Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tfu, tfu, tfu, tfu, tfu, tfu, tfu, tfu, tfu ;)...
Jak na razie wszystko wskazuje na to, że Maniuś zamieszka w Olsztynie :).
(Ale cieszenie się jeszcze surowo zakazane ;)!)

• Replies 730
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jola_li']Tfu, tfu, tfu, tfu, tfu, tfu, tfu, tfu, tfu ;)...
Jak na razie wszystko wskazuje na to, że Maniuś zamieszka w Olsztynie :).
(Ale cieszenie się jeszcze surowo zakazane ;)!)[/QUOTE]

Tfu, tfu..........................Puszczamy kciuki?:)

Posted

[quote name='jola_li']NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ;-)!!!!!!!!!!!!!
nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!

Trzymam mocniej zacisniete!:)

Posted

[quote name='Ellig']Trzymam mocniej zacisniete!:)[/QUOTE]

[quote name='Ziutka']Ja też cały czas trzymam :):):)[/QUOTE]
Trzymajcie, trzymajcie, bo będę sprawdzać ;)!

Posted

Ani się ważymy puścić! Olsztyn - piękne miasto ;) I jezioro jest... No dobra, nie cieszę się ani trochę, a pomagają mi w tym niecieszeniu się zdrętwiałe od trzymania palce :)

Posted

[quote name='Ziutka']Joluś, kiedy będzie "coś" wiadomo, czy Maniuś pojedzie ?[/QUOTE]
No, niby Pani jest zdecydowana ;)...
Niby mam jechać z Maniusiem na przedadopcyjną połączoną z przekazaniem go we wtorek ;)...
Niby dzieci czekają ;)...
Ale.... wiecie jak to bywa...

ZABRANIAM SIĘ CIESZYĆ DO 7 GRUDNIA ;)!!!

Posted (edited)

[quote name='Nutusia']Ale dlaczego do 7 grudnia, skoro we wtorek jest 20 listopada?...[/QUOTE]Taki sobie wymyśliłam okres próbny dla Państwa i czas na pokochanie Maniusia ;).

Edited by jola_li
Posted

[quote name='jola_li']Jak ma być mniej niż 10 znaków w poście, to dopisuję parę (np. kropki) i nadaję czcionce kolor biały ;).[/QUOTE]
Tak bede robić :)

Posted

[quote name='Nutusia']Nie no, ja wnoszę protest! Na Mikołajki chcę prezent w postaci pozwolenia na cieszenie się!!!!![/QUOTE]
We wtorek się okaże, czy dostaniesz dyspensę na ten jeden dzień ;).

Posted

[quote name='jola_li']Dostałam sms-a od Pani, że nie będzie mogła adoptować Maniusia.
I że później zadzwoni.

Nie będzie prezentu mikołajkowego, Nutusiu.[/QUOTE]
Buuuu...to szukamy domku dalej, znajdzie się napewno!

Posted

O rety... A brzmiało tak pięknie :( Mam nadzieję, że rzeczywiście zadzwoni i się wytłumaczy. Dobrze, że Maniolo nie wie co się szykowało i przynajmniej on nie jest zawiedziony...
A jeśli chodzi o prezent mikołajkowy - ja tam wierzę, że jeszcze nic straconego - w końcu do 6 grudnia zostało jeszcze trochę czasu ;)

Posted

[quote name='Nutusia']O rety... A brzmiało tak pięknie :( Mam nadzieję, że rzeczywiście zadzwoni i się wytłumaczy. Dobrze, że Maniolo nie wie co się szykowało i przynajmniej on nie jest zawiedziony...
A jeśli chodzi o prezent mikołajkowy - ja tam wierzę, że jeszcze nic straconego - w końcu do 6 grudnia zostało jeszcze trochę czasu ;)[/QUOTE]
Tłumaczenia są dla mnie doskonale obojętne (z sms-a nie wynika na szczęście, że nastąpiła jakaś tragedia), więc na telefon specjalnie nie czekam i nawet wolę, żeby nie zadzwoniła.
Nie mam nadziei - Mikołajki będą bez prezentu.