Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 571
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Macie wyjechać na tyle wcześnie ,żeby przyjechać po mnie i Agate do tego Szczecinka ,bo mnie co jak co ,ale gówno obchodzi ,że asia sie nie wyśpi.A ja nie mam zamiaru jechać ,ani PKSem ani z lacza.
A jak mi Gdynia nie wyjdzie to BĘDĘ TAK NERWOWY ,że mnie popamiętacie :angryy: Albo się uda i będę słodki jak zawsze:loveu:

Aha może będziemy w któryś dzień mieli gościa z Bydgoszczy więc przy nim ani słowa o Gdyni ,bo też stracę nerwy.Bydgoszcz jest moim planem B!!

Posted

komar napisał(a):
Dobra:P Jade pociągiem :diabloti:

Nie miałam Ciebie na myśli :D Bo zanim Ty byś nas odebrał to byśmy na pieszo 2x doszły :D

Posted

Talia napisał(a):
Nie miałam Ciebie na myśli :D Bo zanim Ty byś nas odebrał to byśmy na pieszo 2x doszły :D

Tym razem nie jade z Gdańska do Zawiercia:P i dojazd mi zajmie mniej czasu:D

Posted

Cały czas mam przed oczyma to jak zootechniczka dzwoni do Ciebie i po chwili mówi "on jest gdzieś w Toruniu - czekamy czy idziemy?" :D

Posted

Aleks89 napisał(a):
Macie wyjechać na tyle wcześnie ,żeby przyjechać po mnie i Agate do tego Szczecinka ,bo mnie co jak co ,ale gówno obchodzi ,że asia sie nie wyśpi.A ja nie mam zamiaru jechać ,ani PKSem ani z lacza.
A jak mi Gdynia nie wyjdzie to BĘDĘ TAK NERWOWY ,że mnie popamiętacie :angryy: Albo się uda i będę słodki jak zawsze:loveu:

Aha może będziemy w któryś dzień mieli gościa z Bydgoszczy więc przy nim ani słowa o Gdyni ,bo też stracę nerwy.Bydgoszcz jest moim planem B!!

Olesław co Ty knujesz? Gdynia, Bydgoszcz. :-o

Talia napisał(a):
Cały czas mam przed oczyma to jak zootechniczka dzwoni do Ciebie i po chwili mówi "on jest gdzieś w Toruniu - czekamy czy idziemy?" :D

Buahahaahaha! :roflt:

Posted

Oluś ale my nie jedziemy sami, jedzie jeszcze moja osoba towarzysząca! :D Która ma taką orientację w terenie jak ja więc... naprawdę prosimy o transport ze Szczecinka xD

Posted

A ja jadę z Komarkiem i Asiunią, śpię z Martyńcią, a jak Martyńcia będzie miała mnie dość to z Esterką. :loveu:

Olek, wracasz na śląsk czy do Bydgoszczy? :evil_lol: Jak na śląsk to znowu pośpiewamy sobie religijne piosenki w pociągu i pośmiejemy się z rumunków. :grins:

Posted

Aleks89 napisał(a):
Ta laska czy ta pacynka?:lol:Podobna do mojej starej więc wierze ,że tępa.

:-?
Unbelievable napisał(a):
Atka, kiedy znowu jedziemy po psy? :evil_lol:

za dwa lata?