Gosiapk Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Przemas zobacz czy dogaduje się z nowymi kumplami ok? Czy nie jest pogryziony. Bidulka Quote
patch75 Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 pzredstawilam wlasnie kandydature Lekusia na DT w Niemczech, 3majcie wszyscy kciuki!! Zeby to on zostal wybrany!!:-(:-(:-(:-( Quote
DarkAngels Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 Ja też trzymam kciuki :thumbs: Dzisiaj u niego najprawdopodobniej bede :) Quote
patch75 Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 widzialam go-lezal skulony w ciemnym boksie, jakis taki zrezygnowany:-( Przemek probowal go wziasc na dwor, alenie dalsienamowic:-( Quote
DarkAngels Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 Kto pokcoha Lękusia?On czeka na swój jedyny i kochajacy domek :shake: :-( Quote
Ania_i_Kropka Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Dzisiaj Lękuś był w świetnym nastroju. Gdy przechodziłam obok jego klatki, podbiegł do krat, oparł się przednimi łapkami o murek i zaczął merdać ogonkiem. Pierwszy raz widziałam jak Lękuś się uśmiecha:loveu:. Chyba dobrze czuje się w tej klatce. Quote
DarkAngels Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 Ania_i_Kropka napisał(a):Dzisiaj Lękuś był w świetnym nastroju. Gdy przechodziłam obok jego klatki, podbiegł do krat, oparł się przednimi łapkami o murek i zaczął merdać ogonkiem. Pierwszy raz widziałam jak Lękuś się uśmiecha:loveu:. Chyba dobrze czuje się w tej klatce. Aham. Wczoraj był w strasznym nastroju :( No ale cóż sie dziwic , nowa klatka, nowi koledzy :) Quote
patch75 Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 wlasnie chiba wystawilam lekusiana allegro:lol:: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=199611545 Quote
Gosiapk Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Wspaniale, że się ożywił i wspaniale, że ma Allegro. :multi: Quote
DarkAngels Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 Lękuś goń do góry po domek. Kto go pokocha :loveu: :-( Quote
Ania_i_Kropka Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Wczoraj Lękuś był na spacerku. Początkowo nie chciał iść, ale po chwili dał sobie założyć obrożę i smycz i trochą nieśmiało podrepkał za mną. Gdy wyszliśmy z psiarni Lękuś rozejrzał się dookoła popatrzył na mnie i zaczął obwąchiwać trawkę. W pewnym momencie zaczął nawet ciągnąć na smyczy. Kilka nowych fotek Lękusia Quote
patch75 Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 normalnie chlopak sie smieje!:multi::multi::multi::multi: dzieki bardzo za spacer-im wiecej kontaktu z czlowiekiem, tym lepiej!:multi::multi::multi: to nie ten pies, jak tylko poswieci mu sie chwilke czasu i tak fajnie oczka zamyka jak sie go glaszcze naprawde w zyciu nie widzialam go tak uchachanego! moze ta nowa klatka jednak mu sluzy Quote
Asia_M Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Piękny jest :) Na tych fotkach widać jego urodę w pełnej krasie :) Przeklejcie je proszę na pierwszą stronkę Quote
DarkAngels Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 Aniu dzięki za spacerówke dla Lękusia :loveu: Jutro pododaje foto do ogłoszeń :) Quote
Ania_i_Kropka Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Lękuś jest naprawdę kochanym i przymilastym pieskiem. Sam podchodził do mnie i prosił o głaskanie. Świetnie się czuł w towarzystwie kilku kolegów ( Pedro, Patyka, Diorka ) chodził za nimi i starał się nawiązać jakiś kontakt. Quote
Gosiapk Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Jak on jest ciekawie i ładnie umaszczony, ma takie brązowe kułeczko-łatki na piersi. Bardzo ciekawe! Quote
Recommended Posts