Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiaj Lękuś był w świetnym nastroju. Gdy przechodziłam obok jego klatki, podbiegł do krat, oparł się przednimi łapkami o murek i zaczął merdać ogonkiem. Pierwszy raz widziałam jak Lękuś się uśmiecha:loveu:. Chyba dobrze czuje się w tej klatce.

Posted

Ania_i_Kropka napisał(a):
Dzisiaj Lękuś był w świetnym nastroju. Gdy przechodziłam obok jego klatki, podbiegł do krat, oparł się przednimi łapkami o murek i zaczął merdać ogonkiem. Pierwszy raz widziałam jak Lękuś się uśmiecha:loveu:. Chyba dobrze czuje się w tej klatce.

Aham. Wczoraj był w strasznym nastroju :( No ale cóż sie dziwic , nowa klatka, nowi koledzy :)

Posted

Wczoraj Lękuś był na spacerku. Początkowo nie chciał iść, ale po chwili dał sobie założyć obrożę i smycz i trochą nieśmiało podrepkał za mną. Gdy wyszliśmy z psiarni Lękuś rozejrzał się dookoła popatrzył na mnie i zaczął obwąchiwać trawkę. W pewnym momencie zaczął nawet ciągnąć na smyczy.

Kilka nowych fotek Lękusia

Posted

normalnie chlopak sie smieje!:multi::multi::multi::multi: dzieki bardzo za spacer-im wiecej kontaktu z czlowiekiem, tym lepiej!:multi::multi::multi:

to nie ten pies, jak tylko poswieci mu sie chwilke czasu i tak fajnie oczka zamyka jak sie go glaszcze

naprawde w zyciu nie widzialam go tak uchachanego! moze ta nowa klatka jednak mu sluzy

Posted

Lękuś jest naprawdę kochanym i przymilastym pieskiem. Sam podchodził do mnie i prosił o głaskanie. Świetnie się czuł w towarzystwie kilku kolegów ( Pedro, Patyka, Diorka ) chodził za nimi i starał się nawiązać jakiś kontakt.