Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 730
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A Ty co? Nie czytałaś powyższych postów, że się tak spoufalasz?!?!?!?! Witam, Mister President Marian powinno być!!!! ;) Wiem, że się osobiście znasz z Jego księgową, ale mimo wszystko!!!! :)

Posted

Ania+Milva i Ulver napisał(a):
Taki młody, a taki nadziany....:evil_lol::-o

Ba! Niektórzy tak już mają ;).

Tylko obawiam się, że w ciągu 2 miesięcy wszystko przepuści i znów będę musiała kombinować skąd tu zdobyć kasę ;).
No chyba że się pojawi jakaś sensowna propozycja rodzinno-mieszkaniowa ;).

U Mańka wszystko ok, odezwę się teraz dopiero w piątek. Trzymam kciuki aby w tygodniu zadzwonił jakiś sensowny domek!!

Ja też trzymam!

A poza tym wyjeżdżam na tydzień.
Dla odmiany na... Mazury ;).
Internetu tam brak, a więc odwiedzę Maniusia dopiero po powrocie :).

Wszystkich Maniusiowych Przyjaciół serdecznie pozdrawiam :)!

Posted

Nutusia napisał(a):
A Ty co? Nie czytałaś powyższych postów, że się tak spoufalasz?!?!?!?! Witam, Mister President Marian powinno być!!!! ;) Wiem, że się osobiście znasz z Jego księgową, ale mimo wszystko!!!! :)

Do mnie pijesz?

• 2 weeks later...
Posted

Jestem, rozliczam miesiąc;)

Fotki będą dopiero w przyszłym tygodniu , bo pożyczyłam aparat siostrze na wyjazd. Ale nagram filmik;) zobacze jakie foty robi kamera, to najwyzej coś pstryknę, ale na takie ogłoszeniowe, to jak będę miała swój aparat.

Maniuś ok, ładnie przybrał na wadze, także na przyszły tydzień umawiam kastrację.

Posted

Super wieści! Czyli w nowej rodzinie też się szybko odnajdzie ;) A telefon zadzwoni, Jolu, nie martw się. Wakacyjny czas nie sprzyja takim poważnym decyzjom, ale niedługo się skończy (choć niektórzy będą baaaaaaardzo żałować ;)). W górze już z pewnością od dawna jest zapisane gdzie, kiedy i u kogo Maniolo zamieszka, więc trzeba spokojnie i cierpliwie czekać :)

Posted

Manius, przepraszam.

Rodzina Gusiaczek przebywajaca na wakacjach w Suwalkach znalazla psa: Nieduzego , spokojnego i miziastego w typie spaniela i sie nim zaoopiekowala a nawet znalazla dla niego dom w Warszawie,jest tylko klopot bo na cito / do soboty/ potrzebny jest transport.

Transport z Suwałk do Warszawy.
Telefon kontaktowy: Maja 509 43 28 34

Posted

[quote name='Ellig']
Rodzina Gusiaczek przebywajaca na wakacjach w Suwalkach znalazla psa: Nieduzego , spokojnego i miziastego w typie spaniela i sie nim zaoopiekowala a nawet znalazla dla niego dom w Warszawie,jest tylko klopot bo na cito / do soboty/ potrzebny jest transport.

Transport z Suwałk do Warszawy.
Telefon kontaktowy: Maja 509 43 28 34

Mało casu, kruca bomba :(.
Ale teraz wakacje, może akurat ktoś będzie wracał stamtąd.
Może warto by popytali w jakichś ośrodkach turystycznych?