jola_li Posted July 21, 2012 Author Posted July 21, 2012 Nutusia napisał(a):Czyli... PREZES! :) A w tłumaczeniu na angielski - PRESIDENT :)! Quote
Nutusia Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 A Ty co? Nie czytałaś powyższych postów, że się tak spoufalasz?!?!?!?! Witam, Mister President Marian powinno być!!!! ;) Wiem, że się osobiście znasz z Jego księgową, ale mimo wszystko!!!! :) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 Taki młody, a taki nadziany....:evil_lol::-o U Mańka wszystko ok, odezwę się teraz dopiero w piątek. Trzymam kciuki aby w tygodniu zadzwonił jakiś sensowny domek!! Quote
jola_li Posted July 22, 2012 Author Posted July 22, 2012 Ania+Milva i Ulver napisał(a):Taki młody, a taki nadziany....:evil_lol::-o Ba! Niektórzy tak już mają ;). Tylko obawiam się, że w ciągu 2 miesięcy wszystko przepuści i znów będę musiała kombinować skąd tu zdobyć kasę ;). No chyba że się pojawi jakaś sensowna propozycja rodzinno-mieszkaniowa ;). U Mańka wszystko ok, odezwę się teraz dopiero w piątek. Trzymam kciuki aby w tygodniu zadzwonił jakiś sensowny domek!! Ja też trzymam! A poza tym wyjeżdżam na tydzień. Dla odmiany na... Mazury ;). Internetu tam brak, a więc odwiedzę Maniusia dopiero po powrocie :). Wszystkich Maniusiowych Przyjaciół serdecznie pozdrawiam :)! Quote
Nutusia Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 Jolu, Aniu - odpoczywajcie! I wracajcie do nas z nową, pourlopową energią :) Quote
Gusiaczek Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 Nutusia napisał(a):A Ty co? Nie czytałaś powyższych postów, że się tak spoufalasz?!?!?!?! Witam, Mister President Marian powinno być!!!! ;) Wiem, że się osobiście znasz z Jego księgową, ale mimo wszystko!!!! :) Do mnie pijesz? Quote
jola_li Posted July 31, 2012 Author Posted July 31, 2012 Jestem :). A Ania pewnie jeszcze urlopuje :). Ciekawe co u Maniusia. Fajnie byłoby zobaczyć nowe zdjęcia :). Telefonów na razie brak :(... Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 Jestem, rozliczam miesiąc;) Fotki będą dopiero w przyszłym tygodniu , bo pożyczyłam aparat siostrze na wyjazd. Ale nagram filmik;) zobacze jakie foty robi kamera, to najwyzej coś pstryknę, ale na takie ogłoszeniowe, to jak będę miała swój aparat. Maniuś ok, ładnie przybrał na wadze, także na przyszły tydzień umawiam kastrację. Quote
jola_li Posted July 31, 2012 Author Posted July 31, 2012 O, fajnie że już jesteś :). Jak Maniuś przyjął Twoją nieobecność? Tęsknił? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 Szalał jak co dzień , szybko się przyzwyczaja do nowego, do nowych osób- choć jest na początku na dystans. Quote
Nutusia Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Super wieści! Czyli w nowej rodzinie też się szybko odnajdzie ;) A telefon zadzwoni, Jolu, nie martw się. Wakacyjny czas nie sprzyja takim poważnym decyzjom, ale niedługo się skończy (choć niektórzy będą baaaaaaardzo żałować ;)). W górze już z pewnością od dawna jest zapisane gdzie, kiedy i u kogo Maniolo zamieszka, więc trzeba spokojnie i cierpliwie czekać :) Quote
Ellig Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Manius, przepraszam. Rodzina Gusiaczek przebywajaca na wakacjach w Suwalkach znalazla psa: Nieduzego , spokojnego i miziastego w typie spaniela i sie nim zaoopiekowala a nawet znalazla dla niego dom w Warszawie,jest tylko klopot bo na cito / do soboty/ potrzebny jest transport. Transport z Suwałk do Warszawy. Telefon kontaktowy: Maja 509 43 28 34 Quote
jola_li Posted August 1, 2012 Author Posted August 1, 2012 [quote name='Ellig'] Rodzina Gusiaczek przebywajaca na wakacjach w Suwalkach znalazla psa: Nieduzego , spokojnego i miziastego w typie spaniela i sie nim zaoopiekowala a nawet znalazla dla niego dom w Warszawie,jest tylko klopot bo na cito / do soboty/ potrzebny jest transport. Transport z Suwałk do Warszawy. Telefon kontaktowy: Maja 509 43 28 34 Mało casu, kruca bomba :(. Ale teraz wakacje, może akurat ktoś będzie wracał stamtąd. Może warto by popytali w jakichś ośrodkach turystycznych? Quote
Ellig Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Poprosilan, zeby rozwiesili troche odrecznie napisanych ogloszen, w tej sprawie mozna rowniez kontaktowac sie z Kingą. Quote
jola_li Posted August 2, 2012 Author Posted August 2, 2012 Maniuś, mam kłopoty z Internetem, ale jak będę tylko mogła to będę zaglądać (mam nadzieję, że szybko mi nareperują). Quote
Ania+Milva i Ulver Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 to trzymam kciuki za szybką naprawę Maniuś z dziś rana, fotek kamerą nie da rady -rozmazane, nagrałam krótki filmik. Foty jak siostra wróci. http://www.youtube.com/watch?v=p4xDzJMA0wo&feature=youtu.be Quote
jola_li Posted August 2, 2012 Author Posted August 2, 2012 [quote name='Ania+Milva i Ulver']to trzymam kciuki za szybką naprawę Maniuś z dziś rana, fotek kamerą nie da rady -rozmazane, nagrałam krótki filmik. Foty jak siostra wróci. http://www.youtube.com/watch?v=p4xDzJMA0wo&feature=youtu.be Już mam Internet :)! Teraz dla odmiany telefon nie działa... Kochany Maniutek :)!!! Mogę patrzeć na okrągło jak się pięknie bawi :)! Quote
jola_li Posted August 2, 2012 Author Posted August 2, 2012 mestudio napisał(a):Zapisuję się u Maniusia i zajrzę czasami. Będzie nam bardzo miło :)! Quote
Nutusia Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Piłeczka, koleżanka, ganianki, mizianki, wolność, lato - KRAINA SZCZĘŚLIWOŚCI :) Quote
Recommended Posts