Karilka Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 Milva ma taką śliczną chustkę - budzi zainteresowanie, uśmiechy, zaczepki, głaski i ... tylko tyle :(. Quote
monika083 Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 Karliko, ale fota przy czlowieku, przy nodze bardzo by sie przydala, przejrzalam jej fotki i w sumie ciezko stwierdzic jaka jest duza, sam opis srednia nie jest wystarczajacy, bo dla jednego sredni pies to do pol lydki a dla drugiego nad kolano..np,takze fajnie by bylo miec takie jej porownanie.Poza tym jak Milvy psychika? czy ona zostaje sama w domu? Napisz czasami cs wiecej o slicznotce, bo to ,ze jest piekna to wszyscy widzimy:loveu:ale jej charakter poznalas najlepiej Ty. Quote
Karilka Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 Zostaje sama w domu, nie niszczy, nie wyje. Lubi koty, psy, dzieci.. Jest bardzo pozytywna do ludzi - zaczepia ich w parku, żeby ją miziali. Prowokuje nawet najbardziej "niemrawe" psy do zabawy. Jest bardzo wesoła, karna. Bardzo śmieszna, grzeczna i przesympatyczna. Pogoda ostatnio nie dopisuje - stąd nie wypaliły dwie sesje. Jedna z Ayią a druga z Fauką.. Quote
monika083 Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 fajnie, to pomyse nad jakims nowym tekstem do ogloszen i trzeba ruszyc pelna para:) Quote
Karilka Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 Nie jest nieustraszona i pewna siebie - z natury. Jednak nic nie jest jej straszne, jeżeli idzie z przewodnikiem. Zapinasz smycz i możesz zaprowadzić ją w środek budowy autostrady. Ufa bezgranicznie. Jest kochaną przylepą - zaczepą. Zupełnie niekonfliktowy, przyjacielski pies. Quote
Ania102 Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 Wpłynęła deklaracja od Dominiki za listopad i grudzień, przeleję na konto Milvy. Karilko aagataa8 będzie w łodzi, może się dogadacie i porobicie razem zdjęcia? Dam jej aparat. Monika pomyśl nad tekstem, ja chyba nie jestem w stanie nic wymyślić, wszystko mi się wali na głowę. Nie mam siły na nic. Milva musi w końcu znaleźć domek Quote
aagataa8 Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 [quote name='Ania102']Wpłynęła deklaracja od Dominiki za listopad i grudzień, przeleję na konto Milvy. Karilko aagataa8 będzie w łodzi, może się dogadacie i porobicie razem zdjęcia? Dam jej aparat. Monika pomyśl nad tekstem, ja chyba nie jestem w stanie nic wymyślić, wszystko mi się wali na głowę. Nie mam siły na nic. Milva musi w końcu znaleźć domek Będę w Łodzi w sobotę i niedzielę, ale tylko w sobotę mam czas, bo kończę zajęcia o 13ej. W niedzielę zajęcia od rana do wieczora... Ja jestem za Quote
Karilka Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 agata - bardzo chętnie sie spotkam! Jak będzie ładna pogoda (ma podobno być) to możemy pójść na spacer - ocenisz sama zachowanie Milvy. Sobote mam akurat wolną i moge wziąć dziewczyny na zwiedzanie miasta. Manufaktura jest fajna czy np. do Green Way na ul. Piotrkowskiej wpuszczają z psami... Jak będzie brzydko - zapraszam do mnie na kawe czy herbate. 691 185 448 - to mój numer. Prosze, napisz mi w sobote rano o której i gdzie będziesz. Ocenimy pogode i zadecydujemy co robimy. Quote
Ania102 Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 Super, zróbcie zdjęcia, mam taki sobie aparat ale liczę na to, że go dobrze ustawicie (co mi osobiście nie wychodzi) Quote
aagataa8 Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 Nowa wpłata: - od znajomej Ani102- 50 zł (za 11 i 12, wpłata 31.10.2012) Quote
pikola Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 Prosze o wpisanie ze do listopada mam zaplacone,pierwszy post.:lol:Ja nigdzie nie zalegam. Quote
