Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 571
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

rose napisał(a):
taaak skok przez płot Kary był najlepszy :D

Hahaha pamiętam!! Ania z Asią mn przerzuciły jak workiem ziemniaków przez płot :D:D niestety Olek wtedy nas wydał w podchodach ;P

Posted

Chciałam się zapytać Estery i Talii czym przyjeżdżają, to chyba jedyne osoby z kujawsko-pomorskiego :) bo ja z Torunia i chętnie w chociaż jedną stronę bym się zabrała, za zwrotem kosztów paliwa oczywiście itp.

Posted

Soko napisał(a):
Chciałam się zapytać Estery i Talii czym przyjeżdżają, to chyba jedyne osoby z kujawsko-pomorskiego :) bo ja z Torunia i chętnie w chociaż jedną stronę bym się zabrała, za zwrotem kosztów paliwa oczywiście itp.

Ja nie Esterka, ale odpisze, bo ona już śpi. ;-)
Estercia jak dobrze pójdzie, to pojedzie autkiem z siostrą, jak niedobrze to pewnie pociągiem. ;-)

Posted

To wsiadasz w 10 lub 29 i wysiadasz na przedostatnim albo ostatnim przystanku (Bliska albo Szubińska), ale nie radzę się umawiać w godzinach szczytu chyba że jesteś masochistką i godzinna przeprawa przez most Cię nie zraża :evil_lol:

Posted

dog193 napisał(a):
Talia kochanie, gdzie cię zawieźć? :diabloti:

Ewuniu z Tobą to na koniec świata mogę jechać :loveu:

Soko, a daleko to od mostu? Może pieszo się przejdę ;)

Posted

Wpisz sobie na targeo albo zumi ul. Bliska. Daleko to są ostatnie domy w Toruniu ;) ale jak chcesz być sprytna to możesz się przejść przez most, prosto, minąć przystanek Armii Krajowej, przejść przez wiadukt, w prawo, prosto i wsiąść na przystanku naprzeciwko Lidla, tam już nie powinno być tłoczno :)

Posted

To spoko :) nie wiem ile Wam ta wycieczka zajmie, możemy się umówić tak że napiszesz około której planujesz być a potem jak wsiądziesz do autobusu.
Aha - najprawdopodobniej będzie nam towarzyszyć jamnik z pręgami jak u boksera albo czegoś podobnego, ale wystarczy na niego spojrzeć i zmyka :lol: śmiesznie popyla na swoich nóżkach :lol:

Posted

Dog i inni z poludnia - jedzie ktos przez lodz? Chetnie wzielabym dwie psuczki ale przepisy pociagowe... Eh..
Moze ktos jedzie/moglby jechac naszymi rejonami? Szkoda mi nie zabierac ktorejs na takie fajne wakacje. Musialyby ciagnac patyczki -ktora jedzie a ktora nie.

Posted

Dzięki dzisiejszemu spacerowi z Talią jadę na zlot, tylko na 2-3 dni (na więcej nie mogę psa wziąć :(), może za rok będziemy na całym. Miłe wrażenie i pozytywne odczucia po spacerze niestety nie zmniejszyły mojej obawy o swoje życie a wręcz przeciwnie :lol:
I słuchajcie - jeśli chcecie wystraszyć Werę - załóżcie swoim psom kaganiec, pomyśli że to zlot kosmitów :evil_lol:

Posted

Mnie to raczej rondo, ale ciekawa jestem co Wera by odpowiedziała na to samo pytanie, w końcu to Ty dzierżyłaś kaganiec który zarobił cios karate i odleciał na metr :evil_lol: