol: ja szczerze to też bym wolała aby Wadim już wydoroślał :) jutro wkleje fotki łobuziaka :) Quote
Recommended Posts