jola_li Posted November 15, 2012 Author Posted November 15, 2012 Tfu, tfu, tfu, tfu, tfu, tfu, tfu, tfu, tfu ;)... Jak na razie wszystko wskazuje na to, że Maniuś zamieszka w Olsztynie :). (Ale cieszenie się jeszcze surowo zakazane ;)!) Quote
Ellig Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 [quote name='jola_li']Tfu, tfu, tfu, tfu, tfu, tfu, tfu, tfu, tfu ;)... Jak na razie wszystko wskazuje na to, że Maniuś zamieszka w Olsztynie :). (Ale cieszenie się jeszcze surowo zakazane ;)!)[/QUOTE] Tfu, tfu..........................Puszczamy kciuki?:) Quote
jola_li Posted November 15, 2012 Author Posted November 15, 2012 [quote name='ellig']puszczamy kciuki?:) NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!! nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!! Quote
Ellig Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 [quote name='jola_li']NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ;-)!!!!!!!!!!!!! nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!! Trzymam mocniej zacisniete!:) Quote
jola_li Posted November 15, 2012 Author Posted November 15, 2012 [quote name='Ellig']Trzymam mocniej zacisniete!:)[/QUOTE] [quote name='Ziutka']Ja też cały czas trzymam :):):)[/QUOTE] Trzymajcie, trzymajcie, bo będę sprawdzać ;)! Quote
rita60 Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 Trzymamy,trzymamy...nie puszczamy:razz: Quote
Nutusia Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 Ani się ważymy puścić! Olsztyn - piękne miasto ;) I jezioro jest... No dobra, nie cieszę się ani trochę, a pomagają mi w tym niecieszeniu się zdrętwiałe od trzymania palce :) Quote
jola_li Posted November 15, 2012 Author Posted November 15, 2012 [quote name='Nutusia']Ani się ważymy puścić! Olsztyn - piękne miasto ;) I jezioro jest... [/QUOTE] A nawet 15 jezior :)! Quote
Ziutka Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 Joluś, kiedy będzie "coś" wiadomo, czy Maniuś pojedzie ? Quote
jola_li Posted November 15, 2012 Author Posted November 15, 2012 [quote name='Ziutka']Joluś, kiedy będzie "coś" wiadomo, czy Maniuś pojedzie ?[/QUOTE] No, niby Pani jest zdecydowana ;)... Niby mam jechać z Maniusiem na przedadopcyjną połączoną z przekazaniem go we wtorek ;)... Niby dzieci czekają ;)... Ale.... wiecie jak to bywa... ZABRANIAM SIĘ CIESZYĆ DO 7 GRUDNIA ;)!!! Quote
Nutusia Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 Aha, to ja się niby nie cieszę ;) Ale dlaczego do 7 grudnia, skoro we wtorek jest 20 listopada?... Quote
jola_li Posted November 15, 2012 Author Posted November 15, 2012 (edited) [quote name='Nutusia']Ale dlaczego do 7 grudnia, skoro we wtorek jest 20 listopada?...[/QUOTE]Taki sobie wymyśliłam okres próbny dla Państwa i czas na pokochanie Maniusia ;). Edited November 15, 2012 by jola_li Quote
Ellig Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 Jak trzeba to trzeba wytrzymam do 7 grudnia:) Quote
Ziutka Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 [quote name='Ellig']Jak trzeba to trzeba wytrzymam do 7 grudnia:)[/QUOTE] Ja też :) (10 znaków) Quote
jola_li Posted November 15, 2012 Author Posted November 15, 2012 [quote name='Ziutka']Ja też :) (10 znaków)[/QUOTE] Jak ma być mniej niż 10 znaków w poście, to dopisuję parę i nadaję czcionce kolor biały ;). Quote
jola_li Posted November 15, 2012 Author Posted November 15, 2012 [quote name='jola_li']Jak ma być mniej niż 10 znaków w poście, to dopisuję parę (np. kropki) i nadaję czcionce kolor biały ;). O tak......... Quote
Ziutka Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 [quote name='jola_li']Jak ma być mniej niż 10 znaków w poście, to dopisuję parę (np. kropki) i nadaję czcionce kolor biały ;).[/QUOTE] Tak bede robić :) Quote
Nutusia Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 Nie no, ja wnoszę protest! Na Mikołajki chcę prezent w postaci pozwolenia na cieszenie się!!!!! Quote
jola_li Posted November 15, 2012 Author Posted November 15, 2012 [quote name='Nutusia']Nie no, ja wnoszę protest! Na Mikołajki chcę prezent w postaci pozwolenia na cieszenie się!!!!![/QUOTE] We wtorek się okaże, czy dostaniesz dyspensę na ten jeden dzień ;). Quote
jola_li Posted November 16, 2012 Author Posted November 16, 2012 Dostałam sms-a od Pani, że nie będzie mogła adoptować Maniusia. I że później zadzwoni. Nie będzie prezentu mikołajkowego, Nutusiu. Quote
Ziutka Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 [quote name='jola_li']Dostałam sms-a od Pani, że nie będzie mogła adoptować Maniusia. I że później zadzwoni. Nie będzie prezentu mikołajkowego, Nutusiu.[/QUOTE] Buuuu...to szukamy domku dalej, znajdzie się napewno! Quote
Nutusia Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 O rety... A brzmiało tak pięknie :( Mam nadzieję, że rzeczywiście zadzwoni i się wytłumaczy. Dobrze, że Maniolo nie wie co się szykowało i przynajmniej on nie jest zawiedziony... A jeśli chodzi o prezent mikołajkowy - ja tam wierzę, że jeszcze nic straconego - w końcu do 6 grudnia zostało jeszcze trochę czasu ;) Quote
jola_li Posted November 16, 2012 Author Posted November 16, 2012 [quote name='Nutusia']O rety... A brzmiało tak pięknie :( Mam nadzieję, że rzeczywiście zadzwoni i się wytłumaczy. Dobrze, że Maniolo nie wie co się szykowało i przynajmniej on nie jest zawiedziony... A jeśli chodzi o prezent mikołajkowy - ja tam wierzę, że jeszcze nic straconego - w końcu do 6 grudnia zostało jeszcze trochę czasu ;)[/QUOTE] Tłumaczenia są dla mnie doskonale obojętne (z sms-a nie wynika na szczęście, że nastąpiła jakaś tragedia), więc na telefon specjalnie nie czekam i nawet wolę, żeby nie zadzwoniła. Nie mam nadziei - Mikołajki będą bez prezentu. Quote
Recommended Posts