Aleks89 Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Przyjedźcie po mnie i Agate do Gdyni:lol:Albo chociaż do Szczecinka ,żebyśmy nie musieli iść z lacza Quote
komar Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Do Szczecinka jeszcze ujdzie:P ale Gdynia??:P troche daleko:D Quote
Talia Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 J też bym była wdzięczna jakby ktoś podjechał po nas do Szczecinka :) Quote
Aleks89 Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Macie wyjechać na tyle wcześnie ,żeby przyjechać po mnie i Agate do tego Szczecinka ,bo mnie co jak co ,ale gówno obchodzi ,że asia sie nie wyśpi.A ja nie mam zamiaru jechać ,ani PKSem ani z lacza. A jak mi Gdynia nie wyjdzie to BĘDĘ TAK NERWOWY ,że mnie popamiętacie :angryy: Albo się uda i będę słodki jak zawsze:loveu: Aha może będziemy w któryś dzień mieli gościa z Bydgoszczy więc przy nim ani słowa o Gdyni ,bo też stracę nerwy.Bydgoszcz jest moim planem B!! Quote
Talia Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 komar napisał(a):Dobra:P Jade pociągiem :diabloti: Nie miałam Ciebie na myśli :D Bo zanim Ty byś nas odebrał to byśmy na pieszo 2x doszły :D Quote
natka.jezewska Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Ale szkoda, że nie mogę przyjechać :( Nie dostanę urlopu.. Ale bawcie się dobrze :) Quote
komar Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Talia napisał(a):Nie miałam Ciebie na myśli :D Bo zanim Ty byś nas odebrał to byśmy na pieszo 2x doszły :D Tym razem nie jade z Gdańska do Zawiercia:P i dojazd mi zajmie mniej czasu:D Quote
Talia Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Cały czas mam przed oczyma to jak zootechniczka dzwoni do Ciebie i po chwili mówi "on jest gdzieś w Toruniu - czekamy czy idziemy?" :D Quote
Asia & Ginger Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Aleks89 napisał(a):Macie wyjechać na tyle wcześnie ,żeby przyjechać po mnie i Agate do tego Szczecinka ,bo mnie co jak co ,ale gówno obchodzi ,że asia sie nie wyśpi.A ja nie mam zamiaru jechać ,ani PKSem ani z lacza. A jak mi Gdynia nie wyjdzie to BĘDĘ TAK NERWOWY ,że mnie popamiętacie :angryy: Albo się uda i będę słodki jak zawsze:loveu: Aha może będziemy w któryś dzień mieli gościa z Bydgoszczy więc przy nim ani słowa o Gdyni ,bo też stracę nerwy.Bydgoszcz jest moim planem B!! Olesław co Ty knujesz? Gdynia, Bydgoszcz. :-o Talia napisał(a):Cały czas mam przed oczyma to jak zootechniczka dzwoni do Ciebie i po chwili mówi "on jest gdzieś w Toruniu - czekamy czy idziemy?" :D Buahahaahaha! :roflt: Quote
Asia & Ginger Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Aleks89 napisał(a):Asiusia-dowiesz się w swoim czasie Ależ Ty umiesz trzymać w napięciu! Quote
Atkaaaa Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Oluś ale my nie jedziemy sami, jedzie jeszcze moja osoba towarzysząca! :D Która ma taką orientację w terenie jak ja więc... naprawdę prosimy o transport ze Szczecinka xD Quote
basia bonnie Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 A ja jadę z Komarkiem i Asiunią, śpię z Martyńcią, a jak Martyńcia będzie miała mnie dość to z Esterką. :loveu: Olek, wracasz na śląsk czy do Bydgoszczy? :evil_lol: Jak na śląsk to znowu pośpiewamy sobie religijne piosenki w pociągu i pośmiejemy się z rumunków. :grins: Quote
Unbelievable Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 jak apostoł to będę za was trzymać kciuki robaczki :* :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 a i pragnę was powiadomić, że moja suka to atencyjna dziwka i będzie wszystkich kochać, do wszystkich się przytulać i wszystkim wchodzić w nocy do łóżek żeby pogłaskać :grins: Quote
Aleks89 Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 A ja chce kajusie mieć na zlocie ,a nikt mi jej nie zabierze :( buuu Quote
Atkaaaa Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Aleks89 napisał(a):a kto to??????? To ten łomek koło Basiuni: http://www.youtube.com/watch?v=BPGmOygNxaU :D Quote
Aleks89 Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Ta laska czy ta pacynka?:lol:Podobna do mojej starej więc wierze ,że tępa. Quote
Unbelievable Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Atka, kiedy znowu jedziemy po psy? :evil_lol: Quote
Atkaaaa Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Aleks89 napisał(a):Ta laska czy ta pacynka?:lol:Podobna do mojej starej więc wierze ,że tępa. :-? Unbelievable napisał(a):Atka, kiedy znowu jedziemy po psy? :evil_lol: za dwa lata? Quote
Aleks89 Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Agatko-se pozytywnym sensie rzecz jasna apropos tej orientacji w terenie.:cool3: Quote
Recommended Posts