Ellig Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 [FONT=comic sans ms]"Jak myśl sprzed lat,[/FONT][FONT=comic sans ms] jak wspomnień ślad wraca dziś pamięć o tych, których nie ma."[/FONT] Quote
jola_li Posted November 1, 2012 Author Posted November 1, 2012 Moje psie niebo Dokąd idą psy gdy odchodzą? No bo jeśli nie idą do nieba, to przepraszam Cię, Panie Boże, mnie gościny tam też nie potrzeba. Ja poproszę na inny przystanek – tam gdzie merda stado ogonów. Zrezygnuję z anielskich chórów tudzież innych nagród nieboskłonu. W moim niebie będą miękkie sierści, nosy, łapy, ogony i kły. W moim niebie będę znowu głaskać wszystkie moje pożegnane psy. ...........................Barbara Borzymowska Quote
jola_li Posted November 1, 2012 Author Posted November 1, 2012 Przed chwilą byłam na spacerze z moją psinką. Podbiegła do niej mała jasna psinka. Powąchała i - zanim zdążyłam się rozejrzeć czy jest gdzieś jej człowiek - pobiegła dalej. Człowieka nie było :(... Quote
jola_li Posted November 5, 2012 Author Posted November 5, 2012 Zapłaciłam za październikowy hotelik. Skończyło się wyróżnienie tablicy - w przyszłym tygodniu zrobię nowe. I nadal będę marzyć, żeby ktoś pokochał Maniusia.... Quote
rita60 Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 Dawno nie było u Maniusia,ale pamiętam...szkoda,że nikt nie pyta o niego:shake: Quote
Nutusia Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 Jolu, marzenia są po to, by się spełniać - pamiętaj o tym ;) Quote
jola_li Posted November 7, 2012 Author Posted November 7, 2012 [quote name='Nutusia']Jolu, marzenia są po to, by się spełniać - pamiętaj o tym ;)[/QUOTE] Staram się... Maniusiu, jadę znów do twojej wioski. Ale za parę dni wrócę i wtedy zrobię wyróżnioną tablicę. Quote
jola_li Posted November 12, 2012 Author Posted November 12, 2012 W Maniusiowej wiosce umarł Murzyn :(. Spędził życie na łańcuchu. Jest wreszcie wolny, ale mój świat posmutniał. Dziś zrobię Maniusiowi wyróżnioną "tablicę". Quote
rita60 Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 To okropne,całe życie na łańcuchu:shake:ludzie to jednak okrutne istoty... Quote
Ellig Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 Tak smutno Murzynku......:( Biegaj teraz szczesliwy i wolny za Tęczowym Mostem [*]. Quote
jola_li Posted November 13, 2012 Author Posted November 13, 2012 Wyróżniłam Maniusiowu tablicę. [url]http://tablica.pl/oferta/mlodziutki-wesolek-szuka-kumpla-na-dwoch-nogach-ID1E25F.html[/url] W zeszłym miesiącu było ponad 850 wejść i ----- cisza :(... Nie masz szczęścia, piesku, ale jeszcze się doczekasz... Quote
Nutusia Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 Jak to nie ma szczęścia? Wygrał los na loterii, że nie podzielił losu Murzynka przecież! To my się martwimy - dla niego obecne życie jest szczęśliwe, bezpieczne i radosne. Nie wie przecież, że zamierzasz mu je zmienić na jeszcze lepsze ;) Quote
rita60 Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 Trafiłaś w sedno Nutusia:razz:miłego dnia... Quote
jola_li Posted November 14, 2012 Author Posted November 14, 2012 [quote name='Nutusia']Jak to nie ma szczęścia? Wygrał los na loterii, że nie podzielił losu Murzynka przecież! To my się martwimy - dla niego obecne życie jest szczęśliwe, bezpieczne i radosne. Nie wie przecież, że zamierzasz mu je zmienić na jeszcze lepsze ;)[/QUOTE] Nie sposób nie przyznać Ci racji ---- i tego się trzymajmy :)! Quote
jola_li Posted November 14, 2012 Author Posted November 14, 2012 PROSZĘ O TRZYMANIE KCIUKÓW :)!!!!!!!!!!! Żadna tam praca czy inne roboty domowe nie mogą być wymówką ;)!!! Quote
Nutusia Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 O matko!!!!! Rzucam w kąt tłumaczenie w tej sekundzie!!!!! Quote
Gusiaczek Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 Oj, ja też trzymam z całych sił :kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: Quote
Ziutka Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 I ja trzymam z całych siłłłłłłłłłłł :) Quote
rita60 Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 Ja też trzymam....a szykuje się coś:razz: Quote
jola_li Posted November 14, 2012 Author Posted November 14, 2012 [quote name='Nutusia']O matko!!!!! Rzucam w kąt tłumaczenie w tej sekundzie!!!!! [quote name='Gusiaczek']Oj, ja też trzymam z całych sił :kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: [quote name='Ellig']Trzymam mocno!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [quote name='Ziutka']I ja trzymam z całych siłłłłłłłłłłł :) [quote name='rita60']Ja też trzymam.... Dziękuję :)! I nie puszczać proszę :)!!!!! a szykuje się coś:razz: Nooo... tak jakby ;)... Quote
jola_li Posted November 14, 2012 Author Posted November 14, 2012 Trzymają :)??? Nie oszukują ;)??? Quote
Ziutka Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 [quote name='jola_li']Trzymają :)??? Nie oszukują ;)???[/QUOTE] Ja cały czas trzymam :) Quote
Ellig Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 Ja tez trzymam i zagladam do Maniusia:) Quote
Recommended Posts