Aleks89 Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Atka chyba mnie zasłaniała ,żeby Dog nie widziała jak zamieniam puszki. Quote
KaRa_ Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 rose napisał(a):taaak skok przez płot Kary był najlepszy :D Hahaha pamiętam!! Ania z Asią mn przerzuciły jak workiem ziemniaków przez płot :D:D niestety Olek wtedy nas wydał w podchodach ;P Quote
Soko Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 Chciałam się zapytać Estery i Talii czym przyjeżdżają, to chyba jedyne osoby z kujawsko-pomorskiego :) bo ja z Torunia i chętnie w chociaż jedną stronę bym się zabrała, za zwrotem kosztów paliwa oczywiście itp. Quote
Asia & Ginger Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 Soko napisał(a):Chciałam się zapytać Estery i Talii czym przyjeżdżają, to chyba jedyne osoby z kujawsko-pomorskiego :) bo ja z Torunia i chętnie w chociaż jedną stronę bym się zabrała, za zwrotem kosztów paliwa oczywiście itp. Ja nie Esterka, ale odpisze, bo ona już śpi. ;-) Estercia jak dobrze pójdzie, to pojedzie autkiem z siostrą, jak niedobrze to pewnie pociągiem. ;-) Quote
Soko Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 No cóż to zawsze i tak raźniej nawet jeśli nie autem ;) dobrze wiedzieć :) Quote
Atkaaaa Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 Aleks89 napisał(a):Atka chyba mnie zasłaniała ,żeby Dog nie widziała jak zamieniam puszki. True, niestety true xDD. Biedna Dog... i jeszcze te zdjęcia xD Quote
Aleks89 Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 Atkaaaa spójrz prawdzie w oczy JESTEŚ ZŁEM!!!! Quote
Talia Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 Spoko :) Może byc nawet jutro :P Jak nie będzie burzy ;) Quote
Soko Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 Jutro idealnie ;) jedziesz samochodem czy autobusem? Quote
dog193 Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 Talia kochanie, gdzie cię zawieźć? :diabloti: Quote
Soko Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 To wsiadasz w 10 lub 29 i wysiadasz na przedostatnim albo ostatnim przystanku (Bliska albo Szubińska), ale nie radzę się umawiać w godzinach szczytu chyba że jesteś masochistką i godzinna przeprawa przez most Cię nie zraża :evil_lol: Quote
Talia Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 dog193 napisał(a):Talia kochanie, gdzie cię zawieźć? :diabloti: Ewuniu z Tobą to na koniec świata mogę jechać :loveu: Soko, a daleko to od mostu? Może pieszo się przejdę ;) Quote
Soko Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 Wpisz sobie na targeo albo zumi ul. Bliska. Daleko to są ostatnie domy w Toruniu ;) ale jak chcesz być sprytna to możesz się przejść przez most, prosto, minąć przystanek Armii Krajowej, przejść przez wiadukt, w prawo, prosto i wsiąść na przystanku naprzeciwko Lidla, tam już nie powinno być tłoczno :) Quote
Talia Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 Dobry pomysł, znam te rejony bo przyjaciółka tam mieszka ;) Quote
Soko Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 To spoko :) nie wiem ile Wam ta wycieczka zajmie, możemy się umówić tak że napiszesz około której planujesz być a potem jak wsiądziesz do autobusu. Aha - najprawdopodobniej będzie nam towarzyszyć jamnik z pręgami jak u boksera albo czegoś podobnego, ale wystarczy na niego spojrzeć i zmyka :lol: śmiesznie popyla na swoich nóżkach :lol: Quote
Karilka Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Dog i inni z poludnia - jedzie ktos przez lodz? Chetnie wzielabym dwie psuczki ale przepisy pociagowe... Eh.. Moze ktos jedzie/moglby jechac naszymi rejonami? Szkoda mi nie zabierac ktorejs na takie fajne wakacje. Musialyby ciagnac patyczki -ktora jedzie a ktora nie. Quote
Soko Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Dzięki dzisiejszemu spacerowi z Talią jadę na zlot, tylko na 2-3 dni (na więcej nie mogę psa wziąć :(), może za rok będziemy na całym. Miłe wrażenie i pozytywne odczucia po spacerze niestety nie zmniejszyły mojej obawy o swoje życie a wręcz przeciwnie :lol: I słuchajcie - jeśli chcecie wystraszyć Werę - załóżcie swoim psom kaganiec, pomyśli że to zlot kosmitów :evil_lol: Quote
Talia Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Ha ha. Wystraszyła Cie opowieść o rondzie czy moja osoba? :diabloti: Quote
Soko Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Mnie to raczej rondo, ale ciekawa jestem co Wera by odpowiedziała na to samo pytanie, w końcu to Ty dzierżyłaś kaganiec który zarobił cios karate i odleciał na metr :evil_lol: Quote
dog193 Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Talia, niszczysz moją reputację :diabloti: Quote
Talia Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Swoja dawno zniszczyłam, to czas na Twoją :loveu: Quote
Recommended Posts