Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Karliko, ale fota przy czlowieku, przy nodze bardzo by sie przydala, przejrzalam jej fotki i w sumie ciezko stwierdzic jaka jest duza, sam opis srednia nie jest wystarczajacy, bo dla jednego sredni pies to do pol lydki a dla drugiego nad kolano..np,takze fajnie by bylo miec takie jej porownanie.Poza tym jak Milvy psychika? czy ona zostaje sama w domu? Napisz czasami cs wiecej o slicznotce, bo to ,ze jest piekna to wszyscy widzimy:loveu:ale jej charakter poznalas najlepiej Ty.

Posted

Zostaje sama w domu, nie niszczy, nie wyje. Lubi koty, psy, dzieci.. Jest bardzo pozytywna do ludzi - zaczepia ich w parku, żeby ją miziali. Prowokuje nawet najbardziej "niemrawe" psy do zabawy. Jest bardzo wesoła, karna. Bardzo śmieszna, grzeczna i przesympatyczna.
Pogoda ostatnio nie dopisuje - stąd nie wypaliły dwie sesje. Jedna z Ayią a druga z Fauką..

Posted

Nie jest nieustraszona i pewna siebie - z natury. Jednak nic nie jest jej straszne, jeżeli idzie z przewodnikiem. Zapinasz smycz i możesz zaprowadzić ją w środek budowy autostrady. Ufa bezgranicznie. Jest kochaną przylepą - zaczepą.
Zupełnie niekonfliktowy, przyjacielski pies.

Posted

Wpłynęła deklaracja od Dominiki za listopad i grudzień, przeleję na konto Milvy.
Karilko aagataa8 będzie w łodzi, może się dogadacie i porobicie razem zdjęcia? Dam jej aparat.
Monika pomyśl nad tekstem, ja chyba nie jestem w stanie nic wymyślić, wszystko mi się wali na głowę. Nie mam siły na nic.

Milva musi w końcu znaleźć domek

Posted

[quote name='Ania102']Wpłynęła deklaracja od Dominiki za listopad i grudzień, przeleję na konto Milvy.
Karilko aagataa8 będzie w łodzi, może się dogadacie i porobicie razem zdjęcia? Dam jej aparat.
Monika pomyśl nad tekstem, ja chyba nie jestem w stanie nic wymyślić, wszystko mi się wali na głowę. Nie mam siły na nic.

Milva musi w końcu znaleźć domek

Będę w Łodzi w sobotę i niedzielę, ale tylko w sobotę mam czas, bo kończę zajęcia o 13ej. W niedzielę zajęcia od rana do wieczora...
Ja jestem za

Posted

agata - bardzo chętnie sie spotkam! Jak będzie ładna pogoda (ma podobno być) to możemy pójść na spacer - ocenisz sama zachowanie Milvy. Sobote mam akurat wolną i moge wziąć dziewczyny na zwiedzanie miasta. Manufaktura jest fajna czy np. do Green Way na ul. Piotrkowskiej wpuszczają z psami... Jak będzie brzydko - zapraszam do mnie na kawe czy herbate.
691 185 448 - to mój numer. Prosze, napisz mi w sobote rano o której i gdzie będziesz. Ocenimy pogode i zadecydujemy co robimy.

Posted

pikolo poproszę justysiek, zeby poprawiła. Ona teraz ma problemy zdrowotne i mało zagląda na dogo, jak się pojawi to poprawi.

Aagatoo8 trzymam kciuki za udane zdjęcia! Uściskaj ode mnie MIlve!

Posted (edited)

[quote name='Ania102']pikolo poproszę justysiek, zeby poprawiła. Ona teraz ma problemy zdrowotne i mało zagląda na dogo, jak się pojawi to poprawi.

Aagatoo8 trzymam kciuki za udane zdjęcia! Uściskaj ode mnie MIlve!

Ok,dziekuje:lol:Milva jest piekna,dobra robota Karilko!Foty super:lol:

A jakie cudne uchole ma:loveu:

Edited by pikola
dopisek
Posted

Dzięki za zdjęcia! Czy jest ktoś chętny do ogłoszenia Milvy z nowym fotami?

Monika wymyslisz jej jakiś tekst? Ja właśnie wróciłam z Katowic. Jestem nieprzytomna, Jaaga jedzie jeszcze do michelle04 z moimi suńkami.
Proszę potrzebne mi są deklaracje, wczoraj ją zgarnełam jest w drodze do pdt
http://www.dogomania.pl/forum/threads/234723-Nika-malutka-suczka-z-guzem-znaleziona-pod-cmentarzem-ZBIERAMY-DEKLARACJE

Posted

[quote name='Ania102']Dzięki za zdjęcia! Czy jest ktoś chętny do ogłoszenia Milvy z nowym fotami?

Monika wymyslisz jej jakiś tekst? Ja właśnie wróciłam z Katowic. Jestem nieprzytomna, Jaaga jedzie jeszcze do michelle04 z moimi suńkami.
Proszę potrzebne mi są deklaracje, wczoraj ją zgarnełam jest w drodze do pdt
http://www.dogomania.pl/forum/threads/234723-Nika-malutka-suczka-z-guzem-znaleziona-pod-cmentarzem-ZBIERAMY-DEKLARACJE

wymysle,jutro postaram sie juz byc gotowa.

Posted

Milva czeka na Ciebie!

Delikatna, rozumna, o madrych , psich oczach, w ktorych wyczytasz jej smutna historie..Milva. Wystraszona i wychudzona psinka pojawila sie nagle na jednej z dzielnic.Ktos czasem rzucil jej resztki z obiadu..ktos probowal poglaskac..ktos przegonil.. w takiej beznadziei zyla Milva ,rok w rok rodzac potomstwo..
W koncu losem suni zainteresowaly sie psolube osoby. Po dlugich probach lapania wystraszonego stworzonka udalo sie! Sunia zostala umieszczona w domu tymczasowym, w ktorym juz odzywiona ,zaszczepiona i wysterylizowana czeka na cieply i kochajacy dom.
Milva to przecudowna psinka,jest bezproblemowa, swietnie dogaduje sie z innymi psami ,lubi koty, kocha dzieci! Grzecznie zostaje sama w domu, nie niszczy.
Az trudno uwierzyc ,ze kilka lat zyla na ulicy..
Milva ma ok 5 lat, przebywa w domu tymczasowym w Lodzi,
Warunkiem adocji jest podpisanie umowy adopcyjnej ,oraz wizyty przed i poadopcyjna.