Ania102 Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 pikolo poproszę justysiek, zeby poprawiła. Ona teraz ma problemy zdrowotne i mało zagląda na dogo, jak się pojawi to poprawi. Aagatoo8 trzymam kciuki za udane zdjęcia! Uściskaj ode mnie MIlve! Quote
aagataa8 Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 Za chwilę wrzucę nowe zdjęcia Milvy. Spotkałyśmy się dzisiaj. Sunia jest przekochana, bardzo posłuszna, grzeczna i aż dziw, że nikt się nie odzywa... Quote
aagataa8 Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 Tofikowa napisał(a):a ten Plastuś to gdzie stoi?:lol: Nie wiem jak dokładnie się ten park nazywa, ale to jest przy ul. Sienkiewicza, koło III LO, oczywiście w Łodzi Quote
Karilka Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 W parku przy ul. Sienkiewicza w Łodzi ;). Milva była bardzo grzeczna. Quote
pikola Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 (edited) [quote name='Ania102']pikolo poproszę justysiek, zeby poprawiła. Ona teraz ma problemy zdrowotne i mało zagląda na dogo, jak się pojawi to poprawi. Aagatoo8 trzymam kciuki za udane zdjęcia! Uściskaj ode mnie MIlve! Ok,dziekuje:lol:Milva jest piekna,dobra robota Karilko!Foty super:lol: A jakie cudne uchole ma:loveu: Edited November 3, 2012 by pikola dopisek Quote
monika083 Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 super fotki, szczegolnie ta z Plastusiem, Quote
Ania102 Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 Dzięki za zdjęcia! Czy jest ktoś chętny do ogłoszenia Milvy z nowym fotami? Monika wymyslisz jej jakiś tekst? Ja właśnie wróciłam z Katowic. Jestem nieprzytomna, Jaaga jedzie jeszcze do michelle04 z moimi suńkami. Proszę potrzebne mi są deklaracje, wczoraj ją zgarnełam jest w drodze do pdt http://www.dogomania.pl/forum/threads/234723-Nika-malutka-suczka-z-guzem-znaleziona-pod-cmentarzem-ZBIERAMY-DEKLARACJE Quote
aagataa8 Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 No, Plastuś jest super. Tylko Milvie nie podobał się jego dzwonek... Quote
monika083 Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 [quote name='Ania102']Dzięki za zdjęcia! Czy jest ktoś chętny do ogłoszenia Milvy z nowym fotami? Monika wymyslisz jej jakiś tekst? Ja właśnie wróciłam z Katowic. Jestem nieprzytomna, Jaaga jedzie jeszcze do michelle04 z moimi suńkami. Proszę potrzebne mi są deklaracje, wczoraj ją zgarnełam jest w drodze do pdt http://www.dogomania.pl/forum/threads/234723-Nika-malutka-suczka-z-guzem-znaleziona-pod-cmentarzem-ZBIERAMY-DEKLARACJE wymysle,jutro postaram sie juz byc gotowa. Quote
monika083 Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 Milva czeka na Ciebie! Delikatna, rozumna, o madrych , psich oczach, w ktorych wyczytasz jej smutna historie..Milva. Wystraszona i wychudzona psinka pojawila sie nagle na jednej z dzielnic.Ktos czasem rzucil jej resztki z obiadu..ktos probowal poglaskac..ktos przegonil.. w takiej beznadziei zyla Milva ,rok w rok rodzac potomstwo.. W koncu losem suni zainteresowaly sie psolube osoby. Po dlugich probach lapania wystraszonego stworzonka udalo sie! Sunia zostala umieszczona w domu tymczasowym, w ktorym juz odzywiona ,zaszczepiona i wysterylizowana czeka na cieply i kochajacy dom. Milva to przecudowna psinka,jest bezproblemowa, swietnie dogaduje sie z innymi psami ,lubi koty, kocha dzieci! Grzecznie zostaje sama w domu, nie niszczy. Az trudno uwierzyc ,ze kilka lat zyla na ulicy.. Milva ma ok 5 lat, przebywa w domu tymczasowym w Lodzi, Warunkiem adocji jest podpisanie umowy adopcyjnej ,oraz wizyty przed i poadopcyjna. Quote
Recommended Posts