DarkAngels Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 Lekus na pierwsza stronke :) W poniedzialek bede u Ciebie i wymiziam Cie od wszystkich Cioteczek i moze zrobimy jakas sesje fotograficzna :) Quote
Gosiapk Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 patch75 napisał(a):Gosia zle mnie zrozumialas-u mnie w domu sa dwa psy, jeden laciasty i drugi Loverboy (tez ze schroniska gdzie jest lekus), nie Lekus niestety:-( lekus nadal jest w schronisku:-( dziekujemy za wyslanie zdjecia Lekusia do gazety:multi::multi::multi: Oj rzeczywiście coś mi się poplątało :shake: Quote
Gosiapk Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 przemas-ol napisał(a):Lekus na pierwsza stronke :) W poniedzialek bede u Ciebie i wymiziam Cie od wszystkich Cioteczek i moze zrobimy jakas sesje fotograficzna :) A czy Lękuś pozwoli się wymiziać? Quote
DarkAngels Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 Gosiapk napisał(a):A czy Lękuś pozwoli się wymiziać? To znaczy Lekus juz podchodzi do mnie, abym go poglaskal. Ale gorzej jest jak zobaczy smycz :-( Quote
DarkAngels Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 Sam niewiem :shake: On boi sie prawie wszystkiego. Smyczy, przejezdzajacych samochodow, bramki ... :-( Quote
LittleMy Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 biedny zestresowany Lekus :-( ale moze stopniowo bedzie sie przyzwyczajal... Quote
DarkAngels Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 Lękuś już robi znaczne postepy: Nie ucieka od ludzi i czesciej widuje go przy siatce jak siedzi z innymi psami :) Quote
Gosiapk Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 To dobre wieści. Czy wygłaskałeś go od nas? Jakby znalazł domek to mógłby zacząć brać leki uspokajające lub antydepresanty dla psów, to na pewno bardzo by pomogło na jego lęki. Quote
patch75 Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 no wlasnie-Gosia, jakie to sa leki dokladnie? oczywiscie wiem, ze kazdy lek tzreba konsultowac z weterynrazem ale ciekawi mnie, jakie sa dostepne na rynku a slyszalas o sprayu na leki dla psow? zawierza jakies hormony, ktore podobno wydziela matka ktora ma opiekuje sie szczeniakami, jesli cos pokrecilam, to sorki;) wiesz co to dokladnie? nazwa? Quote
Ania_i_Kropka Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Lękuś gdy znajdzie kochający domek nie będzie potrzebował leków. On potrzebuje swojego miejsca na ziemi, kogoś kto go pokocha i da mu poczucie bezpieczeństwa. Lękuś nie boi się ludzi, których zna. Na widok pracowników merda ogonkiem. Nie jest wylewny w okazywaniu uczuć, ale on chyba już taki jest. Quote
Gosiapk Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Czytałam o tych hormonach, ale to jest w areozolu, który podłącza sie do prądu jak zapachy w łazience. Niestety buteleczka wystarcza na niedługo i jest to bardzo drogie. Mojej suni pani weterynarz przepisała Pramolan, ale ona jest ponad przeciętnie aktywna, więc nie sądzę, aby ten lek był odpowiedni dla Lękusia. Quote
patch75 Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 wieszjakie to hormony w aerzolu?jak sie nazywaja? Quote
Gosiapk Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Niestety nie pamiętam. Reklamowane były w 'Mój Pies' jakiś czas temu. Pewnie można je kupić w internetowych sklepach zoo. Quote
LittleMy Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 na animalii jest np taki : http://animalia.pl/produkt.php?id=8467 Quote
DarkAngels Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 Byłem dzisiaj w schornisku i wimiziałem go od wszystkich cioteczek. Na poczatku nie chcial podejsc ale po kilku minutach przekonal sie do mnie :) Zmienil klatke i jest teraz z innymi mallymi pieskami. Jak podszedłem do jego nowego boksu to tak fajnie wylegiwal sie na sloncu :) Quote
patch75 Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 a w jakiej klatce jest? jaki numer? LittleMy-dzieki za linka, szukalam w interencie tez i nie moglam znalezc Quote
Ania_i_Kropka Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Lękuś jest w 73 tam gdzie był Loverboy. Został przeniesiony, poniweż w sobotę Shanon atakował Go kilka razy. Na szczęście nic mu nie zrobił, ale woleliśmy nie ryzykować. Quote
DarkAngels Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 Ania_i_Kropka napisał(a):Lękuś jest w 73 tam gdzie był Loverboy. Został przeniesiony, poniweż w sobotę Shanon atakował Go kilka razy. Na szczęście nic mu nie zrobił, ale woleliśmy nie ryzykować. Aniu a Lękuś był wczoraj w 4 :) Znowu go przeniesli ... :) Quote
patch75 Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 to jest oszolom z niego,jak mnie widzi to jest spokoj, nigdy nie atakuje; w kazdym badz razie dobrze, ze Lekus jest gdzie indziej Quote
Ania_i_Kropka Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Miał być w 73, ale pewnie nie dogadał się z nowymi kolegami z tej klatki, więc trafił do 4 najważniejsze, że jest bezpieczny. Quote
patch75 Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 przekichane ma ten lekus, gdzie nie pojdzie, tam go bija:-( Quote
DarkAngels Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 Nom. :) Najprawdopodobniej jutro i w czwartek będe u niego :) Quote
Recommended Posts